Morcos kávé

A mai naptól Orbán Viktor felelős a migrációért

2018. április 27. - Kávésember

Valamit szögezzünk le: az évek óta tapasztalható óriási mértékű migráció, ami egyre nagyobb terhet jelent az Unió, így Magyarország számára is, létező és valós probléma, mely határozott intézkedéseket kíván. De közel sem úgy, ahogy a Fidesz próbálja elhitetni az emberekkel, sőt, most már világosan látszik, hogy Orbán Viktornak éppen a most is tapasztalható állapotok, hovatovább ennek eszkalálása a célja.

Az Európai Uniónak sokáig nem volt épkézláb elképzelése a folyamat kezelésére, a Törökországgal kötött egyezség óta, mely jórészt megállította a Közel-Keletről érkező bevándorlást nem sikerült olyan tervet kidolgozni, mely működőképesnek tűnt. Viszont most egy olyan, több afrikai ország közreműködésével tető alá hozott csomagot raktak le az asztalra, ami minden valószínűség szerint, ha nem is oldja meg azonnal a gondokat, jelentős lépés lehet a bajok megoldása felé. Magyarország pedig -egyedüliként- simán megvétózta a javaslatot.

Ez kettő, egymással párhuzamosan futó, illetve egymásra épülő dolog miatt van így.

Egyrészt a miniszterelnök saját kezűleg formált és egyre jobban körvonalazódó neokommunista diktatúrája most jutott abba a fázisba, hogy az Európai Unió teherré vált számára. A választások elcsalásával szerzett kétharmad birtokában feljogosítva érzik magukat, hogy az ország külpolitikáját és külgazdasági tevékenységét olyan irányba tereljék, ami eddig is mind jobban jellemző volt rá, mára pedig egyértelmű: a Nyugat helyett a keleti, autoriter berendezkedésű országokat tekinti követendőnek mind politikai tekintetben, mind gazdasági partnerként. Számtalan példa van erre: a jogállam bástyáinak lebontása, a választási rendszer átszabása, a törvényhozó és végrehajtó hatalmi ágak uralmuk alá hajtása, a média bedarálása, a nemzetközi színtéren az európai normák támadása és az ázsiai istenítése, Paks II., a gázszerződés és most legutóbb a Ganznak adott hatalmas pofon mind ennek bizonyítékai. Elérkezett az a pont, amikor már nem érdeke az Európai Unió tagja lenni, hiszen az ehhez a közösséghez való tartozás feltételezi olyan politikai elveknek a meglétét, mely az átláthatóságra, a demokratikus államformára épül, ami jelenleg Orbán legnagyobb ellensége. A Fidesz-kormány alapvetései, mint a rendszerszintű korrupció, a törvények önkényes átszabása, a folyamatos hazudozás, az emberek félelemben tartása és megvesztegetése szöges ellentétben áll az Unió koncepciójával, valamint 2020-tól megváltozik a szervezet támogatási és felzárkóztatási rendszere, sokkal kevesebb pénz fog az országba érkezni, így az ellopható összeg is jelentősen csökken.

Másrészről Magyarországon jó három éve gyakorlatilag mindent a migráció kérdése, illetve az eköré épített gyűlöletkampány és dezinformációk tömkelege határoz meg. Erre építették az egész kampányt, ez határozza meg a kormány kommunikációját, aminek még közel sincs vége, hiszen nemsokára önkormányzati és EP-képviselő választások lesznek, Kósa Lajos is egyértelművé tette, mi várható (szó szerinti idézet következik): "minden a migrációról fog szólni, és nem egyéb részletkérdésekről". Olyan "részletkérdésekről", mint az oktatás és egészségügy egyre súlyosabb válsága, az ország kifosztása, a kivándorlás, a munkaerőhiány, az egekbe szökő államháztartási deficit vagy a munkaerőpiac ijesztő torzulása. Ha a migrációs folyamat rendeződni látszik, vagy legalábbis lelassul, nem marad ütőkártya a Fidesz kezében, és kénytelenek lesznek szembenézni az ország valódi problémáival.

A mostani vétóval egyértelműsítették a helyzetet: szembefordultak az Unió összes tagállamával, még az eddig legerősebb szövetségesként számon tartott lengyelekkel is, hisz még ők is belátták a javaslat jelentőségét. Biztosítottunk mindenkit, hogy Magyarország többé nem kíván a közösség tagja lenni, határozott jelzés küldve ezzel Oroszország és Kína felé, hogy mostantól az általuk kijelölt utat követjük, illetve alávetjük magunkat az akaratuknak.

Ezzel csak egy baj van: az említett két szuperhatalomnak kizárólag addig van szüksége ránk, míg uniós ország vagyunk, az ő legfőbb céljuk szert tenni egy lojális hídfőállásra Európában. Orbán Viktor ezt készségesen vállalta is, viszont ha kiesünk az EU-ból, többé már nem lesz szükségük Magyarországra. És ez ennek a játszmának a legfőbb veszélye: előbb-utóbb teljesen elszigeteljük magunkat úgy külpolitikailag, mint financiálisan mindkét féltől. És mivel jó ideje kizárólag nyugati (egy ideje pedig keleti) pénz tartja lélegeztetőgépen a honi gazdaságot, villámgyors és totális összeomlás fog végbemenni. De akkor már nagyon késő lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://morcoskave.blog.hu/api/trackback/id/tr4813873510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paráznabillegető 2018.04.27. 16:37:22

most akkor közelkeleti migráció vagy afrikai?
melyik miatt kell jobban aggódni, kezitcsókolom.

Meridian74 2018.04.27. 16:41:13

Erőlködjetek csak a sivalkodással. Mi nem gondoljuk ezt. Ami azt illeti nem pénz kell osztogatni értelmetlenül (csak ellopnák ezek a kecskebaszók... oh wait! szamárbaszók!), hanem majd az olaszok is, meg a spanyolok is komolyabban veszik majd a saját határvédelmüket... ha nem tesznek így, akkor majd belefulladnak az afrikai néger tömeginvázióba.

Behajtó70 2018.04.27. 16:47:31

Uramisten orbánsátán megint mit tett! Azért építette a kerítést, hogy idecsalogassa a migránsokat! Hátpersze! Ez itt az agyhalott blog?

Neo07 2018.04.27. 17:17:17

Az EU-t iszlám kalifátussá akarják formálni, és ebben a folyamatba illeszkedett volna be a marrakesi csúcson elfogadni kívánt nyilatkozat is, ezért kapott vétót.
Migráció menedzselése azt jelentette volna, hogy további milliókat importáltak volna az EU-ba. Nincs elég munkanélküli fiatal a PIGS-országokban? Nincs elég probléma a a migránsok be nem illeszkedésével?

Nem lehet Afrika baján segíteni azzal, ha százmilliókat is fogadunk be, mert rövid időn belül újratermelik önmagukat, ellenben az EU bele fog ebbe rokkanni.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.04.27. 17:18:46

"Valamit szögezzünk le: az évek óta tapasztalható óriási mértékű migráció, ami egyre nagyobb terhet jelent az Unió, így Magyarország számára is, létező és valós probléma"

Nahálisten, akkor hát ezt is megértük végre.

Az ördög a részletekben lakozik. Jó lenne, ha a szavazásra felterjesztett csomagot részleteiben is elemeznék a vétót bírálók. Merthogy nem Orbán az egyetlen rafinált politikus a terepen, és nagyon valószínű, hogy a csomagban húsz kompromisszumos javaslat mellé besuvasztottak egy csalafinta huszonegyediket, amit így próbáltak volna megetetni a világgal. De Orbán és az emberei feltehetően látták azt, hogy az EU urai hogyan próbálnak minket megszopatni, márpedig olyan nincs, hogy csak egy tételt vétózunk meg, az nem úgy megy. Nem tudom, hogy személyesen Orbánnak milyen indítéka van arra, hogy a szutykosok ideáramlását minden lehetőségével akadályozza, de ebben a dologban egyelőre az én védelmemet képviseli.

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.27. 17:28:01

Az EU a hajara kenheti a startegiakat, ha az a celja h minel tobb arab neger szemet jojjon ide.

Nem strategia kell hanem kerites tuzparanccsal.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.04.27. 17:29:02

Ezt nem értem... szóval a migráció nem a világ legcsodálatosabb dolga???

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.27. 17:31:02

Es asszem a ZEU log meg a keritesepitesi penzzel is.

Szoval mindent megvetozunk amig nem fizetnek mint a katonatiszt.

alvito 2018.04.27. 17:39:57

Ez a cikk ürügy volt egy jó kis fröcsögésre. Semmit nem tudtam meg belőle, hogy mi is volt a vétó tárgya. Szóval leírta a nagy semmit, hogy ürügye legyen egy kis gyűlölködésre.

Alick 2018.04.27. 17:41:19

"Biztosítottunk mindenkit, hogy Magyarország többé nem kíván a közösség tagja lenni"

Ugyanmár, ez csak egy szavazás...

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2018.04.27. 17:43:24

A masik meg az h ujra kell alakitani a moszlimellenes szerzetes rendeket, s azokat mind katonakent *kereszteny allam felszabaditasi szervezet*, mind tudoskent a lippsik es arabok ellen kell hasznositani. Valoszinnu az inkviziciot es a papai titkosszolgalatot is ujra kell inditani.

Ez alap europa tulelese szempontjabol.

flydomi 2018.04.27. 17:54:45

És a vezírre mondják,hogy nem támogatja a bevándorlást? :D

Weißkopf 2018.04.27. 18:02:46

Persze, mindenki hülye az Unió vezetői közül, csak a mi Viktátorunk tudja a tutit. Amúgy hány migráns akarna ide jönni? Mindegyik a jóléti államokba kívánkozik, nem pedig ide, ahol még a cigányokat is migránsnak nézik a felheccelt fidióták.

TBone 2018.04.27. 18:15:12

@Behajtó70: Szerinted az a par száz kilométernyi kerítés fogja megállítani az europaba érkező migrációt?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 18:37:04

@Neo07: minden ország hülye, csak Magyarország megy szemben az autópályán, te ostoba faszbarom?!

Emmett Brown 2018.04.27. 18:37:31

@alvito: index.hu/kulfold/eurologus/2018/04/26/nemzetkozi_egyezmenyt_vetozott_az_eu-ban_magyarorszag/

Ha tényleg ez volt benne, akkor a vétó farokméregetés, és hülyeség szerintem. Hasonlónak tűnik, mint ami a törökökkel van, csak itt értelemszerűen az afrikai bennszülötteket tartanak vissza.

közép dunántúli régió 2018.04.27. 18:37:45

Nekünk Mohács kell. Már Ady is megmondta.

flydomi 2018.04.27. 18:37:48

Szerintem,mikor meg vétozták,akkor a 10 parancsolat járt a fejükben,ami 70-80%-os sikert ad. :D
Bexarok BRUAHAHAHAHAHAHA

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 18:38:16

@Androsz: minden ország hülye, csak Magyarország megy szemben az autópályán, te ostoba faszbarom?!

Armatúra 2018.04.27. 18:51:56

Nekem a legjobban ebben a szelestey-s szakszerűségben az elcsalt választás kitétel tetszett. Hiába, aki tud az tud. és a barom nyugatiak nem lássák a nettó (vagy bruttó) csalást. ersze, nem ütötte ki a szemüket, hogy négyszáűzezer -vagy öt(?) - külhoni románt, magyarra festve hoztak be az addigra bejelentett tömegszállásokra. Ráadásul manipulált cédulák voltak, amelyeknek 37%-a automatikusan átdiffundáltatta az ellenzéki x-eket Fidesznáci x-é. Ráadásul, a kint dolgozó 975000 politikai menekült cédulái eltűntek. Az tisztán látszik, hogy rendes választás esetén min. 2/3 lett volna az ellenzéki voks. Vagy 3/4. Ez van. És nyugaton a helyzet változatlan. Leszarják, hogy mennyi itt a szenvedés.

Emmett Brown 2018.04.27. 18:53:17

@Neo07: Észak Afrikában akartak tartani egy valag embert, hogy ne kelljen a földközi tengeren a hajókkal annyit baszakodni. Meg visszazavartak volna egy adag afrikait, aki már a földközi északi partján van.

Tényleg vállalhatatlan lépések.

pioneer2016 2018.04.27. 18:57:30

Valamelyik faluban Fekete Pákóra hívták a rendöröket, mert migránsnak nézték.
Tényleg le van butítva ez a nép. De lesz ez még rosszabb...

Exploiter 2018.04.27. 19:04:39

@Brendel Mátyás:

Ebben a kérdésben speciel igen, minden ország hülye.
De a poszt mivel semmi érdemi információt nem tartalmaz, ezért nem derül ki,mennyire.

