Morcos kávé

G*cik és csicskák

2017. március 30. - Kávésember

Ékes anyanyelvünk csodákra képes. Sok elnevezéssel illeti a köznép a Fidesz parlamenti "munkáját": Nemzeti Cirkusz, Sárgaház, Dühöngő. Nemrég ismét bővült ez a kör: Való Világ újratöltve.
Mert Orbán Viktor utóbbi időben tett megnyilvánulásai oda valóak: a bulvármocsokba. A stílus maga az ember, szokták volt mondani, de mit is várunk tőle, akinek Terry Black úrhölgy ad retorikai tanácsokat, illetve olyan emberek a párttársai, akik szintén hasonló módon kommunikálnak (Szalay Ferenc: Ennyi hülye vén k*rvát, Tarlós István: A te k*rva anyádat, Deutsch Tamás: Ki a f*sz az a Thomas Melia?).
El kellene egy kicsit gondolkozni, tisztelt "államférfiak", feltenni magatoknak a kérdést: hova valók vagytok, az Országházba, vagy a sarki kiskocsmába? Adok egy jótanácsot: reggel felkeltek, leugrotok a Búfelejtőbe, bedobtok egy vodka-nagyfröccs kombót, bazmegoltok párat és hazamentek. Lesz közönségetek, lehet vitatkozni is. Sőt ha a pultos Julikát szépen megkéritek még a kedvenc számotokat is betolja a zenegépbe. A Parlamentben hol van ilyen? Na ugye. Úgyse csináltok nagyon mást a Tisztelt Házban sem. Higgyétek el, ti is sokkal jobban éreznétek magatokat, mi meg pláne.
A politizálást meg hagyjátok azokra, akik tényleg szeretnének dolgozni. Előre is köszi.

A bejegyzés trackback címe:

https://morcoskave.blog.hu/api/trackback/id/tr9012386907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása