Bayer fenyegetőzik. Az ország meg röhög rajta.

2018. április 15. - Kávésember

Orbán Viktor március 15-ei, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt kilátásba helyező mondata után a miniszterelnök kedvenc lovagkeresztes tintafröcskölője, Bayer Zsolt is megmondta a tutit, és szépen beleszállt az ország nemfideszes részébe, a demokrácia mellett kiálló többségi társadalomba.

Alapvetően egész vicces lenne, ha nem lenne rohadtul szánalmas. Hozza a szokásos szervilis mantrákat, mint Soros (a Fidesz majdnem teljes vezérkara, élükön Orbán Viktorral Soros-ösztöndíjas volt, sőt maga a párt is az amerikai milliárdos révén jutott be annak idején a Parlamentbe), törni-zúzni vágyó, őrjöngő ellenzék (láttuk tegnap, micsoda "pusztítást" végzett a több mint százezres tüntetés), újságíróverés (még szeptemberben Illés Károly, Szombathely fideszes alpolgármestere csavarta ki a riporter kezéből a mikrofont, nemrég pedig épp a Bayer szervezte Békemeneten ütötték bordán a Magyar Nemzet munkatársát). Folytatódik az igazi aljas komcsitempó: vádold meg ellenfeleid azzal, amit te követsz el.

Végül pedig odavágja, hogy majd jól meg fogjuk tapasztalni, hogy milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni, meg hogy most aztán már fú de dühösek ám a kormánypárti papírtigrisek. Húha.

Egy klasszikus óvodai jelenet jutott eszembe: a hisztis, erőszakos kisgyerek, akit mindenki utál, 2-3 úgynevezett barátjával terrorizálja a többieket, de ha néhányan összefognak ellene szalad az óvónénihez. Pont ilyen ő is: mocskolódik a kis kuckójából, imádott és bálványozott vezére védelmező szárnyai alól. És mint minden ilyen típusú ember, retteg. És okkal. Lehet, hogy most ügyesen elcsalták a választást, 2/3-ot szerezve ezzel, lehet, hogy minden eddiginél jobban fog folytatódni az ország kirablása, az ellenzéki sajtó ellehetetlenítése és a jogállam sárba tiprása. Lehet. De ugyanúgy, mint minden önkényuralomnak, ennek a neokommunista diktatúrának is vége fog szakadni, eljön az idő, nem is oly sokára, amikor a nép ráébred önnön erejére, félreteszi vélt vagy valós sérelmeit, és elsöpri ezt a velejéig romlott rendszert. Akkor nem lesz hova bújni, akkor bizony bele kell majd nézni az emberek szemébe. És az nem lesz sétagalopp.

A bejegyzés trackback címe:

https://morcoskave.blog.hu/api/trackback/id/tr6813836746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

$pi$ 2018.04.16. 15:02:21

@ZX: "Az van. Kamukoalíció. Csak azért, hogy elmondhassák ők mekkora rohadtnagy keresztények."

Ellentétben az ellenzékkel, akik *rendes* koalíciót hoztak össze... melyiket is? :D

$pi$ 2018.04.16. 15:03:44

@Attilajukkaja: "A Fidesz 2/3 sem lett volna meg a kamupártok nélkül."

Mint például a momentum? Vagy az "együtt"?

Attilajukkaja 2018.04.16. 15:08:41

@$pi$:
"Mint például a momentum? Vagy az "együtt"?"
Látom, nem sokat tudsz a kamupártokról és a nekik adott milliókról. De ha neked a Momentum egy kamupárt, akkor minek neveznéd a KDNP-t?

felső határ nincs 2018.04.16. 15:10:43

Ugy tunik, a lippsik kiszoptak a valasztason, s Bayer nem.

konrada 2018.04.16. 15:21:22

@Attilajukkaja:
...no de pont ők - is - elvettek a te többségedből - ahogyan az utánuk jövő 14 párt is - te pedig a kamuzod őket, meg a KDNP-t
...s nem a Párbeszédet, mert az ugye pont úgy számolt pártszövetségben van, szóval ezért nem egyezik meg azon kamupárt megnevezéssel, amit rajtad kivül mindenki használ: ti. olyan kispárt, mely elveszi a nagyobbaktól a választókat...;))

(Vagty te komolyan azt gondolod, ha nem FIDESZ_KDNP van a listán, akkor azok, akik esetleg a kdnp miatt szavaztak, azok az ellenzékre szavaztak volna???;)))

$pi$ 2018.04.16. 15:22:02

@Attilajukkaja: "ha neked a Momentum egy kamupárt, akkor minek neveznéd a KDNP-t?"

A momentum nem jutott be a parlamentbe és ezt nem is tervezték. A KDNP része a kormánykoalíciónak. Melyik világegyetem az, ahol a KDNP kamupárt a Momentum meg nem?