Gerolsteiner 2018.04.27. 19:07:32

Már csak ezért is megérte dr. Miniszterelnök Úr pártjára szavazni nyolcadikán.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 19:29:40

@Neo07:

"Migráció menedzselése azt jelentette volna..."

A migrációt nem menedzselni, hanem radikálisan megszüntetni kell.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 19:33:33

@alvito:

"Semmit nem tudtam meg belőle, hogy mi is volt a vétó tárgya."

Azt innen nem is fogod megtudni, csak olyan lózungokat fogsz olvasni a lipsi médiából, hogy európai megoldás, migráció menedzselése, felelősségvállalás (miért is?), szolidaritás (miért is?) stb.

xgage 2018.04.27. 19:35:33

@paráznabillegető: Az eddigi "kofalárma" közel-keleti volt főként. Az elkövetkező a klímaváltozás miatti (pld. Csád-tó eltűnése) afrikai lesz. Azt pedig kerítés és NATO-drót sem állítja meg.

xgage 2018.04.27. 19:41:40

@Kovacs Nocraft Jozsefne: 2004 előtt Szadesztől a fideszig mindenki azt szajkózta, hogy lépjünk be az EU-ba. Viktor helyében megkövetném Csurka Pista Bácsit (Isten nyugossza) meg az akkori Jobbik elnököt (Kovács Dávidot)...

Sir Galahad 2018.04.27. 19:42:19

Az nem lehet, hogy Szijjártó azért vétózta meg az egyezséget, mert Magyarország másképp képzeli el a migráció kezelését? Mondjuk nem pénzosztással, hanem szigorú határvédelemmel. Hm?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.27. 19:45:10

Eddig is o volt mindenért a felelős.sőt hibás.
Nyilvan.

midnightcoder2 2018.04.27. 19:47:54

@xgage: Az aknazár és a tűzparancs a határon megállítja. Amúgy a probléma nem a klímaváltozás, hanem az, hogy a Közel-Kelet és Afrika az elmúlt 100 évben durván megtízszerezte a létszámát. Ez 30 éven belül Afrika esetében duplázódni fog: ez durván úgy 1.3 milliárd afrikait jelent ott, ahol a jelenlegi létszám is igen szarul él. Nem mellesleg, a mostani migrik érkezésébe is belejátszhat, hogy 90-ben még feleannyi néger volt ott mint most. Ja, és 2050-re lesz 1.3 milliárddal több kicsi néger, de az évszázad végére ez is duplázódni fog. Ezt az EU csak tűzzel-vassal tudná megállítani, a mai elpuhult liberósbolsi Európa viszont képtelen lesz erre, így megállapodás ide, megállapodás oda, Nyugat-Európát ki fogják irtani a négerek az utolsó szálig. Illetve, kb. azok a fehérek fognak megmaradni, akik idejében a keleti régióba tudnak menekülni, és itt talán az oroszok segítségével meg tudjuk állítani a sáskahadat.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.27. 19:48:41

@Weißkopf: Laza otszazmillio akar Európa jonni.nyilvan a szubszahara is jobb mint mo.?igaz?
Akkor áruld mar el mi a picsat keresel meg itt?te tenyleg Ennyire lenezed a hazád hogy azt állítod szarabb hely mint ahol egy dollárt keresnek es 5kmre ven a kut...gyalog.mert jármű nincs?
Miert ne. Élsz ott akkor hujegyerek?

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.27. 19:50:31

@midnightcoder2: Pontosan.es hozzakapcsolva az iszlámmal.
Zombiapokalipszis kb.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.04.27. 19:56:02

@Weißkopf: "Amúgy hány migráns akarna ide jönni? Mindegyik a jóléti államokba kívánkozik"

Úgy látszik, hogy még mindig van, aki ezt nem érti. Ugyan mindenki oda gyűlik, de a nyugati országok nemzetközi jogalapot akarnak szerezni ahhoz, hogy elküldjék onnan azokat, akiket ők nem akarnak. Az lenne rá a szabály, hogy akinek ők nem adnak menedékjogot, azt visszaküldhessék a belépési országokba, illetve eloszthassák azok között, akikhez a migránsok egyébként nem mennének. Én nem tudom, hogy ki és hogyan, de valakik nyilván betegre keresnék magukat ezzel. Akik mindezt emberi jogi és idealista alapon pártolják, azok csak balekok az egész buliban.

@Brendel Mátyás: "minden ország hülye, csak Magyarország megy szemben az autópályán"

Folyton azt látom az eltiport szabad sajtóban, hogy a szavazópolgárok többsége hülye, csak a felvilágosult kisebbség megy jó irányban azon az autópályán. Most megrendíted a hitemet a bölcsességükben?

@pioneer2016: "Valamelyik faluban Fekete Pákóra hívták a rendöröket, mert migránsnak nézték.
Tényleg le van butítva ez a nép."

Egy faluban felbukkant egy buta nézésű bokszos. Lehet, hogy te behívnád a házba, de a legtöbb ember az RTL Klubot nézi, ahol hetente kétszer egy egész halom buta nézésű bokszost szednek fel az olaszok csónakokból, elmondva, hogy ezek illegálisan érkeznek. A legtöbb ember csak odafigyel a híradóra.

aquaticus 2018.04.27. 20:02:03

@pioneer2016: Szerinted Pákó ősei a te rokonaiddal és Árpáddal karonfogva lépték át a Vereckei hágót?

xgage 2018.04.27. 20:08:26

@midnightcoder2: Hja, a demográfia. Ebben igazad van. A határzár viszont nem megy: túl hosszú a kontinens tengeri határa. Erre viszont jó megoldás lett volna az EU pénzen tartott észak-afrikai ütközőállamok sora. Aknamezővel és tűzparanccsal. A sivatagban ráadául kevésbé feltűnő, mint Ásotthalom határában.

Weißkopf 2018.04.27. 20:09:23

@FILTOL: "Akkor áruld mar el mi a picsat keresel meg itt?te tenyleg Ennyire lenezed a hazád hogy azt állítod szarabb hely mint ahol egy dollárt keresnek es 5kmre ven a kut...gyalog.mert jármű nincs?
Miert ne. Élsz ott akkor hujegyerek? "
1) Tanulj meg helyesen írni, te köcsög, aztán fröcsögj f@szságokat. Kérdezd meg a tranzitzónában várakozó embereket, melyik akar VÉGLEG Magyarországon letelepedni - már ha Pártunk & Kormányunk engedi neki.
2) Te mi a faszt keresel itt? Talán trafikot kaptán a Vezértől, akinek olyan buzgón nyalod a seggét?

Brix 2018.04.27. 20:13:16

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Annyi csak a probléma, hogy a migrációt nem lehet semmilyen eszközzel teljesen megszüntetni, esetleg lassítani lehet valamennyire. Amióta a modern ember létezik, mindig is volt migráció és így lesz ezután is... Az emberek jólét utáni vágya mindig erősebb , mint bármiféle fizikai vagy jogi akadály. Tulajdonképpen csak lelőni lehetne őket, ahogy most a törökök a szíriai határon teszik, ez az ami valóban lassít, és a líbiai, EU által jól megfizetett fegyveres milíciák...A nincstelen embermilliók tömegei nagy ívben tesznek minden európai törvényre, mert tudják, nekik mindenképpen jobb lesz Európában, még illegálisként is, mint otthon , ahol a lelakott, túlnépesedett környezetben már nem találnak életlehetőségeket...
Orbánnak inkább arra kellene felkészíteni az embereket, hogy Magyarországon is egyre több afrikai és ázsiai ember lesz, " bevándorló ország leszünk " az elkövetkezendő években, évtizedekben...
A kerítés hasznos, de nem állít meg senkit, csak kikerülik ( most) a migránsok, de ne gondolja senki , hogy viszonylagos elszigeteltségünk örökre fenntartható lesz...Főleg úgy , hogy egyre gazdagabb országgá válunk...
A konklúzióm az, hogy proaktív megoldásokra lenne szükség, olyan megállapodásokra jutni az afrikai országokkal , amelyek valóban lassíthatják a migrációt..
Ellenkező esetben elsodor minket az a néhány tízmillió ember aki ide készül...
A megállapodás konkrét szövegét nem ismerem , de a járható út mindenképpen valamilyen megegyezés lenne az afrikai országokkal , mert a befelé forduló, önző, szűklátókörű politika nem fogja megoldani ezt a globális problémát...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 20:16:22

@Exploiter: aha, meg Magyarországon is a vidéki, hülye paraszt tudja a tutit, aki még nem látott bevándorlót. Elmebetegek vagytok ti!

Exploiter 2018.04.27. 20:20:19

@Brendel Mátyás:
Milyen mi?
Én vagyok.
És ha azt gondolod, hogy a migráció kezelésében az EU az elmúlt években akár egy dolgot is helyesen kezelt, akkor nagyon másképp látjuk a világot.
Ja de, lefizettek egy diktatúrát, hogy fegyverrel állítsák meg szegény menekülteket. Az kb jó húzás volt, bár nyilván lesznek következményei, csak ne forgassák közben a szemüket, mert az nem áll jól.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 20:20:36

@Sir Galahad: Akkor szerintem Szijjártónak meg neked kéne a Földközi-tenger közepébe kerítést építeni. Megérdemlitek. Vagytok ti olyan hülyék.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 20:21:41

@midnightcoder2: te fogsz a Földközi-tengeren aknákat a fölbe ásni. Megérdemled, vagy te olyan hülye.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 20:23:22

@midnightcoder2: tűzzel-vassal titeket kell megállítani, náci barmok! Egyszer már földbe bombáztunk titeket, ne akarjátok még egyszer megpróbálni!

Exploiter 2018.04.27. 20:24:39

@Brix:

A valódi megoldás kb Afrika újragyarmatosítása és élhetővé tétele lenne. Ezt add be a white guilt szektának, sok sikert.

Brix 2018.04.27. 20:26:35

@midnightcoder2: "Az aknazár és a tűzparancs a határon megállítja" Európában ilyen soha nem lesz, mert itt a humanizmus eljutott arra szintre , hogy ezeket az eszközöket nem fogják bevetni a migránsok ellen. Egyébként meg diffúz módon , rejtve jönnek sokan, így az erőszakszervezet sem mindig hatékony...Valójában igazán hatékony eszközt még nem találtak ki ennek a globális folyamatnak a megállítására. Mi sem kerüljük el a sorsunkat , de lehet még néhány évtizedünk, ha szerencsénk van...Bár, a jelen állás szerint inkább nem...
Nyugaton már feladták, ők is inkább a folyamat lassításán fáradoznak, mint a kivitelezhetetlen megállításán...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 20:27:03

@FILTOL: laza 5 millió magyar külföldre emigrálni

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 20:32:56

@Androsz:

"a nyugati országok nemzetközi jogalapot akarnak szerezni ahhoz, hogy elküldjék onnan azokat, akiket ők nem akarnak. "

évek óta ezzel riogattok, ti barmok, nem tették meg a nyugati országok. Orbán egyébként titokban többet fogadott be.

"Folyton azt látom az eltiport szabad sajtóban, hogy a szavazópolgárok többsége hülye, csak a felvilágosult kisebbség megy jó irányban azon az autópályán. Most megrendíted a hitemet a bölcsességükben?"

a magyar szavazók enyhe többsége hülye, az európai szavazók többsége nem hülye, és kurvára sokkal többen vannak.

most jöhetsz azzal, hogy a 2,8 magyar vidéki paraszt tudja a frankót migráns ügyben, igaz, még nem láttak soha életükben olyat. de röhejes leszel.

Brix 2018.04.27. 20:33:36

@Exploiter: A kínaiak már "újragyarmatosították" Afrikát, többek között ezért menekülnek az emberek, mert kinyírták a hazai kézműves- és háziipart... Nincs szó itt "white guilt"-ről, egyszerűen nem tudnak mit kezdeni a migrációval , annyian jönnek.. Hozzá lehetne még az illegálisokhoz tenni a legális vízummal , tanuló , turista és egyéb, Európába szökő milliókat is....Az embernek jobb megbarátkozni a való világ realitásaival: ezt a globális folyamatot nem tudja megállítani senki, csak lassítani lehet, de az sem egyszerű...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 20:38:02

@Brix: a magyarok hamar ki fognak halni, pont a bezárkózás miatt

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 20:50:07

@Brendel Mátyás:

Bezzeg a németek gyors szaporodásnak indulnak, csak közben fehér bőrű és szőke hajú helyett kreol bőrű és fekete hajú etnikummá "alakulnak át".

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 20:51:37

@xgage:

"Azt pedig kerítés és NATO-drót sem állítja meg."

Pár géppuska és aknamező azért igen.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 20:55:34

@Brix:

"Annyi csak a probléma, hogy a migrációt nem lehet semmilyen eszközzel teljesen megszüntetni, esetleg lassítani lehet valamennyire."

Ugyan miért ne lehetne? Csak politikai elhatározás kérdése.

Anyád a baráthal 2018.04.27. 20:56:51

@Brendel Mátyás: "a magyar szavazók enyhe többsége hülye, az európai szavazók többsége nem hülye, és kurvára sokkal többen vannak."

Remélhetőleg a jövő évi választásokon bebizonyítják, hogy nem neked van igazad. Én inkább az ilyen hülyék között szeretnék élni, mint az olyan agyatlan ballibák között, mint te, meg persze a migránsaid.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 20:57:14

@Brix:

"proaktív megoldásokra lenne szükség, olyan megállapodásokra jutni az afrikai országokkal , amelyek valóban lassíthatják a migrációt.."

A lassítás nem megoldás, mert csak késlelteti a pusztulást. A lassítással lényegében a lassan felforralt vízben megfővő béka esetévé válunk.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 20:59:17

@Brendel Mátyás:

"téged kell megszüntetni. radikálisan."

Elhiszem, hogy te ezt szeretnéd. De remélem, élvezed, milyen érzés a düh és a harag hatalom nélkül. Mert a hatalomnak jó ideig még a közelébe sem kerülsz, így csak álmodozzál megszüntetésről, kivégzésről... :DDDDDDDDD

2/3 :)))

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 21:00:19

@Kovacs Nocraft Jozsefne: te sem Árpád vére vagy, csak magyarul beszélsz. A Németországban felnövő gyerekek beszélnek németül, németekké válnak. A magyarok meg majd kihalnak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 21:02:53

@Brendel Mátyás:

Nem igazán, ha az én ujjam van a ravaszon - bocsika, az elsütő billentyűn. :D

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 21:14:07

@Anyád a baráthal: a Fideszesek az agyatlanok. papír van róla.

te hülyék közt fogsz élni, és megdögleni. hülye halállal. meg is érdemled.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 21:16:07

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nagyobb hatalom fog elszámolni veletek, akárcsak Hitlerrel.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.27. 21:17:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne: fejbe fognak lőni, nagyobb "puskával", mint ami neked van.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 21:28:26

@Brendel Mátyás:

"nagyobb hatalom fog elszámolni veletek, akárcsak Hitlerrel."

"fejbe fognak lőni, nagyobb "puskával", mint ami neked van."

Látom, neked már csak a vérgőzös álmodozás maradt. :D Nekünk meg a 2/3. :DDDDD

xgage 2018.04.27. 21:36:55

@Kovacs Nocraft Jozsefne: lásd a hozzászólásom
"xgage 2018.04.27. 20:08:26"

colonel Tigh 2018.04.27. 21:40:43

Egy pornófilmes képpel a szituáció így néz ki: Orbán a fidesz szavazó szájába rakta balról a Soros faszt, jobbról a migráns faszt, és nem bírják elengedni, csak cibálják, rángatják két torokra engedés között. Mindeközben Vityát hátulról bassza seggbe a Putyin, miközben a kis kínai veszi kamerára a gruppent. Az Eu meg vakarja a fejét, mert átbaszták, azt hitte művész leszbi pornót vett. Kíváncsi vagyok ki fog élvezni a végén.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.27. 21:46:07

@xgage:

Egyszerűbb lett volna linkelni a kommentedet a "Válasz erre" gombbal. :)

Én sem hiszem, hogy lehetetlen lenne a migráció megállítása. Persze nem akarásnak nyögés a vége, könnyebb látszatcselekvésekkel kiszúrni az európai lakosság szemét. A béka meg lassan megfő a felforró vízben.

Érdemes erről elolvasni Douglas Murray Európa furcsa halála című könyvét, nemrég tették fel az nCore-ra.

xgage 2018.04.27. 21:50:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Köszi! Legközelebb. :) Nekem már a "Behódolás" is hatásos volt.

Che21 2018.04.27. 22:14:42

"Valamit szögezzünk le: az évek óta tapasztalható óriási mértékű migráció, ami egyre nagyobb terhet jelent az Unió, így Magyarország számára is, létező és valós probléma, mely határozott intézkedéseket kíván."

Ejnye, no, akkor már nem a kvesztorról terelnek?
Tényleg létezik a probléma?

Jut eszembe, miféle probléma?
Már nem pörgetik abdulék a GDP-t?

Sir Gombóc 2018.04.27. 22:17:27

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a béka már megfőtt, csak szólok. Erre ékes példa április 8. De ti olyan hülyék vagytok, hogy észre sem veszitek.

zokogjatok 2018.04.27. 22:42:32

- Orbán egy súlytalan politikus
- Orbán egymaga meg tudta akasztani az EU gépezetét

ma éppen melyiket kell mondani, segítsen már valaki

zokogjatok 2018.04.27. 22:43:32

- a migráció szuper dolog, csak a fasiszta magyarok nem értik
- szemét orbán megakadályozta az EU határvédelmet

ma melyiket kell mondani, segíccsetek lécci tisztára kivagyok

zokogjatok 2018.04.27. 22:47:40

" a Törökországgal kötött egyezség óta"

Ó bazdmeg az a török egyezség!

Aminek a lényege, hogy a szíreket, tehát a valós, igazi háborús menekülteket visszatartja, az összes kibaszott afrikai meg ugyanúgy jöhet mint eddig, a tengeren!

Ami azt kiáltja a világba, hogy "Igen, mi itt az EUban olyan kibaszott buták, bénák és gyengék vagyunk, hogy egy féldikátátor kell hogy megvédjen minket!"

Ami azt üzeni, hogy ha a magyarok védik a határt, az fasizmus, de ha a törökök, az meg ügyes politika. Gondolom a török szögesdrót puhább, vagy a török őrök jobban képzettek.

Zseniális húzás. Komolyan bazdmeg, ezt tuti valami bizottság hozta össze, mert egy ember egyedül nem lehet ilyen hülye.

élhetetlen 2018.04.28. 00:17:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: „A migrációt nem menedzselni, hanem radikálisan megszüntetni kell.”. Igen, netán atombomba Afrikára, vagy keletre? Megdöglenek, és akkor nem jönnek? Vagy beéred a géppuskával a határon?
„Mert a hatalomnak jó ideig még a közelébe sem kerülsz, így csak álmodozzál megszüntetésről,”. Téged nem zavar, hogy te kezdtél beszélni radikális megszüntetésről? Még szerencse, hogy ugyan 2/3-od van, mondod, de akkora hatalmad azért nincs, hogy az történjen, amit te szeretnél, te vérgőzös p.csa!

élhetetlen 2018.04.28. 00:22:43

@Kovacs Nocraft Jozsefne: „csak közben fehér bőrű és szőke hajú helyett kreol bőrű és fekete hajú etnikummá "alakulnak át".”. Katasztrófa. Nem lesznek olyan szép szőkék, mint Hitler volt? Mi lesz itt!

élhetetlen 2018.04.28. 00:40:08

@zokogjatok: „- Orbán egy súlytalan politikus
- Orbán egymaga meg tudta akasztani az EU gépezetét”.
„ma éppen melyiket kell mondani, segítsen már valaki”.
Megpróbálok segíteni. Tudod mi az a vétójog? Egy hétköznapi példa. Négy emeletes társasház, úgy a harmadiktól szeretnének liftet, de már a második emelet is támogatná. Ehhez 100 % kell egy közgyűlésen. Egy földszinti lakó nem szavazza meg, ergo nem lesz lift. Most ettől az a földszinti lakó lesz a legkülönb, legnagyobb, legtiszteletre méltóbb ember a házban, a maga teljes súlyával? Nem, továbbra is egy súlytalan senki lesz, pedig meg tudta akasztani a tervet, mert ilyen a szabályzat. De ettől ő még nem lesz értékesebb, vagy értékelhetőbb. Segítettem?

2018.04.28. 01:15:08

„Az Európai Uniónak sokáig nem volt épkézláb elképzelése a folyamat kezelésére, a Törökországgal kötött egyezség óta”

Neked a törökországgal kötött egyezség az épkézláb volt? Mi abban a ráció, hogy fizetsz egy valag pénzt olyan dologért, amit határvédelemnek nevezett, rég elfelejtett de hasznos ősi szokás újraaktíválásával, ingyé’ is megkaphatsz?
Törökország ráadásul ráérzett, hogy itt aranytojást tojó tyúkról van szó, elég időről időre meglebegtetnie, hogy felhúzza a sorompót, máris dupla sebességgel csilingeltek az eurócentek. Ez minden csak nem épkézláb.

„gyűlöletkampány”

Magyarázza már el nekem valaki basszameg, mitől gyűlöletkampány az, ha egy valós reális veszélyt helyén kezel a kormány. Egyébként igazatok van, én orbán helyében nem plakátoltam volna, hanem minden értetlenkedő barom mellé szomszédnak, vagy akár bentlakásra –akár teccik, akár nem alapon- bezsuppoltam volna egy-két bevándorló családot pár hónapra. Csak a miheztartás végett.

„villámgyors és totális összeomlás fog végbemenni.”

Ennek az országnak egyébként ez kellene. Elképzelhető, hogy egy ideig szar lenne, de végre nem pofázna bele senki, honnan kitől mennyiért vásárolhatjuk meg a fokhagymát. Visszakapnánk a kontrollt az ügyeink és belpiacaink felett, újraéledne előbb utóbb ismét az iparunk. Ugyanis ez a gazdasági szekértáborhoz tartozás egyben gátja Magyarország felemelkedésének, ugyanis bármilyen hatalom seggéhez is dörgölődzünk, nekik mindig csak egy a fontos: Nem kell itt csinálni semmit, főleg nem termelni. Csak fogyasszunk, vásároljunk, éljünk akár kölcsönből, és rilex, ez a lényeg.

2018.04.28. 01:51:35

@Weißkopf: "Mindegyik a jóléti államokba kívánkozik, nem pedig ide"

Magyarország afrikából nézve jóléti állam. Nyilván amíg van ló, (anglia, németo.) addig mindenkinek az kell. Aztán majd jó lesz a szamár is. Aki átkutyagolt a fél világon hogy nyugat európában telepedjen le, az szerinted majd csalódottan hazaballag, ha kibasszák onnan? Jön inkább majd ide. Aztán az eltagadott "nem lesz migránskvóta" duma is megdőlni látszik. Előbb utóbb teríteni fogják a migriket, nyilván szokás szerint a hányás eltakarításából nekünk is ki kell venni a részünket, noha a bulira előtte elfelejtettek meghívni.

Wod Meselo 2018.04.28. 03:36:07

@Brendel Mátyás: mit jelent Árpád vérének lenni?

paráznabillegető 2018.04.28. 05:25:37

@xgage: azok ugyan magyarba nem fognak menni.
nem hülyék.

DFK 2018.04.28. 05:36:38

Hagyjátok a brendelt, ő egy magyargyűlölő zsidó. És igencsak nagyképű, öntelt fazon.

Gleccsertetű 2018.04.28. 06:29:23

@FILTOL: persze. aggódik, hha nem lesz több migráns akkor senki nem fogja megdugni

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2018.04.28. 06:48:27

@xgage: Erdekes ausztralianak megy.pedig pottyet hosszabb tengeri hatara van mint az ez.nak
Nagyon rossz hozzáállás h mit mikor miert NEM lehet megcsinálni...es talan a niggerhajoztatasnal van jobb megoldás.

2018.04.28. 06:53:57

@Jankove:
"Magyarázza már el nekem valaki basszameg, mitől gyűlöletkampány az, ha egy valós reális veszélyt helyén kezel a kormány. "

Attól gyűlöletkampány, hogy nem a bevándorlás veszélyeiről szólt, hanem a bevádorlók ellen uszított.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 06:57:31

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Látom, neked már csak a vérgőzös álmodozás maradt"

mondja ez az, aki fosik a bevándorló asszonyok és gyerekek miatt.

chrisred 2018.04.28. 06:58:08

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ilyesmi soha szóba sem került. Arról volt szó, hogy a migráció természetes dolog.

midnightcoder2 2018.04.28. 06:58:23

@Brendel Mátyás: Anno azért nyertek a vörösnácik, mert az amcsik az ő oldalukra álltak. Amúgy azok az amcsik, akik addigra már kiirtottak úgy 10 millió indiánt. Annak köszönhetően, hogy az amcsik segítségével a "jó" oldal győzött, hatalomra jutott egyebek közt Mao, és megcsinálhatta a maga kis kulturális forradalmát, a csekélyke kis 60 millió áldozattal, amiből kereken 6 Holocaust jött volna ki. Nem beszélve a vörösnácik többi áldozatáról szerte a világon, Pl. vörös khmerek.