Attilajukkaja 2018.04.16. 15:23:41

@$pi$:
"évente vagy 12 millió új barna kis szempár születik a legsúlyosabb nyomorban és nem tudunk mit kezdeni velük. Nincs ennyi helyünk."
Szerencsére szó sincs arról, hogy évente 12 millió menekültről kellene Magyarországnak gondoskodnia. Jó lenne, ha a saját éhező gyerekeinkről gondoskodna a kormány.

"a kérdésed nyilván költői, te sem fogadsz be újabb és újabb földönfutókat a házadba, tehát nagyon is érted miért nem tesszük."
Dehogynem. Szerinted kinek a pénzéből fogadja a Fidesz a menekülteket?

"Miért lenne hazugság? Én például úgy döntöttem, hogy a Kálmán Olgát nem gyűlölöm és mégsem engedem be a házamba."
Azért hazugság, mert valójában a Fidesz nagyon is befogad menekülteket. A letelepedési kötvényesekről nem is beszélve! Jó pénzért (a saját zsebükbe és az adófizetők kárára) több tízezer embert is beengednek, többek között ismert bűnözőket is.

"mno.hu/data/cikkek/2424/24247/cikk-2424771/GDP_regios_okt_30._grafika_fit_800x10000.png"
Köszönöm a grafikont. Ebből is látszik, Magyarország a régióban mennyire le van maradva.

"Azokat nem mi telepítjük hozzájuk, ők fogadják be."
Szíria és Líbia sem telepít be ide senkit. Az ottaniak is ugyanúgy menekülnek, mint itthonról a magyarok.

"Gyakorolják a területi szuverenitásukat, megmondják kit akarnak befogadni és kit nem. Mi is ezt a jogot kívánjuk magunknak."
Élünk is vele, különben a Fidesz nem fogadott volna be annyi menekültet. Csak azt nem értem, miért kell erről folyamatosan hazudozniuk az embereknek.

$pi$ 2018.04.16. 15:37:13

@Attilajukkaja: "Szerencsére szó sincs arról, hogy évente 12 millió menekültről kellene Magyarországnak gondoskodnia. Jó lenne, ha a saját éhező gyerekeinkről gondoskodna a kormány."

Vagy egyáltalán nem vagy képes követni, hogy miről beszélünk vagy csak trollkodsz. Szerintem mindkettő.

Attilajukkaja 2018.04.16. 15:39:36

@$pi$:
"Vagy egyáltalán nem vagy képes követni, hogy miről beszélünk vagy csak trollkodsz. Szerintem mindkettő."
Nem kell rögtön trollozni azért, mert nem tudsz válaszolni a felvetéseimre. Ha elfogytak az érveid, az nem az én hibám.

ZX 2018.04.16. 15:40:41

@felső határ nincs: Vajon nem szopott-e volna ki a fidesz, ha a köztévén 0-24-ben az megy, hogy OV személyesen erőszakolja meg őket a családjukkal együtt?

Attilajukkaja 2018.04.16. 15:42:29

@$pi$:
"A momentum nem jutott be a parlamentbe és ezt nem is tervezték. "
Ez nálad a kamupárt kritériuma?

"A KDNP része a kormánykoalíciónak."
És CSAK ettől nevezheti még a mai napig is pártnak magát. Önmagában ő sem jutna be a Parlamentbe. Ezt te is jól tudod. Amúgy meg olyan kamu keresztények és olyan néppárt, hogy a fal adja a másikat. :o)))))

ZX 2018.04.16. 15:43:35

@$pi$: És Kdnp egyedül indult?

felső határ nincs 2018.04.16. 15:54:34

@ZX: Nem, a Fidesz 2007 ota minden 7vegen nyert volna, mint az koztudott

felső határ nincs 2018.04.16. 15:55:35

A boszmeseg ota soha meg sem kozelitette egy part se a Fideszt, ez van. Bar a 2/3hoz nyilvan hozzajarult a lippsi magzarellenes gyuloletkampany

muhaha

csak igy tovabb lippsik

ZX 2018.04.16. 16:02:01

@felső határ nincs: Ebben te ne legyél annyira biztos. Ha a köztévén mindennap 10x elmondták volna ki mennyit lopott a fidesznél a béka segge alatt nem lennétek.

Attilajukkaja 2018.04.16. 16:06:32

@felső határ nincs:
"csak igy tovabb lippsik"
Ha egyszer beleér a kezed a bilibe, meglátod, hogy itt már régen nem a Fidesz és a liberálisok között folyik a harc. Ha ott lettél volna múlt szombaton a Kossuth téren, láthattad volna, milyen sokszínű tömeg követelte Orbán távozását. Nagyon sokan egyáltalán nem a liberális társasághoz tartoztak.

Attilajukkaja 2018.04.16. 16:08:46

@ZX:
"Ha a köztévén mindennap 10x elmondták volna ki mennyit lopott a fidesznél a béka segge alatt nem lennétek"
Így van!!!! Nem 10x, hanem 100-szor, ahogyan a lejárató kampányukkal tette a Fidesz.

Rettegek mert ballib vagyok 2018.04.16. 16:55:54

@Attilajukkaja:

Most volt a választás.

Ismerjük a támogató tömegek méretét.