De ez már a múlt. A jövő a kicsi négereké. És ne hidd, hogy olyan hogy fajgyűlölet, rasszizmus csak a fehér emberben van. Ha lesz az EU-ban elég néger - és lesz - akkor az bizony fájni fog, már csak azért is, mert ettől a helyiek életszínvonala is a béka segge alá esik majd ami eleve konfliktusokhoz vezet majd. Az átlag kicsi néger nem az az atomfizikus, túl sok kecskepásztori állás meg nincs az EU-ban.

Ebből olyan gyilkolászás lesz, amihez fogható még nem volt Európa történetében, pedig ez a kontiens elég sok mindent megélt.

chrisred 2018.04.28. 07:00:09

@FILTOL: És milyen messze van tőle a legközelebbi szárazföld? Ezzel az erővel az Antarktisz tengeri határaival is érvelhetnél. A Földközi-tenger medencéje évezredek óta gazdaságilag és kulturálisan hasznosított régió.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:00:12

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Látom, neked már csak a vérgőzös álmodozás maradt. "

Mondja ezt az, aki gumicsónakokon menekülő asszonyokat és gyerekeket lőne a tengerbe. Neked is van bőr a pofádon, rendesen, mint egy rinocérosznak, és az IQ-d is annyi.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:00:45

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a kétharmadod miatt te fogsz leginkább szopni, nem mi.

chrisred 2018.04.28. 07:01:58

@midnightcoder2: Az amcsik direkt megtámadtatták magukat Pearl Harbornál, hogy a vörösnácik oldalára állhassanak?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:04:10

@zokogjatok: attól, hogy valaki bele tudja dobni a csavarkulcsot a fogaskerekek közé, attól még nem lesz falsúlyos politikus. az ilyen antiszociális faszfejet sehol nem szeretik, és ez visszaüt. vinnyogás lesz a vége. Orbán részéről is, és részetekről is. Orbánnál és Magyarországnál nagyobb geciket is elintézett már a nyugat.

chrisred 2018.04.28. 07:05:43

@Jankove: Magyarország Afrikából nézve nem létezik.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:08:20

@zokogjatok: eléggé összezavarodtál, te vadbarom.

Az a bajod a török megállapodással, hogy csak a szíreket tartja vissza. Igaz, évekig nyomtátok, hogy nem is a szírek jönnek Törökország felől, ugye?!

Megsúgom neked, hogy Orbán kerítése a szírekkel szemben se ért szart se, de az afrikaiakhoz meg aztán semmi köze. Orbán nem védett meg senkit, de a legkevésbé az afrikai bevándorlók elől véd.

És igen, humánusabb dolog, ha a szírek el se indulnak a török menekülttáborokból, ha ott jobb ellátást kapnak, mint az, hogy a köcsög, geci állítja meg őket Magyarországon.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:09:47

@élhetetlen: jó példa. Ezek a faszfejek tényleg azt hiszik, hogy aki pszichopata, az falsúlyos politikus.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:14:08

@Jankove:

A magyar határon lelövöldözni a menekülő asszonyokat se nem épkézláb, se nem olcsóbb, se nem hatékonyabb, se nem semmi. Ez a te, egy őskori vadtulok ostoba elképzelése.

"Magyarázza már el nekem valaki basszameg, mitől gyűlöletkampány az, ha egy valós reális veszélyt helyén kezel a kormány. "

Mert nem kezeli helyén a kormány, már kezdjük ott, hogy a "veszély" is túlzás.

"Egyébként igazatok van, én orbán helyében nem plakátoltam volna, hanem minden értetlenkedő barom mellé szomszédnak, vagy akár bentlakásra –akár teccik, akár nem alapon- bezsuppoltam volna egy-két bevándorló családot pár hónapra. Csak a miheztartás végett."

Én meg melléd bezsuppoltam volna egy Fidesz másik, agyhalott, antiszociális, faszfej, vadbarom, geci szavazót. Csak a miheztartás végett.

"Ennek az országnak egyébként ez kellene. Elképzelhető, hogy egy ideig szar lenne, de végre nem pofázna bele senki, honnan kitől mennyiért vásárolhatjuk meg a fokhagymát. Visszakapnánk a kontrollt az ügyeink és belpiacaink felett, újraéledne előbb utóbb ismét az iparunk."

Költözz Észak-Koreába! Ott ez van.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:14:59

@Wod Meselo: Tanulj meg magyarul! De ne engem zavarj ezzel!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:17:27

@FILTOL: Ausztráliának se megy. Pedig pöttyett nagyobb a tenger.

www.usatoday.com/story/news/world/2016/04/27/australias-refugee-camp-papua-new-guinea-close/83583320/

Azért vagy Fideszes, mert ostoba vagy, tudatlan, és beszopsz mindenféle álhírt.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:18:23

@midnightcoder2: jaja, és kitalált középkor, és gyíkemberek. tudjuk...

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.28. 07:19:34

@chrisred: szegény, odáig már nem jutott el, csak a Habony Művek benyomta neki a "bezeg az ausztrálok!" dumát, beszopta, aztán ki is kapcsolt az agya, mert szopni és gondolkodni nem tud egyszerre. gondolkodni mondjuk amúgy sem tud.

midnightcoder2 2018.04.28. 07:42:10

@Brendel Mátyás: Ebben mi a kitalált ? Az, hogy az amcsik földje "jó" indiánok csontjaira épült ? Vagy az, hogy az amcsik az oroszok oldalára álltak a II világháborúban ? Vagy a kínai kulturális forradalom, esetleg Pol Pot és csapata ? Ez barátom nem kitalált középkor, hanem az úgynevezett történelem. Attól, mert a marxista iskolában anno nem tanították, ugyanúgy megtörtént mint Pl. a Holocaust.

Hozzászólok 2018.04.28. 08:18:00

vegig se erdemes olvasni az omlengest.

mert a blogger szerint a most tervezett egyezmeny megoldja a problemakat. marpedig egy megallapodas ami szerint en nem kuldhetek ki valakit az orszagombol aki papir nelkul jott be sot eltartani is koteles vagyok, nekunk europaiaknak nem hogy nem jo de egyenesen eletveszelyes.

Reszelő Aladár 2018.04.28. 08:20:41

Remek poszt. Összehordja az összes hamis premisszát és nem meglepően hamis végeredményt kap. Még jó hogy a választók erre mondtak nemet.
A migrációt úgy lehet megállítani, hogy el sem indul. Szabályozni kell a születéseket Afrikában és munkahelyeket teremteni nekik. Ez persze melós és már 50 éve el kellett volna kezdeni, de minél tovább várunk annál nehezebb lesz.

Brix 2018.04.28. 08:34:06

@midnightcoder2: Az illegális migrációra nincs olyan válasz, amely meg tudná teljesen oldani a problémát. Amit Európa tehet: megállapodásokat kötni a nagy kibocsátó országokkal és a tranzit államokkal, hogy mérsékeljék/akadályozzák az emberek mozgását, de végleg megállítani a migrációt soha nem lehet. Akkora mennyiségű ember-felesleg van Afrikában, a Közel-Keleten és Dél-Ázsiában, amely mindig meg fogja találni a legális vagy illegális csatornákat Európa - a jobb élet -felé, valamilyen módon. Szerintem az afrikai fejlesztési programok vagy a Közel-Kelet pacifikálása sem tudják megoldani a problémát .
A nemzetközi emberjogi törvények módosítása is csak valamelyest segítene,, hiszen az emberek jobb élet iránti vágyát semmi sem tudja megakadályozni...
Szerintem jobb lenne szembenézni a való világ realitásaival: mi is "bevándorló ország" leszünk , csak az a kérdés, mennyi idő alatt.. Mennyire tudjuk lassítani ezt a globális folyamatot...Ahogy Budapestet elnézem, max. néhány évtizedig , de talán addig sem...Álmodozni persze lehet, hogy Európában elszigetelt, fehér, keresztény, egykultúrájú ország maradunk örökre....Nem fog sikerülni!

Brix 2018.04.28. 08:53:24

@Reszelő Aladár: "Szabályozni kell a születéseket Afrikában és munkahelyeket teremteni nekik. " A népességszabályozásba nem nagyon lehet belenyúlni , főleg a muszlim országokban...
Nigéria még csak most készül " megindulni " 500 milliós lakossága lehet , néhány évtizeden belül...DE, egész Afrika népesedési boom-ban van
A munkahelyteremtés nem nagyon működik, az instabiltás miatt, távol a civilizációs központoktól. Akik odamentek , pl a kínaiak, csak kizsákmányolni mennek, és Kínából viszik a munkásokat is... A nyugati cégek meg össze vannak fonódva a korrupt, nepotista elittel, akik minden jövedelmet kisajátítanak maguknak..
A realitás az, hogy hogy az afrikai átlagember még mindig az Európába való migrációban látja a megoldást...

2018.04.28. 08:56:29

Mind a blog, mind a kommentek csak azt támasztják alá, hogy mindannyian végtelenül ostobák és manipulálhatóak vagyunk.

Egy olyan szöveg vétójáról vitatkozunk ugyanis, amelyről semmit nem tudunk.
Én - szó szerint - órákat szántam rá tegnapelőtt, hogy megtaláljam a neten, de nem sikerült.
A vétó elvileg 25-én volt, de 26-án semmit nem találtam róla a külföldi sajtóban, pedig 4 nyelven kerestem (angolul, németül, olaszul és lengyelül). A rabati folyamatnak saját honlapja is van (franciául és angolul), de sem a szövegtervezet, sem a magyar vétó nincs rajta.

Ha valakinek van forrása a megvétózott szöveghez, vagy talál a vétóról külföldi hírt, az linkelje be ide, hogy elolvashassuk.
Addig ugyanis süket szövegelés az egész.

Aki a vitát érdemi információk hiányában folytatja, önmagáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

jajdehülyevagyok 2018.04.28. 09:22:12

....elég zavarosra sikeredett. Kár hogy nem a lényegről szól, aminek első pillanatban látszik csupán izzadságszagú lejárató poszt lett.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 09:29:02

@Brendel Mátyás:

"mondja ez az, aki fosik a bevándorló asszonyok és gyerekek miatt."

Nem fosok miattuk, idiotkám, mert ha kell, nő létemre bevonulok és fegyverrel fogom megvédeni az ország határait.

@Jankove:

"Ennek az országnak egyébként ez kellene. Elképzelhető, hogy egy ideig szar lenne, de végre nem pofázna bele senki, honnan kitől mennyiért vásárolhatjuk meg a fokhagymát. Visszakapnánk a kontrollt az ügyeink és belpiacaink felett, újraéledne előbb utóbb ismét az iparunk. Ugyanis ez a gazdasági szekértáborhoz tartozás egyben gátja Magyarország felemelkedésének, ugyanis bármilyen hatalom seggéhez is dörgölődzünk, nekik mindig csak egy a fontos: Nem kell itt csinálni semmit, főleg nem termelni. Csak fogyasszunk, vásároljunk, éljünk akár kölcsönből, és rilex, ez a lényeg."

Lehet, egyszer eljön az idő, amikor az EU-tagság hátrányai nagyobbak lesznek az előnyeinél. Csak hát amit a britek megengedhetnek maguknak, főleg az nagy testvér USA-val a hátuk mögött, azt mi nem.

Emmett Brown 2018.04.28. 09:59:31

@Balango: tényleg elég homályos az ügy, egészen konkrétan erről a vétóról csak magyar sajtótermék számolt be. Ha jól értem a 444 cikk alapján, akkor ez a marokkói megállapodás egy 2015os Máltai konferencia következő lépése

2018.04.28. 10:12:37

@Emmett Brown: Én sem értem. De tényleg SEHOL egy hír róla.
A megvétózott szöveget pedig lehetetlen megtalálni.

Emmett Brown 2018.04.28. 10:15:31

@Balango: folyt:

Szóval következő lépése, de arról a konferenciáról sincs túl sok információ. Ami az akciótervben szerepel, abból nekem az jön le, hogy az illegális migráció ellen aktívan fellépnek, és gazdasági segítséget nyújtanak.

Amit én gondolok a dologról: az illegális migráció ellen igenis jó dolog fellépni. Abban is látok fantáziát, hogy az eszakafrikai országokat felhozzuk olyan szintre, hogy biztonságos országnak számítsanak, ezért a valódi háborús menekülteket ott lehetne befogadni. Ezen felül marad a legális migráció, aminek az elbírálása egységes (de szigorú) kellene legyen az egész Euban, nem kell beengedni az N+1. afrikait, de akik hasznos skillekkel rendelkeznek (jól képzettek), és lehet kezdeni velük valamit, azokat én befogadnám.

Emmett Brown 2018.04.28. 10:26:03

@Balango: a poszt egyébként vállalhatatlanul fos, a fő téma érdekes lenne önmagában, de a belpolitikai faszkodás teljesen szükség és off.

flydomi 2018.04.28. 10:41:05

@Balango:
Tudnál linkelni egy olyan oldalt,ahol található egy olyan "többszáz oldalas" szövegrész,amit a magyar kormány vétozot meg bármilyen témában a múltban?Érdekelne,hogy hol lehet megnézni ezeket.

MEDVE1978 2018.04.28. 10:53:14

Kezdjük kicsit távolabbról. Miért akarnak idejönni (Európába) az afrikai emberek? Viszonylag egyszerű a válasz: túlszaporodtak. A népesség óriási mértékben emelkedett és ehhez nem alakultak ki olyan fejlett struktúrák, amelyek el tudnának tartani egy ilyen népességet. Az afrikai kormányok ezzel szemben tehetetlenek, nem tudnak és nem is akarnak lépni: szaporodnak, ahogy belefér. (Ezzel erősebb az ország, több katona van egy esetleges háború esetében, ami nem biztos, hogy rossz stratégia, amikor az összes szomszédod szaporodik). Ha a románok népessége évi 4%-al nőne, mi is szarban lennénk.
Közben a "fejlődés" kikapcsolt vagy hatásában csökkentett olyan tényezőket, amelyek a teljes emberi történelem során szabályozó tényezőként hatottak: betegségek, éhínségek, háborúk, illetve adott egy ablakot a luxusra (internet, tévé és mobiltelefonok). Nyilvánvaló, hogy a helyzet folyamatosan robbanni fog, előre programozottak a háborúk és polgárháborúk.
Ilyen esetben még "normál" helyzetben is milliók áramlanak évente Európába a jobb élet reményében, akkor is, ha "le vannak zárva a határok". A határok tudatos kinyitása - úgy mint 2015-ben - pedig kvázi népvándorlást indíthat be.

A fentiekből is látni, hogy a fejlett világ stratégiája - az is, amit az EU bemutatott - nem a legjobb a szituáció kezelésére. Mit talált ugyanis ki az EU. Szépen támogatgatunk, nyomjuk a pénzt az afrikai kormányoknak, cserébe azok szépen kemény határokat húznak fel és megállítják a vándorlókat. Nomeg adunk nekik egy kis gumicsontot, a hasznos bevándorlás miatt.
Ez két okból is egy álszent bevándorlás:
1. Hasznos bevándorlás Afrikából nincsen. Ha képzetlen bantu néger jön azért, ha arab orvos azért. Első eset nem rejtély, képzetlen munkaerő az EU-n belül is van sok, de az legalább EU-s nyelven beszél. Az orvos még rosszabb, mert ha ő eljön, az igaz, hogy az EU-nak ad egy minimális hasznosságot, viszont az afrikai országban sokkal rosszabb lesz élni, tehát, ha egy orvos eljön újabb 400 bantu néger is jönni akar majd, hiszen nincs, aki gyógyítsa.
2. Gyakorlatilag ez a határvédelem kiszerződése. Történelemben kicsit műveltebbek tudják, hogy a nagy római birodalom is elvolt egy ideig azzal, hogy kiszerződte a határvédelmet barbár törzseknek. A baj az, hogy ez egy ideig működött, aztán rájuk szakadt az egész.

A legjobb stratégia az lenne, hogy egy-két országban fogják vissza a népességnövekedés ütemét, gyakorlatilag stagnálásra. Ingyen koton, fogamzásgátló ezrével. Megfizetni, hogy ha az ország hajlandó azt vállalni, hogy kis mértékben növekedjen csak a népessége. Emellett saját haderő felépítése, hogy ha jön az összecsapás (jönni fog). A Mahgreb országokat nyomni pénzzel, hogy kemény határuk legyen. Mivel a kaja relatíve olcsó a világpiacon, a nagy menekülttáborokat telenyomni kajával, hogy ne lázadozzanak annak hiánya miatt.

Az EU tehát nyilván rossz úton van az ügyben, jelenleg ismét csak a tüneteket orvosolja, időre játszik. Ettől függetlenül Orbán nyilván nem a fentiek miatt vétózta meg a megállapodást, hanem bel- és külpolitikai okokból. A belpolitikai ok a hardline, a kemény álláspont tartása. A külpolitikai ok véleményem szerint válasz az Európai Bizottság új költségvetési időszakra vonatkozó költségvetési terveire.
Míg a belpolitikai oldala korábban is röhejes volt és most is az, ezt nem minősíteném. A külpolitikai válasz annyiban helyes, hogy nem hagyjuk, hogy szórakozzanak velünk és ezért vétózunk (nem kell feltétlenül bólogatva végignézni, hogy az EU olyan terveket csinál, amelyek minket nagyon hátrányosan érintenek), azonban én nem feltétlenül ebben a témában vétóztam volna.

Ménár Atya 2018.04.28. 11:12:37

"neokommunista diktatúra" ??????
Hát cimbora, bocs de neked fingod sincs miről beszélsz, de mondtál egy nagyot..
De minek ?

flydomi 2018.04.28. 11:12:59

A Visegrádi 4-ek közül csak a magyarok vétoztak?
Hogy lehetséges?Ezek szerint a Visegrádi 4-ek is migráncs simogatok lettek?Vagyis csak a 3-ak. :) Vagy OV támogatja az illegális bevándorlást? :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 11:14:36

@Emmett Brown:
@Balango:

Ebből minden logikusan gondolkodó ember számára két homlokegyenest ellentétes következtetés adódik:

1) A dolog egészen jelentéktelen, ezért nem foglalkozik vele az EU-sajtó, és csak a hazai libsibolsi sajtó fújja fel, vagy

2) A dolog jelentősége túl nagy ahhoz, hogy az európai lakosság orrára kössék (lényegében a migráció alapvető emberi joggá való nyilvánításáról van szó, lásd még ENSZ-törekvések). Ennek érdekében még a magyar vétót is inkább eltussolják.

Egyéni ízlés szerint lehet választani.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 11:16:45

@Emmett Brown:

"de akik hasznos skillekkel rendelkeznek (jól képzettek), és lehet kezdeni velük valamit, azokat én befogadnám."

Ezzel csak az a baj, hogy így épp az értékes, az adott ország gazdasági-műszaki fejlődését elősegíteni képes agyakat szívják el. Vagyis a menekültjog álságos örve alatt ezen országok egyetlen kincsét, a képzet agyakat veszik el. Én ezt nem nevezném segítségnek.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 11:25:49

@MEDVE1978:

"Az EU tehát nyilván rossz úton van az ügyben, jelenleg ismét csak a tüneteket orvosolja, időre játszik."

Csakhogy az idő mindenképpen az EU ellen dolgozik. Ha sikerül az afrikai szaporodást lassítani, akkor hamis biztonságérzetet ad, miközben a feszültségek lassan, de biztosan nőnek.

"ha jön az összecsapás (jönni fog)"

Így igaz, jönni fog, egyszer megindul a több milliárd afrikai. És ekkor csak a fegyveres védelem lesz az egyetlen reális lehetőség Európa számára, nem is akármilyen fegyverrel. A libbant széplelkek majd fanyalogni fognak, a történelemben az atombombát bevető politikus(ok) kb. Hitlerrel kerülnek egy helyre, de a lényeg az, hogy elvégezzék a feladatukat és megakadályozzák Európa megsemmisítését.

Az emberiség jövőjét (tudomány, kultúra, művészet, technika) nem az afrikai képzetlen tömegek, hanem az európai, távol-keleti, kínai, amerikai, orosz, izraeli képzett emberek, vagyis a fehér és sárga emberek fogják biztosítani.

2018.04.28. 11:33:27

@midnightcoder2: Remélem azt megérted, hogy a forgatókönyv amit írtál, az teljes háború. Emlékszel a bedrogozott gyerekkatonákra, és a népirtásokra afrikában? Ez vár ránk is, ha háború lesz, csak ők sokkal többen lesznek, nagyobb elszántsággal és sokkal kevesebb lelkiismerettel. És mint az ismerős, sok lúd disznót győz.

Sir Gombóc 2018.04.28. 12:08:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: te hülye vagy b+ ha valaki atombombát vet be, azzal nem hogy európa megsemmísítését nem fogja megakadályozni, hanem magát az emberiség létét fogja veszélybe sodorni, kipusztítva azt. Lesz majd szép új mad max világ. Agyhalott idióta...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 12:16:56

@Geza vagyok:

"Remélem azt megérted, hogy a forgatókönyv amit írtál, az teljes háború."

Igeb, és ez a háború elkerülhetetlen lesz.

"csak ők sokkal többen lesznek, nagyobb elszántsággal és sokkal kevesebb lelkiismerettel. És mint az ismerős, sok lúd disznót győz."

Ezért kell nekünk is az atomfegyver. Vagy ha Európa leszereli is, Oroszország megtartja az atomfegyvereit.

Tetszik vagy nem, előbb-utóbb kenyértörésre kerül a dolog és ez élethalál-harc lesz. Naiv, aki azt hiszi, hogy a 2. vh. volt a történelem utolsó nagy háborúja.

Si vis pacem, para bellum.

desw 2018.04.28. 12:22:08

@Brendel Mátyás:

"Ausztráliának se megy. Pedig pöttyett nagyobb a tenger."

Tudol olvasni, okoska?

Szerinted mi a faszt keresnek Naurun ill. Pápua Új-Gineán a menekültek? Eltévedtek, b+??

Érted ezt baromarcú??
www.youtube.com/watch?v=BypuBsE_Eq8

"NO way, NO exception"

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 12:28:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Látom, neked már csak a vérgőzös álmodozás maradt. "

Ja. Közben meg te örömködsz itt, hogy ha a te ujjad van a ravaszon? He?

Háborút szeretnél? Ne izgulj, megcsináljátok, és jobban fogtok teljesíteni, mint mások. De majd a rossz oldalon, mint szokás szerint. De nem lesztek orosz gyarmat. Igaz?

Sir Gombóc 2018.04.28. 12:33:55

@Kovacs Nocraft Jozsefne: nagyon okosnak szoktad magad mutatni az atom témában, láthatóan nem tanultad meg a leckét. pl. észak afrikában robbantott néhány atombomba esetén szerinted mi fogja megállítani a nyakunkba (és dél amerikára) hulló radioaktív szennyezést? ugye azok a francos időjárási rendszerek, épp a múlt héten is kaptunk a nyakunkba szaharai homokot. és ez még csak a kisebbik gond. mert abban sem kételkedj, ha ilyen megtörténik, annak globális háború lehet nagyon könnyen, minek következtében itt Európa közepén is kaphatsz pár atombombát a kerted végébe, talán épp az oroszoktól..

Shish Yakoo 2018.04.28. 12:38:38

"A mai naptól Orbán Viktor felelős a migrációért" Hol marad Putyin? Eddig úgy tudtuk, hogy mindenért ő felelős! Nem fog megorrolni OV-ra?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 12:45:12

@Sir Gombóc:

Majd a meteromókusok megmongyák, mikor köll robbantani. Az oroszokkal meg egy oldalon fogunk állni, ők sem akarnak arab-néger inváziót.

Anmanu 2018.04.28. 13:08:44

Az illegális migrációt valóban megtiltotta volna, de emellett a legális migrációt bátorította volna. Nem bátorítani kell, hanem minimalizálni. Emiatt elfogadhatatlan.
Inkább azon csodálkozom, hogy Lengyelország nem vétózott.
Illetve továbbra is tartom, hogy ne legyen európai eljárásrend, az egyes tagországok hadd döntsenek maguk arról, hogy kiknek milyen feltételekkel biztosítanak tartózkodási engedélyt.

kocsisj 2018.04.28. 13:23:31

Ennyi agyhalott kommentet még nem láttam Indexes blogon. A blogíró meglátásai sajnos tökéletesen igazak, én is hetek óta ugyanezeket írom. Teljesen mindegy, hogy kib...nak az EU-ból vagy kilépünk, az az ország vége. A két poszt- meg nem is posztkommunista keleti nyomuló úgy elfelejt minket hirtelen, ahogy kikerültünk. Az oroszok majd továbbra is szívesen eladják nekünk az atomerőműveiket meg a szakaszosan működő metrószerelvényeiket, a kínaik is a tucatnyi sz.rukat, de annyi. Meg nekünk is annyi!