A Fidesz győzött. Soros meg szervezi az Ukrajnai mintára a puccsot.

Csakhogy mi is ott leszünk ! Akik választottunk, és nem kérünk a ballib szarháziakból !

n3spr3ss0 2018.04.16. 16:56:54

Aljas fasiszta tempó, de a geciktől ennyi telik.

n3spr3ss0 2018.04.16. 16:58:06

@$pi$: Gondolom tudod, hogy a gyertyaszopók pártjának létszámát két kézen meg lehet számolni.

n3spr3ss0 2018.04.16. 17:00:55

@$pi$: Gondolom tudod, hogy a gyertyaszopók pártjának létszámát két kézen meg lehet számolni.
Láttad már Európa térképét ezzel a röhejes kerítéssel? Meg azt hogy a végén mellette el lehet menni?

Fergio 2018.04.16. 17:02:48

@0rdas:

"Rablás azt jelenti, hogy a köznek nem jut, mert Lőrinc gyarapszik."
A rablás nem ezt jelenti. Teljesen mindegy, hogy hogyan lop, és mennyit, a lopás bűntett. Ha keresztény lennél, akkor ilyen mondatot valószínűleg le sem írnál. Tehát ha hozzád valaki betör, és elviszi a félretett pénzed, akkor semmi gond, mert végül is főzni még tudsz. Nézesd meg magad pszichiáterrel, azt javaslom. Ha önmagadnak hazudsz, az egy dolog, de hogy egy nyilvános fórumon próbálod ki, az elég gáz.

"Mondom, nekem csak az tűnt fel, hogy stadiont leszámítva is sokkal több minden épül a fidesz alatt, mint volt a szocik alatt."
A szocik alatt volt egy gazdasági világválság, hogy súgjak. Ezen kívül a töredékét sem kapta az ország anno az EU támogatásoknak, mint most. Így nem nehéz stadiont is építeni, és pl. utakat. Mert ezen kívül mást nem építettek. De valamiért az EU visszacsapta az M4-esnek a támogatását... vajon miért?

"Plusz stadionépítések önmagában mennyire túlárazottak (most a szükségtelenségét egy stadionnak nem vizsgáljuk)?"
Szerinted mennyire? Amennyire az 1 km-nyi 4 milliárd Ft-os autópálya, annyira. És mondjuk felesleges is. És nyilván minden fillért beépítettek. Tehát nem lopták el a nagy részét. Á, dehogy. És a TEO pénzeket is szemrebbenés nélkül kiadták. Ja, nem, még bírósági végzés után sem. Vajon miért?

"Kórházi ellátás javult, nőttek a bérek az egészségügyben."
Te egy másik párhuzamos világban élsz feltehetőleg. Kérjél már az onkológiára időpontot sugárkezeléssel, mondjuk a Kékgolyó utcai kórházba. Kérdezd már meg a nővéreket, menyivel jobban élnek a rengeteg fizetés emelés után? Hogy úgy érzik-e, hogy most aztán meg vannak fizetve.

Csak mielőtt egyszerűen válaszolnál: én nem vagyok se jobbikos, se balos. Csak kurvára rühellem, ha annak ellenére, hogy ömlik a pénz és a lehetőség az országba az EU-tól - felzárkóztatási támogatás néven -, és senki sem háborgatná a jelenlegi vezetést, a pénz nagy részét hülyeségekre, és saját sleppjük számára elköltik, a saját maguk által definiált törvények és kormányrendeleteket kihasználva felvásárolták a magyar földek nagy részét, az embereknek vidéken egy nemlétező ellenséget anyáznak ahelyett, hogy építenének. Hoztak 2-3 jó törvényt főleg az adózás fehérítésével kapcsolatban, de közben folyik a személyi kultusz kiépítése, és a demokráciának csúfolt diktatúra terjesztése. Putyin seggének a nyalásáról már nem is beszélve.

aquaticus 2018.04.16. 17:16:06

@Fergio: Az lehet, hogy nem vagy se jobbikos, se balos. de hogy döbbenetes baromságokat tudsz írni, az biztos!
Nézegess EU statisztikákat.....

konrada 2018.04.16. 17:24:25

@Fergio:
... ha már súgsz:
... elötte nézd meg a világváltság elötti adatokat: mennyi volt a gazdasági fejlődés, és ahhoz mennyi hitel vettek fel, mennyi közvagyont privatizáltak el, és ha hozzá adod az akkori EU-s támogatást, akkor rájössz, nem véletlen mondta Fletó, hogy elkúrtuk...

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.16. 17:28:08

@Attilajukkaja: Minden gyerek aki jar suliba es oviba ingyen eszik.eloszor is
A tobbi csusztatasod szóra sem érdemes.tudatosan kevered a dolgokat.ki a migrans ki a menekült....
Ha nem engedjük be őket az a baj.ha befogadjik őket akinek jar vedelem az a baj.
Unalmas.a választók is ezt untak meg kb.de ha Ennyire futja.tuntessetek csak.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.16. 17:30:15

@n3spr3ss0: Helyes.PONT arra van h ide ne jöjjenek.a tobbi magasról.leszarva.majd építenek kapukat szárnyakkal.vagy beszuntetik a hajokazast.ő dolguk.ő bajuk.