Brix 2018.04.28. 13:26:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Megoldást csak nem hallottunk, hogyan lehet teljesen megállítani a migrációt, azon kívül, hogy " lőni kell ràjuk" , nem hallottunk hatékony, megvalósítható javaslatot, ami " légmentesen " lezàrnà Európàt...Nem is lehet ilyen. .Nem véletlenül küzd ezzel a problémàval az összes fejlett orszàg, hiszen csak részmegoldàsok vannak. A migràciót megàllítani nem lehet, csak lassítani, "menedzselni"...

desw 2018.04.28. 13:59:34

@Brix:

Mondjuk a velkom refjudzsí helyett a nó véj már sokat segitene.

Meg mondjuk keményen megbüntetni, ha a 40 éves afgán 12 éves szírnek vallja magát.

És egyelőre azért úgy néz ki, hogy a törökök egy kis pénzért és illiberális eszközökkel csak megfékezték a migránsokat.

Meg aztán a menekültpátyolgatók sem igazán sziporkáztak megoldási javaslatokkal, csak a "A Orbányi kerítés rossz mer' refjudzsíkok és úgysemidejönnek!" -ig jutottak.

antiinternáci 2018.04.28. 14:29:27

A kedves kávésembetnek biztisan elgurult a gyógyszere, azért ír ilyen butuska dolgokat.
Magyarországon a kampány kizárólag azért szólhatott a migráns-témáról, mert az internácik minden áron be akarták erőltetni őket az országba. A kormány pedig jól kihasználta a helyzetet, hagyta őket idiótának lenni.
Ez a téma kizárólag nálunk volt ilyen éles.
Mert a térségbeli országokban a baloldal is az erőltetett, tömeges betelepítés ellen volt.
Azzal együtt is, hogy ők nem frontországok mint mi, Szlovákia baloldali kormánya és Csehország baloldali kormánya is kerek-perec elutasította a betelepítést.
Így aztán, mivel mindenki egyetértett benne, nem volt miről vitatkozni, ez nem volt téma.
Ezzel ellentétben az ÁVÓ Koalíció, a MASZOP, Juhász-kábszerész, Jávor (Geréb) Benedek, és társaik a térség legelvetemültebb bolsevistáinak bizonyultak, behívták internacionalista segítségnyújtásra LIBE elvtársat, a Soros által képviselt Belső Pártot, és mindenkit, aki árthat hazánknak. Juhászék szerint 15.000 migráns azonnali behozása szuper lett volna....

Erre mondja a keserű népi bölcsesség, hogy nekünk még kommunistából is csak a legalja jutott.
És ezek miatt kellett folyamatosan védekezni, napirenden tartani a migráns témát.
Az ember irigyli a V4 többi tagját. Ott még a baloldal is előbb hazafi, csak utána baloldali.
Nálunk ezek minden gazságot hajlandók megtenni, amire parancsot kapnak.

A kecskebaszó simogató kurvaanyát minden lipsinek 2018.04.28. 14:35:57

" Orbán Viktor ezt készségesen vállalta is, viszont ha kiesünk az EU-ból, többé már nem lesz szükségük Magyarországra. "

8 eve hallgatjuk, hogy legkesobb a jovoheten, vagy kizarnak, vagy az Orban ugyis kilep az uniobol.
Es persze minden heten allamcsod, bedol a forint. Hetente megszunik a sajtoszabadsag, meg a demokracia. Minden het elejen bukik az Orban. 8 eve minden heten arra varnak, hogy egyszer majd elfogy az unios penz es akkor aztan osszedol az orszag.
Es 4 ev mulva az orbanrezsm 12. eveben, meg mindig arrol fognak beszelni, hogy az Orban kiakar lepni az uniobol.
" mostmar tuti biztos, hogy a jovo heten kilep."

marosy 2018.04.28. 15:07:42

@Brendel Mátyás: Mi van brendelgeci, savanyú a szőlő? A patkányhordád ismét pofára esett. 8 éve szopjátok a jobboldal faszát.

Weißkopf 2018.04.28. 15:25:23

@Jankove: "nekünk is ki kell venni a részünket": ez a lényege a dolognak. Ahogy mondani szokták, az EU nem svédasztal, ahol csak abból válogatunk, ami jólesik nekünk. Vannak kellemetlen oldalai is egy szövetségnek, ilyen pl. a valódi menekültek elosztása. Az nem megy, hogy Orbánék csak a pénzért tartják a markukat, de ha áldozni kell a közért, akkor tiltakoznak meg sorosoznak.

$pi$ 2018.04.28. 15:59:03

@Weißkopf: "EU nem svédasztal, ahol csak abból válogatunk, ami jólesik nekünk. Vannak kellemetlen oldalai is egy szövetségnek, ilyen pl. a valódi menekültek elosztása."

Elmondhatod a muttinak, hogy az eu nem svádasztal, vannak kellemetlen oldalai is, pl. az, hogy a szarát nem lehet idetolni. Az nem megy, hogy gombokért megveszi a magyar politikusokat aztán idepaterolja a kecskepásztorokat. Hiába is tiltakozik meg diktátorozik.

Látod, megy ez mindkét irányba! :D

Weißkopf 2018.04.28. 16:02:08

@$pi$: Mesélj, milyen szart tolt ide a Nyugat! És kit vettek meg gombokért?

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 16:28:59

@Anmanu: "az egyes tagországok hadd döntsenek maguk arról, hogy kiknek milyen feltételekkel biztosítanak tartózkodási engedélyt."

Jó regget így káső délután!

Az egyes tagországok most is maguk döntik el, hogy kiknek és milyen feltételekkel biztosítanak tartózkodási engedélyt. A kötelezp kvóta csak arról szólt, hoyg átadnak kb. 1200 migránst és annak az ügyét a magar hatóságoknak kell elintézni. Nem volt kötelező befogadni egyet sem, ha nem voltak meg a feltételek, az meg a hatóság által gyüjtött adatok alapján állapítható csak meg. Ebbe nem szól bele az unió vagy más állam.

Persze a feltételek során figyelemmel kell lenni azokra a nemzetközi egyezményekre, amelyekből a fidesz és Orbán a mai napig nem lépett ki. Talán ezt kéne követelni , nem azt, hogy ne szóljon bele senki. Rajta!

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 16:33:16

@antiinternáci: "Azzal együtt is, hogy ők nem frontországok mint mi, Szlovákia baloldali kormánya és Csehország baloldali kormánya is kerek-perec elutasította a betelepítést."

Ki és mikor mondta, hogy ide betelepítenek? He?

Mert akik itt átuzattatódtak Orbánák által, egy sem akart itt maradni.

A kvótát azért sem a csehek, sem a szlovákok nem utasították el, ami egyébként nem azonos a betelepítéssel.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 16:34:56

@$pi$: "Az nem megy, hogy gombokért megveszi a magyar politikusokat aztán idepaterolja a kecskepásztorokat."

A mi kecsketartó szomszédunk spec a romániai földekről települt ide, és vette el az itteniek munkáját.:D

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 16:36:59

@antiinternáci:

Mit sorosozol már, lecsengett, miután kiderült, hogy a rendszerváltó Orbánt, meg társait és a Mariska nénit is ő öztöndíjazta.;D

$pi$ 2018.04.28. 16:37:04

@látjátok feleim szümtükkel: "A mi kecsketartó szomszédunk spec a romániai földekről települt ide"

Hogy jön ide ez? A lényeg, hogy mások nem talapíthetnek ide senkit. Mi telepíthetünk.

Elmagyarázom: Befogadhatsz valakit a házadba? Be. Mit szólnál, ha én fogadnék be valakit a te házadba? He?

Halibuli 2018.04.28. 16:40:51

Rendőr! Rendőr!
A migráncsok már a spájzban vannak!

$pi$ 2018.04.28. 16:41:22

@látjátok feleim szümtükkel: "Nem volt kötelező befogadni egyet sem, ha nem voltak meg a feltételek,"

És mi a francot csinálsz velük ha nincsenek meg a "feltételek"? Merthogy a németek azt találták ki, hogy hozzánk passzolják őket, te hova passzolod tovább? És azt meg amúgy honnan a francból veszed, hogy európa nem szól bele, hogy milyenek a "feltételek"? Eddig mindenbe megpróbáltak beleszólni, még abba is, hogy mikor mennek a bírók nyugdíjba b+!

$pi$ 2018.04.28. 16:42:28

@látjátok feleim szümtükkel: "kötelezp kvóta csak arról szólt, hoyg átadnak kb. 1200 migránst"

Ja, meg az 50 000-et, akikről még szó volt. Az index is megírta, néha olvass is.

Sir Gombóc 2018.04.28. 17:12:50

@Kovacs Nocraft Jozsefne: kár, hogy ez nem így megy. Szívás, nem?
Sokkal valószínűbb forgatóköny, hogy az oroszok az atomfegyvert bevető fejére dobnak egy bombát, csak úgy megelőzésképpen, nehogy elszemtelenedjen..

ednet2023 2018.04.28. 17:25:56

@$pi$: rég jártam erre, de emlékszem a nickedre. Két lehetőség van:
1. valaki más ír ugyanezzel a nick-kel
2. elgurult a gyógyszered
...de a régebbi $pi$ ennyi nyilvánvaló hazugságot nem hordott össze.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 17:43:54

@Anmanu:

"Az illegális migrációt valóban megtiltotta volna, de emellett a legális migrációt bátorította volna."

Pontosabban legalizálta volna az eddig illegális migrációt.

Ez kb. olyan, mint ha azzal szüntetnénk meg a lopást, hogy legalizáljuk azt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 17:44:58

@Brix:

"Megoldást csak nem hallottunk, hogyan lehet teljesen megállítani a migrációt, azon kívül, hogy " lőni kell ràjuk" ,"

Talán azért, mert nincs más végső megoldás.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 17:48:53

@Weißkopf:

"Ahogy mondani szokták, az EU nem svédasztal, ahol csak abból válogatunk, ami jólesik nekünk. Vannak kellemetlen oldalai is egy szövetségnek, ilyen pl. a valódi menekültek elosztása."

Hol is van ez az EU alapszerződésében?

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 17:51:07

@látjátok feleim szümtükkel:

"Nem volt kötelező befogadni egyet sem, ha nem voltak meg a feltételek, az meg a hatóság által gyüjtött adatok alapján állapítható csak meg. Ebbe nem szól bele az unió vagy más állam."

Dehogynem. Eleve olyanokat akartak küldeni, akik igen jó eséllyel jogosultak lettek volna a menekültstátuszra. Vagyis nem utasíthattuk volna el őket, max. párat.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 18:05:14

@Sir Gombóc:

Persze, nyilván. Ha az EU atomot dob az Európát elözönlő arab áradatra, akkor az oroszok, akik szintén nem kérnek az arabokból, természetesen lebombázzák az EU-t.

Logikus, a te idióta agyadban.

$pi$ 2018.04.28. 18:20:31

@ednet2023: "..de a régebbi $pi$ ennyi nyilvánvaló hazugságot nem hordott össze."

Hát most nem találom az indexes cikket, már évekkel ezelőtt volt. Máshol találtam pár találatot, valahogy így hangzott a hír:

"A hosszú távú tervek szerint Magyarországra az uniós országokból mintegy 52 ezer embert akarnak visszatoloncolni. Hazánk viszont minden partnerének jelzi, hogy ezek a bevándorlók Görögországon keresztül érkeztek, és ha nem is regisztráltak ott, ez nem jelenti azt, hogy Magyarországra kellene küldeni őket."

Sir Gombóc 2018.04.28. 18:22:33

@Kovacs Nocraft Jozsefne: mondjuk a fidesz épp ezt csinálja.

Sir Gombóc 2018.04.28. 18:24:25

@Kovacs Nocraft Jozsefne: az sem végső megoldás, ha lősz. sőt, az fogja igazán eszkalálni a helyzetet.

Sir Gombóc 2018.04.28. 18:28:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne: az oroszoknak vannak érdekszféráik az arab területeken, nem gondolnám, hogy egy ilyen bombázása esetén nyugodtan üldögélnének. max a te csökött világképedben.

Sir Gombóc 2018.04.28. 18:30:06

@$pi$: a visszatoloncolás és a betelepítés nem épp ugyanaz. szóval minimum csúsztatsz.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 18:43:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Eleve olyanokat akartak küldeni..."

Ezt ugyé autentikus forrásból tudod?;D

Gondolom onnan, ahonnan a soros tervet, meg a 2000 soros alkalmazottat is vették.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 18:44:04

@$pi$:

Én nem olvastam 50 000 ezret, ezért linkelhetnéd, akár az Indexet is.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 18:45:11

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Talán azért, mert nincs más végső megoldás."

Utána meg azokat kell végső megoldás alá vonni, akik nem migráncsok, de nem értenek egyet veled?