Látens Inszinuáció 2018.04.16. 17:38:47

@FILTOL:

Én viszont úgy tudom faszorrú, hogy éppen a XIII. kerületi nyuggerek fenyegetőztek akasztással, lámpavassal. Hja, hogy ezt a fityisz médiában nem láttad?
Akkor gugli a barátod - mert más nemigen van neked - gyíkarc!
Röfögjél csak tovább, leszarom, de legalább ne hazudozz gyökér.

Attilajukkaja 2018.04.16. 18:21:14

@Rettegek mert ballib vagyok:
"Soros meg szervezi az Ukrajnai mintára a puccsot.
Csakhogy mi is ott leszünk !"
Mégis hol lesztek? Azt sem tudjátok, ki az a Soros. Keveritek a gyerekkori Mumussal. :o))))

@FILTOL:
"Minden gyerek aki jar suliba es oviba ingyen eszik."
Mekkora tévedés!

"kevered a dolgokat.ki a migrans ki a menekült...."
Mindenki migráns, aki elköltözik egyik városból a másikba. Magyarországon belül is.
A menekült pedig, akinek az élete valamilyen okból veszélyben van: ez lehet politikai, gazdasági vagy háborús veszély. Mi a gondod ezzel?

"ha befogadjik őket akinek jar vedelem az a baj."
De csak nektek az! Ezt mantrázzátok, plakátoljátok ki mindenhol. Hahó!

"ha Ennyire futja.tuntessetek csak."
Köszönjük az engedélyt! Nemsokára erre sem lesz lehetőségünk.

apro_marosan_petergabor 2018.04.16. 18:24:45

Bayer értelmes, elég jól látja a dolgokat. Kár, hogy időnként úgy viselkedik, mint egy libero vagy egy komcsi(majdnem ugyan az), azaz elereszti (ritkán) - feleslegesen - a nyelvét (bár nyilván jól esik neki.
Nem kellene, mert nem csak a gondolatvilágunk, hanem a stílusunk is néhány emelettel feljebb kell legyen- a konzervatív oldal fegyelmezettebb (még így is)..

kopasz barmok mindenhol (törölt) 2018.04.16. 19:16:07

Blogger, te most itt felületet biztosítasz a közismert fideszes troll férgeknek vagy az értelmes kommentelőknek? Csak hogy ne kelljen itt feleslegesen az időmet töltenem...

felső határ nincs 2018.04.16. 19:18:49

@Attilajukkaja: 2/3os gyozelem utan a soxinu tomeg vajon mi?

elvis56 2018.04.16. 19:21:29

Oxigén készülékre gyüjtebej Bayernak mert alig kap levegöt ahogy nézi magát a monitorin ez a megèlhetési seggnyaló PATKÁNY .

kopasz barmok mindenhol (törölt) 2018.04.16. 19:25:40

Na, melyik fideszes troll az első a seggem kinyalásában. Csak hogy addig az értelmes emberek szabadon tudjanak itt kommentelni...
Szaros nyelvű fideszes hazaáruló, tolvaj gyökerek: ki lesz az első? Pont szarás után vagyok.

kopasz barmok mindenhol (törölt) 2018.04.16. 19:33:02

@$pi$: @FILTOL: @Rettegek mert ballib vagyok: @konrada: @nemecsekerno_007: Elcsaltátok a választást, újra el tudtatok lopni kétharmadot: mi a kurva anyádért vagy még itt? Mitől félsz, te tolvaj hazaáruló? A lebukástól? Retteghetsz, bazmeg: a hazug fideszest hamarább utolérik, mint a sánta kutyát. Takarodj innen a retkes kurva anyádba az origora!

ZX 2018.04.16. 19:57:44

@Rettegek mert ballib vagyok: "Soros meg szervezi az Ukrajnai mintára a puccsot."

Ja, szombaton is lángokban állt Budapest. Pont ahogy az origo mergírta...ja nem. Mocskos hazudozó férgek vagytok.

ZX 2018.04.16. 19:58:53

@FILTOL: "Minden gyerek aki jar suliba es oviba ingyen eszik." Akkor mégis mi a faszt fizetek a gyerekemnek minden hónapban?

Attilajukkaja 2018.04.16. 19:59:27

@felső határ nincs:
"a soxinu tomeg vajon mi?"
Ha ott lettél volna szombaton a Kossuth téren, akkor tudnád. Nem egy ideológiailag betanított és odacsábított tömeg lepte el a teret és a környező utcákat, hanem egy nagyon vegyes társaság: világnézetre, vallásra és korra nézve is. Nem valami hazug Stop Soros eszme hozott össze minket, hanem egy élhetőbb Magyarország reménye. Egy olyan Magyarországé, amire sok Fidesz szavazó is vágyik.

VáradiJános 2018.04.16. 20:46:42

@kopasz barmok mindenhol: küldjek egy levél xanaxot, kurvafi?