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 18:48:27

@$pi$: "... 52 ezer embert akarnak visszatoloncolni."

Örüljön a kormány, hogy nem mind az 500 000-t, akiket átbuszoztattak az osztrák határra. Mert azért a szezon nem a f*od, a visszatoloncolás nem a kvóta része, de nem is betelepítés. Toloncolja tovább őket a fidesz meg a kormánya, hiszen úgy is mindent a legjobban tudnak. Ja, útban van a kerítés, meg a szerb kormány? Hát ez peck.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 18:50:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne:" Ez kb. olyan, mint ha azzal szüntetnénk meg a lopást, hogy legalizáljuk azt."

De hiszen legalizálták. Csak nem lopás a neve, hanem alkotmányossági kőccség.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 18:52:21

@$pi$:

ja, értem, gombokért nem, de guruló forintokért meg lehet venni a magyarokat. Is.

midnightcoder2 2018.04.28. 19:11:56

@Geza vagyok: Pontosan. Az a folyamat amit leírtam, az a teljes háború. Miből gondolja bárki is, hogy azok a népek akik odahaza azokat a dolgokat művelik amiket, ha átjönnek Európába akkor másképp fognak viselkedni ? Miből gondolja bárki is, hogy ha azokból az országokból ahol ma az európai turistának nem kimondottan életbiztosítás az utcán mászkálni - márpedig a legtöbb kibocsájtó ország ide sorolható - átjön néhány száz millió átlagpolgár, akkor az európaiak anyagi és létbiztonsága nem zuhan a zéró közelébe ? Az európai polgárok ma szerintem kb. két dologban reménykedhetnek:
1. Ezek egymást is eléggé utálják, azaz az egymás közti harcok közben csak mintegy mellékesen fogják irtani az európaiakat, és nem fognak össze ellenük.
2. Abban, hogy a migráció Európa keleti felében összpontosul, egyrészt mert ma ott magas az életszínvonal, másrészt mert itt már van történelmi tapasztalat a multikulti árnyoldalaival kapcsolatban, így nagyobb az ellenállás. Ami azt jelenti, hogy ha beüt a katasztrófa, akkor a derék willkommenskultur európai polgárok tudnak ide menekülni. Persze a tehetősebbek nyilván távolabbra mennek, Pl. Kanada, USA vagy Ausztrália - már ha fogadják őket - a maradék viszont max. ide fog tudni eljutni, esetleg kicsit keletebbre az oroszokhoz.

desw 2018.04.28. 19:15:31

@látjátok feleim szümtükkel:

"Örüljön a kormány, hogy nem mind az 500 000-t, akiket átbuszoztattak az osztrák határra. "

Na?? Aztán milyen alapon toloncolnák vissza őket?? Magyarország lenne az első úniós ország Líbiától vagy Szíriától?

antiinternáci 2018.04.28. 19:16:20

@látjátok feleim szümtükkel:

"Ki és mikor mondta, hogy ide betelepítenek? He?"

Gyurcsány, Juhász kábszerész, Niedermüller, akit valaha emberarcú kommunistának akartak eladni, stb...

Én nem sorosozok. Sosem értettem egyet vele. Szerintem Soris egy stróman, a Belső Párt manifesztációja. Azért juttatják pénzhez a tőzsdén keresztül, hogy annak egy részét a bolsevista ügynökök és felforgató szervezetek számára ossza le.
A sorosozással a kormány eltereli a figyelmetfigyelmet az igazi veszélyről. Mintha csak Sorossal lenne baj, őt kell semlegesíteni, és kész.
Pedig a baj óriási, az internácik borzalmas dolgokat művelnek. Elég például csak arra gondolni, hogyan és miért hozták létre az ISIS-t...

midnightcoder2 2018.04.28. 19:17:38

@chrisred: Mondjuk úgy, hogy vannak feltételezések hogy annyira nagyon nem tettek túl sokat ez ellen, de ez már valóban a gyíkemberek kategóriája. Vagy nem. Mindenesetre, elég sokan voltak ott akkor akik nem nagyon szomorodtak el amiatt, hogy az USA hadba száll a nácik ellen.

midnightcoder2 2018.04.28. 19:23:20

@antiinternáci: Az internáciknak már rég vége. Anno fénykorukban arra nem volt elég pénzük, hogy a béketábort lélegeztető gépen tartsák, nem ahhoz hogy egy Sorost finanszírozzanak. Van ma egy fotelbaloldal szerte a világban néhány dilis milliárdossal az élen, akiknek az a hobbijuk, hogy társadalommérnököset játsszanak. Egy ilyen a Soros is. És ezek lennének a legjobban pofára esve, ha egyszer valóban szembekerülnének a baloldal igazi arcával mondjuk Észak-Koreában, és a saját bőrükön éreznék hogy milyen is belülről mondjuk egy munkatábor.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 21:45:00

@antiinternáci:

No, akkor Orbán és a többi soros pénzen tanilt okos bolsevista ügynökök voltak, és a fidesz felforgató szervezet volt?;D

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 21:48:27

@desw:

Onnan nem, de Szerbiából igen, márpedig az nem uniós ország, és attól, hogy már járt egy uniós országba, de onnan szerbiába ment, megteremtette azt a helyzetet, hogy ide nem uniósból jött. Hehehe, csak egy kicsit kéne tudnod mely országok uniósak és melyek nem.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.28. 21:52:09

@midnightcoder2:

B+! Voltunk már az orosz kultúra társa, része, és Orbánék pont azt váltották le, utasították haza. Majd ezután mi is oda megyünk? Megint? Akkor nem nyugatról, hanem keletről mondják majd meg, hogy is éljünk? Vagy már most is ott mondják, csak nem tudunk még róla?

desw 2018.04.28. 22:07:45

@látjátok feleim szümtükkel:

"Onnan nem, de Szerbiából igen, márpedig az nem uniós ország, és attól, hogy már járt egy uniós országba, de onnan szerbiába ment, megteremtette azt a helyzetet, hogy ide nem uniósból jött. Hehehe, csak egy kicsit kéne tudnod mely országok uniósak és melyek nem. "

Hülyeséget beszélsz, de legalább nagyképű is vagy. Lipsi-e vagyol??

Az számít, hogy legelőször hol lépett be az EU-ba, az pedig nem lehetett Magyarország!

BiG74 Bodri 2018.04.28. 23:32:10

Most akkor van valamilyen egyéb forrása a hírnek, vagy nincs?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 07:17:14

@midnightcoder2: az, hogy te aktuálpolitikai kérdésekben visszamész az amcsik földjéig, és az indiánokig, az elmebeteg dolog.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 07:23:46

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Nem fosok miattuk, idiotkám, mert ha kell, nő létemre bevonulok és fegyverrel fogom megvédeni az ország határait. "

1) Gyerekeket és nőket lőnél le. Te egy embertelen, pszichopata faszbarom vagy.
2) Azért lőnéd le őket, mert más a bőrszínűk. Te egy náci vagy. Sipítozhatsz, hogy nem, de ez a nácizmus.
3) Lelőnéd őket, tehát fosol tőlük. Hülye vagy.
4) Fosol tőlük, de azt állítod, hogy nem. Skizofrén vagy.

5) Menj nyugodtan a Földközi-tengerre gumicsónakokat lövöldözni. A líbiai vizeken szerintem megteheted.

6) Valójában se te nem mégy, se Szijjártó nem megy, sem Orbán nem megy. Mindannyian csak nagypofájú, embertelen, faszfej, náci barmok vagytok.

7) Az egyezmény megvétózása miatt azt kapjátok eredményül, hogy több migráns érkezik Európába. És, mint már mondtam, véitek ti a faszt a határokat, ti csak nagyszájú, faszfej köcsögök vagytok, akik másikat megvétóznak, ha akarnak valamit csinálni, de nem csináltok semmit.

antiinternáci 2018.04.29. 07:26:44

@látjátok feleim szümtükkel:

Látod, ez a baj veletek, hogy ilyen egyszerűek vagytok.
Az Orbán-Soros jelenség azt mutatja, hogy hiba csúszott a számításba, vannak akik felismerték a rendszer természetét.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 07:32:29

@desw:

Ha valaki valahol belép az unióba, majd kilép, az egy jogi státusz megszüntetése. Ha ismét belép, onnan egy új státusz kezdődik. Talán kérdezd meg a jogi végzettségű Orbántól, hogy ez mekkora hüjeség. Valóban, ahogy te gondolod, ki kéne törvényileg mondani, ha valaki egyszer belelépett, akkor benne is marad örökké. Amen.

midnightcoder2 2018.04.29. 07:34:21

@látjátok feleim szümtükkel: Tudod, a világ az egy olyan dolog, ami változik. Az a Nyugat amihez anno csatlakozni akartunk, ma már csak nyomokban létezik, és ma már a múltjából él, mint a görögök.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 07:34:38

@antiinternáci:

Lehet, hogy ez csak egyszerű irigység? Énnekem jár, másnak meg coki? Magyarul enyém és a haveroké a hatalom, meg az ország, oszt másnak kuss?;D

midnightcoder2 2018.04.29. 07:41:44

@Brendel Mátyás: 1. Hiroshima és Nagasaki is tele volt nőkkel és gyerekekkel. Ahogy Tokió is, és Drezda is.
2. Alapvetően minden ember náci, csak a fehérek egy részét ez zavarja. A négert aki a gyereked torkát fogja átvágni nem fogja zavarni, elvégre a te gyereked csak egy fehér.
3. A legtöbb olyan országban ahonnan ezek jönnek fehér ember nemigen mászkálhat az utcán helyi kísérő nélkül, és az sem árt ha ez utóbbi nem fegyvertelen. Persze, nem kell félni tőlük. Te vagy a hülye, de nagyon.

Az egyetlen megoldás az lenne, hogy az összeset aki jön, automatikusan visszavinni, méghozzá jó messzire, valahová Dél-Afrika környékére és ott elereszteni egy gumicsónakon. Aztán, hogy hogyan oldják meg a helyi négerek a migri négerek kérdését, azt már az ő fantáziájukra bízom. Mindenesetre onnantól kezdve radikálisan csökkenne az ide kívánkozók létszáma.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 07:44:57

@MEDVE1978: Ostoba vagy.

1) A kelet-európai országokkal ugyanez a helyzet, és amikor a magyarok menekülnek nyugatra, akkor senki nem ordítozik, hogy le kéne őket lőni a határon. Pedig, amikor képzett orvos megy nyugatra, akkor az ugyanúgy rossz Magyarországnak, amikor meg képzetlen tömegek, az ugyanúgy képzetlen tömeg. A bantu négerek vannak olyan jól képzettek, mint a magyarok.

2) A "bantu bégerek" jó eséllyel beszének angolul vagy franciául, nem úgy, mint a magyarok.

3) A "megoldásod" gyakorlatilag ugyanaz, mint amit kritizálsz.

Ostoba vagy, és ezért vagy náci. Fingod nincs a világról, csak a szád nagy, ráadásul tök ellentmondásos vagy, mert amit előadsz megoldásként, azt kritizálod előtte. Semmi különbség nincs aközött, amit kritizáltál, és aközött, amit előadtál. Pár kisebb különbség van, mint például a fogamzásgátlás népszerűsítése, és a hadsereg fejlesztése, de hát bazdmeg, ezeket csinálják.

Végül, még azt felejted el, hogy az EU-nak komoly demográfiai problémája van, tehát a befogadás egy szükséges dolog. És lassan a kelet-európaiak is el fognak fogyni.

Ja, végül: a bevándorlók németoszágban képzettebbek, mint a Fidesz szavazók.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 07:56:13

@MEDVE1978: vegyünk például egy pár bantu országot, Kongót, Gabont. Itt például a francia a hivatalos nyelv, te műveletlen, köcsög náci!

en.wikipedia.org/wiki/Languages_of_the_Democratic_Republic_of_the_Congo

en.wikipedia.org/wiki/Languages_of_Gabon

Nem mintha tipikusan innen jönnének a migránsok, inkább Nigériából, amely szorosan véve nem bantu ország, ahol meg az angol a leginkább beszélt nyelv:

en.wikipedia.org/wiki/Languages_of_Nigeria

Ehhez képest a magyar migránsok az EU-ban valami érthetetlen, finnugor nyelven beszélnek, de ezt nem ellenzed, te ostoba, náci barom!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 07:59:36

@MEDVE1978: szóval azt mondod, te náci fasz, hogy az EU ne fogadjon be finnguorul beszélő, borsodi vagy szabolcsi 4 elemis vendégmunkások helyett Nigériából, angolul beszélő diplomásokat, mert hát mégiscsak rosszabb megoldás, ugye?