VáradiJános 2018.04.16. 20:47:12

@n3spr3ss0: cúna nadon cúna faszisztákok

Attilajukkaja 2018.04.16. 20:47:35

@VáradiJános:
Sajnálom, hogy még mindig nem találtad meg az emberi hangot. De tőled nem is vártam ennél értelmesebb hozzászólást a témához. :o)))))

VáradiJános 2018.04.16. 20:48:31

@elvis56: patkánozni teccik patkán létire? Ejnebejne, mit szólna ehhez kedves patkány anyukája, hogy testvíré fogadja bayert?

VáradiJános 2018.04.16. 20:51:50

@ZX: cukik voltatok szombaton

VáradiJános 2018.04.16. 20:54:12

@Fergio: pedig mennyivel jobb lenne a mutti löttyedt seggét nyalni .... vagy a volt majompresident dingidongija hiányzik?

Tomiko 2018.04.16. 21:31:44

@$pi$: Akkor te döntöd el ki alakíthasson kormányt. :D

Éppen ez a vicces, hogy a szabályok miatt nem a többség dönt.

Fergio 2018.04.16. 21:35:53

@VáradiJános: neked Orbán segge hiányzik úgy látom Váradi birka. Nem tapostak el a nagy békamenetben? Kár. Csak rontod a levegőt már megint.

Tomiko 2018.04.16. 21:37:15

@Kivlov: "A szívás ott van, mégha vannak is ilyenek, akkor is van pénz:
- egykulcsos SZJAra
- családtámogatásra,,,,

Minden környező volt szocialista országnak van pénze. Van fejlődés. Ez nem Orbán érdeme. Ilyen a gazd.-i környezet. Orbán érdeme az, hogy az említett növekedés Magyarországon volt a legkisebb tavaly is). Na ez a szívás. Bár magamat cáfolva megjegyzem EU forrás nélkül a növekedésünk negatív sajnos. A jövőnket tapsolják el. A beruházási rátánk a románoké alatt volt, ami nem semmi, mert azoké is szaros. Márpedig, ha most beruházol, az 10-15 év múlva érhet be. De nem fog, mert nincs.

Fergio 2018.04.16. 21:40:15

@aquaticus: melyik statisztikát nézegessem fidesz birka? Amelyik arról szól, hogy az európai országok GDP-jük hány százalékát költik az egészségügyre?
Nézegessed a statisztikádat: ec.europa.eu/health/sites/health/files/state/docs/chp_hu_hungary.pdf

Fergio 2018.04.16. 21:42:37

@konrada: akkor te is nézd meg az elmúlt 8 év előtti 8 év előtti 4 évet, hogy Orbánék hogy kúrták el, és miért szavazták le őket anno. De megnézheted azt is, hogy mi volt Napóleon korában. Csak felesleges.

Tomiko 2018.04.16. 21:43:20

@$pi$: "De persze a kérdésed nyilván költői, te sem fogadsz be újabb és újabb földönfutókat a házadba, tehát nagyon is érted miért nem tesszük."

Már bocsi, de kissé hazug és populista vagy. A sürgősségire bevitt vérző balesetet szenvedetteket te beviszed a nappalidba mostanában? Ja nem? Akkor biztosan sürgősségi ellátásra sincs szükség, hiszen te sem vállalod, más se tegye az adónkból.
Ébresztő!

Fergio 2018.04.16. 21:44:03

@VáradiJános: "gágágágá" már ezt a színvonalat tudod csak hozni birkesz? Sok lesz neked ez a blog úgy látom, az ovisoknak nincs valami hasonló, ahol nyünnyöghetsz?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.16. 21:48:10

@ZX: Talan nem vagy rászoruló es OTTHON sem éhezik a gyereked.
Esetleg....

Fergio 2018.04.16. 21:48:57

@FILTOL: Baromarc, most utaltam el az ovis gyerekemnek a kajapénzét 8560 Ft-ot. 1600 Ft a színház, 3 hetente gyümölcs-zöldség vásárlás a csoportnak. Eszed annyi van, mint amennyi látszik. De nyugodtan dadogj, végül is majdnem ugyanott vagyunk, mint a Kádár korszakban. Ja nem, mert ott tényleg ingyenes volt a kaja.

Tomiko 2018.04.16. 21:49:22

@FILTOL: "Ha nem engedjük be őket az a baj.ha befogadjik őket akinek jar vedelem az a baj."
Akkor elmagyarázom. A baloldali érzelmű embereknek sosem az volt a baj, hogy a kvóta szerinti számban Orbán befogadott mégis menekülteket. A baj, hogy mindeközben adónk tíz milliárdjaiból hirdette, hogy ő ilyet soha. Sőt nincsenek is menekültek, csak terroristák léteznek. Kérhetnénk vissza a (köz)pénzünket?

VáradiJános 2018.04.16. 21:53:54

@Fergio: nem voltam a meneten. Viszont ti cukik voltatok szombaton.

Fergio 2018.04.16. 21:56:41

@VáradiJános: Ugye, drága? Ott voltam a sapimban, rá volt írva, hogy: "Nyald ki a seggem Váradi"... Ugye milyen cuki volt?

VáradiJános 2018.04.16. 22:46:19

@Fergio: dehogy volt ráírva, nem vagy te olyan bátor. Viszont olyan aranyos volt, ahogy toppantott a sok kis rágcsáló, a tv-ben úgy lehetett hallani a skandálást, hog “mi vagyunk a csöppség”

VáradiJános 2018.04.16. 22:48:08

@Fergio: ne mondd! Fizetned kellett az ovis kajáért? Felháborító! Én kérek elnézést, hogy nem fizettem ki a kis geci zabáját

VáradiJános 2018.04.16. 22:49:55

@Tomiko: soha nem hírdette, hogy nincsenek menekültek, csak sajnos nem tudtok magyarul, mi pedig nem gyártunk plakátot a nyelveteken

Fergio 2018.04.16. 22:51:41

@VáradiJános: Hát igen, ennek a csöppségnek nem kellett buszokkal a tüntetésre szállítani lengyel és román barátainkat, hogy még nagyobbnak tűnjön... tudod ezek az emberek jöttek maguktól. De veregesd csak a váladat, ha neked a 2.4 millió fidesz-birka szavazó a többség. Matekból mintha szar lennél... ja, nem csak matekból...

Fergio 2018.04.16. 22:53:55

@VáradiJános: Felébredtél kisbuzi? Olvasgasd el FILCTOL haverod ide vágó kommentjét, a böfögés hülyeséggel párosulva elég gáz. Feküdj vissza, ne erőltesd... nem megy ez már neked...

VáradiJános 2018.04.16. 22:54:32

@Fergio: szerintem add hozzá a csapatodhoz Mongólia teljes lakosságát, mert azok sem Orbánra szavaztak!

VáradiJános 2018.04.16. 22:55:27

@Fergio: na, milyen libejális parazita teccik lenni? Buzizni? Ejnebejne, nem fog utalni az alapítvány!

Fergio 2018.04.16. 22:57:28

@VáradiJános: Megint böfögsz? Sok lesz már az a SZÉKELY káposzta estére! Mongoloknak is több eszük van látod nyamvadtka! :DDDDD

Fergio 2018.04.16. 22:58:21

@VáradiJános: Gecizni jobb? Nem tudsz megfogni, sehol sem vagy, alukáljál.

Fergio 2018.04.16. 23:03:11

@VáradiJános: "na, milyen libejális parazita teccik lenni?" ez elég csajos hozzászólás volt... mentális problémákon túl úgy látszik magatartásbeli problémákkal is küzdesz Jani. Vagy Juli? Ajjaj. Ezt a fertőt... ezzel a sok trollal. Orbán apád büszke lehet a kis Transzfer Zita trolljaira... :DDDDDD

VáradiJános 2018.04.16. 23:25:55

@Fergio: nem akarlak én megfogni, kis patkány, nem szoktam a saját szarukban fetrengő hülyére vert vesztesekbe rúgni. Ajvékoljál csak, csicska, van rá 4 éved!

ZX 2018.04.16. 23:31:17

@FILTOL: Ezek szerint az ország nagy része rászoruló és éhezik a gyereke. Csak a fidesz szarik rá mert épp a zsebüket tömik.

@VáradiJános: Ja, cukik. Persze lehet nem ezt mondanád ha feldugtam volna a valagadba egy nagy furkósbotot. :P

VáradiJános 2018.04.16. 23:54:20

@ZX: nem, akkor nem ezt gondoltam volna, de ez csak fikció, mert göthösék csak a mobilkájukat lengették

Demokra Tamás 2018.04.17. 00:11:14

buktatok, vesztes szarfaszúak! ahelyett, hogy az összefosásos gazdáitokat rugtátok volna tökön orbán újabb 2/3-ért, a tüntin a náci meg a zsidó egymás faszát szopta. ezen kesereghetne a névtele, arctalan szerző

Robi, a hód 2018.04.17. 00:38:54

Ha már szóba került a migráció... Tegyük fel, hogy a németek meg a franciák befogadnak 200000 menekültet. Legális vagy nem, ezesetben nem számít. 3 év után 3000 ebből úgy dönt, hogy legális papírokkal meglátogatja Európa más országait, köztük minket is. Mit tudna tenni ekkor Orbán Viktor? Lezárja az osztrák határt?

VáradiJános 2018.04.17. 02:08:04

@Robi, a hód: ha a szomszédod veszélyes kígyókat akar tartani, amik akár át is mászhatnak hozzád, attól neked még nem kell szintén beszerezned párat

Kivlov 2018.04.17. 08:13:14

@Tomiko:
Persze, mesemondó.
Ha jól megy és jobbos kormány van, akkor a külföld miatt megy jól.
Ha jól megy és balos van, akkor a kormány a király.
A rosszul megy és jobbos kormány van, akkor a kormány a hibás.
Ha rosszul megy és balos akkor a külföld a hibás.
Libbant logika. muhahahahahahahaah :D

ZX 2018.04.17. 08:20:11

@VáradiJános: Talán mert nem vagyunk olyan agyatlan majmok mint ti amikor utcaköveket dobáltatok utána meg telesírtátok a sajtót, hogy a rendőrök báncsák (sic!) a szegény tüntetőket brühühü!

Robi, a hód 2018.04.17. 08:24:45

Igen ám, de a rémisztgetés egyik része arról szólt, hogy a kígyók egy része átjön hogy megöljön.

Fergio 2018.04.17. 09:04:06

@VáradiJános: Jajj de gyenge válasz, de gyenge. Megint ez a levegőbe puffogtatás... Nem csoda Julikám, hogy nincs rendes munkád, és itt cseszed az egész napod trollként. Szánalmas.

Robi, a hód 2018.04.17. 09:33:52

És a legnagyobb hazugság ebben az ügyben az volt, hogy ettől Orbán meg tudja védeni az embereket.

Robi, a hód 2018.04.17. 09:45:00

A másik hazugság pedig az ENSZ-ről szólt, aminek a plakátjai és a különböző médiákban bemutatott hirdetései elárasztották az országot. Ez a részlet a new yorki paktumból van:

24
.
Recognizing that States have rights and responsibilities to manage and control
their borders, we will implement border control procedures in conformity with
applicable obligations under international law, including international human rights
law and international refugee law. We will promote international cooperation on border control and management as an important element of security for States, including issues relating to battling transnational organized crime, terrorism and illicit trade. We will ensure that public officials and law enforcement officers who work in border areas are trained to uphold the human rights of all persons crossing, or seeking to cross, international borders. We will strengthen international border management cooperation, including in relation to training and the exchange of best practices. We will intensify support in this area and help to build capacity as appropriate. We reaffirm that, in line with the principle of non-refoulement, individuals must not be returned at borders. We acknowledge also that, while upholding these obligations and principles, States are entitled to take measures to prevent irregular border crossings.

Robi, a hód 2018.04.17. 09:48:57

De vehetnénk a Bayer féle 2000-es lista eredetét is, hogy visszatérjünk a témára.
Azon se csodálkoznék, ha a felvétel össze lenne vágva, és a hölgy nem is azokra a kérdésekre válaszol teljes természetességgel, amit végül hallani lehet. Bár azt nem értem, hogy a "globally" szót miért nem vágták ki, gondolom töketlenségből.

Attilajukkaja 2018.04.17. 17:22:55

@VáradiJános:
" gágágágá"
Eddig ez volt tőled a legértelmesebb bejegyzés!!! :o)))))

Attilajukkaja 2018.04.17. 17:25:05

@Robi, a hód:
Teljesen egyetértek mindennel!
(Hogy ne csak negatív visszajelzéseket kapjál!)

Robi, a hód 2018.04.17. 18:03:05

@Attilajukkaja: Köszi!
Egyelőre érdemi kritika, cáfolat nem érkezett ezekre az észrevételekre, ezekre szívesen reagálok, ha lesznek. Még Orbánnak is kell pár másodperc, mielőtt egy kérdésre válaszolna.

Tomiko 2018.04.17. 20:10:21

@VáradiJános: Pontosan tudod mire gondolok, csak nincs válaszod. Sértegetés bezzeg van.

Tomiko 2018.04.17. 20:13:31

@Kivlov: "Persze, mesemondó.
Ha jól megy és jobbos kormány van, akkor a külföld miatt megy jól."

Igaz mese az a baj, de te is tudod jól. A gazdasági adatok nyilvánosak. Egyébként meg ki a fenét érdekel, hogy jobbos, vagy balos a kormány. Ez nem foci, hogy kinek szurkolunk, még ha béna is. Az érdekel mit tesz.

Kivlov 2018.04.18. 07:47:25

@Tomiko:
szerinted igaz, szerintem nem.
Mit akartak a ballerek? SZJA emelést. munkaerőhiányban! Nagy 5let b+. A kis magyar cégek vagy kiköhögték volna a dolgozóiknak a kiesett nettót vagy a dolgozó felmond, mert most úgyis talál másik helyet, többért. Szép lett volna. És mindezt azért hogy a kamu minimálbéreseknek meg a gyerekgyártóknak osztogassanak. fogalmatlanok...

Tomiko 2018.04.18. 20:11:00

@Kivlov:
"szerinted igaz, szerintem nem."
Nem számít hogy szerinted és szerintem mi van. Ezek adatok.

"Mit akartak a ballerek? SZJA emelést. munkaerőhiányban!"
Nem tudom ki tájékoztatott téged félre. Nem akartak SZJA emelést.
Akartak egy másik sávot, azaz sávosan progresszív adózást vezettek volna be. Ez mióta emelés. Lehet, hogy pont ugyan annyit szednek be, mint most, csak más elosztásban. pl. a kisember még kevesebbet fizet, a jól kereső többet. Az nem kérdés, hogy ez az igazságosabb arányos teherviselés, bár lehet nagyon szarul is csinálni az biztos. Csak egy kérdés van, hogy ez kiderülhessen: Az hogy hol a határ. Ki a jól kereső? 300 e, vagy 500 e bruttó? Nem mindegy. Mellesleg ha adóemelés lenne (se ismét mondom ez fel sem merült), az csökkenti a foglalkoztatást, tehát éppen munkaerő hiányban jobb, mint munkanélküliségben.

Kivlov 2018.04.19. 08:37:11

@Tomiko:
Mivel az eddigi tapasztalatok szerint a ballerek nem igazságossági, hanem pénzbeszedési célzattal SZJA-znak, így nem kérdés, hogy a határ eléggé alacsony lett volna ahhoz, hogy megszívja az tisztességes bérre bejelentett dolgozó.
És lehet hímezni-hámozni: ha felemeled a kulcsot és ezáltal összességében csökken az egyén nettója, az adóemelés.

A 2. része meg marhaság. Most halál lenne SZJA-t emelni, a kis magyar cégek lehúzhatnák a rolót.

Attilajukkaja 2018.04.19. 12:49:55

@Kivlov:
"az eddigi tapasztalatok szerint a ballerek nem igazságossági, hanem pénzbeszedési célzattal SZJA-znak"
Az szja egyetlen mindenkori célja minden országban a pénzbeszedés. Csak a módja változtat azon, hogy kinek kedvező és kinek bőrnyúzás. Hát ilyenek ezek az "eddigi tapasztalatok". :o)))))

Kivlov 2018.04.19. 12:54:57

@Attilajukkaja:
itt a gond.
Hogy a ballerek tartanak ott, hogy nyúzzuk le a bőrt a dolgozóról. A ballerek, akik elvileg a dolgozó réteget képviselnék történelmi hagyományok alapján. :D :D :D

Attilajukkaja 2018.04.20. 08:32:28

@Kivlov:
"a ballerek tartanak ott, hogy nyúzzuk le a bőrt a dolgozóról."
Ezt mégis mire alapozod?

Attilajukkaja 2018.04.20. 09:34:44

@Kivlov:
És konkrétan mire gondol az Úr? :o)

Kivlov 2018.04.20. 09:44:32

@Attilajukkaja:
progresszív szja, gázáremelés stb, stb

Attilajukkaja 2018.04.20. 09:49:13

@Kivlov:
"progresszív szja"
Az pont, hogy a szegényebbeknek kedvez.

"gázáremelés"
A Fidesz mesterségesen tartja magasabban a kelleténél miután zuhant a gáz világpiaci ára.

"stb, stb"
????

Kivlov 2018.04.20. 09:51:14

@Attilajukkaja:
Annak. főleg, ha olyan alacsonyan vannak a sávhatárok, hogy ha legálisan keresel keveset már akkor is szívsz. :D

És?
Szerinted minden hónapban változtatni kéne az árán a világpiac függvényében? marhaság.

stb?
"elqrtuk...nem kicsit...nagyon..."

Attilajukkaja 2018.04.20. 10:26:49

@Kivlov:
"ha legálisan keresel keveset már akkor is szívsz. :D"
Rosszul tudod. A minimálbér pl. a Fidesz előtt nem is adózott. Hogy ez jó megoldás volt-e avagy sem, azon lehet vitatkozni, de ellentmond annak, amit te hiszel.

"Szerinted minden hónapban változtatni kéne az árán a világpiac függvényében? marhaság."
Pedig a benzinárakkal is ezt teszik. Vagyis nagyon is reális és igazságos!

"elqrtuk...nem kicsit...nagyon..."
Pontosan miről is beszélt ekkor Gyurcsány? Mit kúrtak el?

Kivlov 2018.04.20. 10:44:25

@Attilajukkaja:
Egyértelműen rossz megoldás, a másfél millió (kamu) minimálbéres országában.

Ezt kéne tenni? Akkor a szocik miért nem tették? :D :D :D

Mit qrtak el? mindent! kvázi államcsőd volt, hapikám...

Attilajukkaja 2018.04.20. 11:12:27

@Kivlov:
"a másfél millió (kamu) minimálbéres országában."
A kamu minimálbéreseket tényleg meg kellett volna már rég szüntetni (Orbán sem tette), de ez nem ok arra, hogy csak a gazdagoknak kedvező szja-t vezessenek be. A Fidesz, nem pedig a balos kormányok tették ezt! Csak szólok.

"Mit qrtak el? mindent! "
Vagyis nem tudod, csak szajkózod a Fidesz propagandát.

"kvázi államcsőd volt, hapikám.."
Bármennyire is szeretnéd, nem vagyok a hapikád.
Az államcsőd álhírét pedig Kósa Lala meg Szíjjártó Petike lengették be, esett is azonnal a forint. A devizahitelesek azóta is hálásak érte!

Kivlov 2018.04.20. 11:32:44

@Attilajukkaja:
gazdagoknak? És ki mondja meg, h ki a gazdag? szubjektív dolog...

Nem propaganda, tények. Ha nincs a 21 mrd eur imf hitel, itt szopóroller van.