Írod mindezt a Mucsaröcsögéből, a szaros tyúkólból, Brüsszelnek, ugyanazon, az érthetetlen finnugor nyelven, ugyanúgy 4 elemivel.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:00:46

@flydomi: mindenki hülye, és szembe megy az autópályán. Csak Orbán megy jó irányban az autópályán.:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:02:25

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Szijjártó miért nem publikálta, hogy mit vétózott meg? Mert nem köti a magyarok orrára?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:05:17

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A logikádból következik: a PAKS II szerződés egy része azért titkosított még mindig, mert csalnak, lopnak, hazudnak. Jelentéktelen nem lehet 10 milliárd euró.

hvg.hu/gazdasag/20180423_Nem_titkosak_a_paksi_dokumentumok_csak_megnezni_nem_lehet_oket

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:06:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Ezzel csak az a baj, hogy így épp az értékes, az adott ország gazdasági-műszaki fejlődését elősegíteni képes agyakat szívják el. Vagyis a menekültjog álságos örve alatt ezen országok egyetlen kincsét, a képzet agyakat veszik el. Én ezt nem nevezném segítségnek. "

A magyarokkal is ezt csinálják, mégse akarod a magyarokat lelőni a határon.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:09:55

@MEDVE1978: még egy dolog, amiben ostoba vagy:

Németországnak képzetlen munkaerőre is szüksége van. Akkora a munkaerőhiány. És valahogy az olyan 4 elemis, borsodi köcsög, mint te, nem akar elég nagy számban Németországba vándorolni, és németül megtanulni.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:12:03

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a menekültek képzettebbek a Fidesz szavazóknál, náci köcsögkém. a konfliktus legfeljebb abban lesz, hogy az EU két perc alatt lenyomja a náci Magyarországot.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:14:00

@desw: tudsz olvasni, faszfej náci? Az ausztrál menekülttáborokat feloszlatták, mert vállalhatatlanok. Az ausztrál menekültpolitika BUKOTT.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:17:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Látom, neked már csak a vérgőzös álmodozás maradt. "

"Nem fosok miattuk, idiotkám, mert ha kell, nő létemre bevonulok és fegyverrel fogom megvédeni az ország határait. "

amikor a Wolfensteinre maszturbáló (utoljára akkor tudott még maszturbálni) pszichopata, vén picsa akar másokat kioktatni vérgőzös álomról.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:18:52

@Kovacs Nocraft Jozsefne: az USA és az EU simán lenyomja a magyar-orosz központi hatalmakat.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:21:06

@desw: "És egyelőre azért úgy néz ki, hogy a törökök egy kis pénzért és illiberális eszközökkel csak megfékezték a migránsokat."

de hülye faszfejkém, ha belátod, hogy ez egy szükséges rossz, de még mindig a legjobb reális megoldás, akkor miért vétózza meg az a köcsög Szijjártó ugyanezt Líbiával?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:22:42

@desw: "menekültpátyolgatók sem igazán sziporkáztak megoldási javaslatokkal"

az általad is elismert török megoldást Angela Merkel hozta össze. Líbiával is összehozna az EU egy megoldást, de a köcsög, náci magyar kormány megvétózta.

érted, náci faszfejkém?! ti vétózzátok a megoldást, és ti nem csináltok semmiféle megoldást, csak a szátok nagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:28:31

@antiinternáci:

"Juhászék szerint 15.000 migráns azonnali behozása szuper lett volna...."

idézet, link, bizonyíték?!

egyébként Orbánék több, int 30 ezret fogadtak be, te hazug, náci faszfej!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:29:53

@marosy: egész életemben jobban éltem, mint te, és ti szopjátok Orbán hülyeségeit a leginkább.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:34:12

@marosy: nem nekem fog leginkább hiányozni a nyugdíj, amit Orbán ellopott. nem nekem fájt az elszállt euró. nem én fogom leginkább nyögni PAKS II-t, hanem ti.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:35:45

@$pi$: az nem megy, hogy a segílyke kell nektek, de dolgozni, az már büdös nektek, ingyenélő, pszichopata faszok!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:36:44

@$pi$: "Az nem megy, hogy gombokért megveszi a magyar politikusokat "

nem mondod, hogy Orbán megvette Orbánt?! mert ugye az elmútnyócévben ők voltak hatalmon.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:37:18

@$pi$: "Az nem megy, hogy gombokért megveszi a magyar politikusokat "

nem mondod, hogy Merkel megvette Orbánt?! mert ugye az elmútnyócévben ők voltak hatalmon.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:38:21

@látjátok feleim szümtükkel: "Az egyes tagországok most is maguk döntik el, hogy kiknek és milyen feltételekkel biztosítanak tartózkodási engedélyt. A kötelezp kvóta csak arról szólt, hoyg átadnak kb. 1200 migránst és annak az ügyét a magar hatóságoknak kell elintézni. Nem volt kötelező befogadni egyet sem, ha nem voltak meg a feltételek, az meg a hatóság által gyüjtött adatok alapján állapítható csak meg. Ebbe nem szól bele az unió vagy más állam."

ez a Fideszesnek túl bonyolult, meg túl igaz.:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:40:03

@antiinternáci: "Soros által képviselt Belső Pártot"

Soros támogatta a legtöbb Fideszest, és szinte csak Fideszest támogatott. szóval te biztos a Fideszről beszélsz, amikor szapulod.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:41:11

@$pi$: "Mit szólnál, ha én fogadnék be valakit a te házadba? He? "

elmész te a kurva anyádba, ha azt hiszed, hogy Magyarország a te házad, te diktátor, náci fasz!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:42:34

@$pi$:

"És mi a francot csinálsz velük ha nincsenek meg a "feltételek"? Merthogy a németek azt találták ki, hogy hozzánk passzolják őket, te hova passzolod tovább?"

szerintetek nagyon könnyen ki lehet őket toloncolni. most meg nyavalyogsz itt, hogy nem lehet. döntsétek már el, hülye nácik, hogy mit hisztek!

$pi$ 2018.04.29. 08:43:59

@Brendel Mátyás: "szerintetek nagyon könnyen ki lehet őket toloncolni."

Ilyet soha nem állítottam. MIndenki tudja, hogy ez nem igaz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:44:13

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Ez kb. olyan, mint ha azzal szüntetnénk meg a lopást, hogy legalizáljuk azt. "

várjál, melyik párt csinálja ezt? ja, a Fidesz.

$pi$ 2018.04.29. 08:45:23

@Brendel Mátyás: "te diktátor, náci fasz!"

Nem akarlak elkeseríteni, de amivel engem próbálsz meg gyalázni, az sokkal jellemzőbb rád.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:45:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne: és ez se az. Az ilyen "végső megoldásos" országokat vissza szokták bombázni az őskorba, még akkor is, ha olyan erős ország, mint Németország. Magyarországot 2 perc alatt bombáznák vissza a nomád lótenyésztésbe.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 08:52:15

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

itt:

" A szolidaritási záradék kimondja, hogy az Unió és tagállamai
minden rendelkezésre álló eszközzel segítséget nyújtanak abban az esetben, ha egy tagállamot
terrortámadás ér, illetve ha természeti vagy ember okozta katasztrófa sújtja."
www.europarl.europa.eu/ftu/pdf/hu/FTU_1.1.5.pdf

azért vagy náci, mert funkcionális analfabéta vagy. mint minden náci.

$pi$ 2018.04.29. 08:53:14

@Sir Gombóc: "a visszatoloncolás és a betelepítés nem épp ugyanaz. szóval minimum csúsztatsz."

Te ezt tényleg érvként gondoltad felhozni? Szerintem súlyosan elfogult vagy, ha ezt komolyan gondoltad. :(

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:01:34

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Eleve olyanokat akartak küldeni, akik igen jó eséllyel jogosultak lettek volna a menekültstátuszra. Vagyis nem utasíthattuk volna el őket, max. párat. "

tehát azt mondod, hogy olyanokat kellett volna befogadnunk, akiknél még a náci Orbanisztán sem talált volna kifogást.

katasztrófa lett volna, ha "Magyarország jobban teljesít"-nek, ilyeneket kellett volna befogadni!:)

súlyos igazságtalanság lett volna, ha Magyarországnak be kellett volna fogadni sok olyan menekültet, akiket elismered, be kellett fogadni, és akikkel az EU illedelmesen kopogott az ajtón.:)

hirtv.hu/ahirtvhirei/orban-az-az-1300-ember-illedelmesen-megallt-es-kozolte-vedelemre-szorul-2441316

Hogy is van ez? ha illedelmesen kopogtatnak, védelemre szorulnak, és Orbán akarja, akkor befogadjuk őket?

de ha illedelmesen kopognak, és védelemre szorulnak, és Orbán nem akarja, akkor visszautasítjuk őket?

van még egy ekkora szélkakas, kettős mércés, álszent, faszfej szaralak, mint Orbán és a nácijai?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:03:10

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Eleve olyanokat akartak küldeni, akik igen jó eséllyel jogosultak lettek volna a menekültstátuszra. Vagyis nem utasíthattuk volna el őket, max. párat. "

Orbán önként befogadott ilyenekből 2 ezret, meg még 20 ezer pénzes terroristát. közben meg hisztizik, hogy 1400-et kellett volna megvizsgálni.

Orbán úgy szopat titeket, ahogy akar, mert ostobák vagytok.

2018.04.29. 09:05:18

@Brendel Mátyás: Haver, te olyan hülye vagy mint hat másik. Szívesen vitatkoznék veled ha lehetne, de a hozzászólásaidat elnézve engem igazából csak az érdekelne, hogy hogyan, milyen mechanizmussal sikerült lebénítani, kiiktatni az emberek önvédelmi reflexeit, olyan szinten, hogy képtelenek befogadni igazságként, ami az orruk előtt zajlik, teljesen nyilvánvaló, és életveszélyes. Ez egyébként nem csak Magyarországra, hanem egész Európára értendő. Hogyan tudnak például vérző szívvel együtt érezni a szegény „menekültekkel” akik nyilvánvalóan nem azok, és ezek az öntudatra ébredt hiper-filantróp típusú emberek hogyan képesek totál érzéketlenül telibeszarni a saját gyerekeiket unokáikat, akiknek egy olyan világot hagynak majd örökül, amiben hatványozottan nehezebb lesz a jelenkor döntései miatt élni, amiben előbb utóbb ők lesznek a kissebbség. NEM ÉRTEM frankón.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:05:24

@$pi$: ""A hosszú távú tervek szerint Magyarországra az uniós országokból mintegy 52 ezer embert akarnak visszatoloncolni. Hazánk viszont minden partnerének jelzi, hogy ezek a bevándorlók Görögországon keresztül érkeztek, és ha nem is regisztráltak ott, ez nem jelenti azt, hogy Magyarországra kellene küldeni őket." "

ez ugye nem a kvótarendszer, hanem a dublini szerződés, amelyet aláírtunk, tök jogos lett volna, a 2015-2016-ös menekültekre vonatkozik, de mégsem hajtották végre.

kevered a sezylonyt a faszommal, te ostoba náci!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:06:48

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Ha az EU atomot dob az Európát elözönlő arab áradatra, akkor az oroszok, akik szintén nem kérnek az arabokból, természetesen lebombázzák az EU-t. "

Ostoba vagy. Amikor az EU legutóbb nem atombombával szórta meg csak egy nagyon ici-picit Szíriát, akkor Putyin, úgy emlékszem, hisztizett.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:07:54

@látjátok feleim szümtükkel: "Ezt ugyé autentikus forrásból tudod?"

most mosták a 888-on az agyába. bocs, az agya helyébe.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:08:37

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Eleve olyanokat akartak küldeni, "

ezt Orbán melyik faszából szoptad te kis náci kurva?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:11:28

@midnightcoder2: "Miből gondolja bárki is, hogy azok a népek akik odahaza azokat a dolgokat művelik amiket, ha átjönnek Európába akkor másképp fognak viselkedni ? "

több száz embert ismerek, akik ilyen országból jöttek, és nem csinálják azt, amit te mondasz.

fingod nincs a világról, hülye vagy. és az ostoba delíriumos lázálmaid miatt fosol. de ez ez csak azért van, mert hülye vagy. egy hülye mindig talál magának fosni valót.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:13:13

@desw: a dublini szerződés alapján mindenki visszább toloncolhatná őket eggyel. mi Szerbia felé nem, mert nem EU ország. örüljetek, ostoba nácik, hogy az EU ehhez sem ragaszkodott!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:14:29

@antiinternáci: "Gyurcsány, Juhász kábszerész, Niedermüller, akit valaha emberarcú kommunistának akartak eladni, stb..."

1) add meg a pontos idézeteket és forrásokat, hogy ők mennyiről beszéltek!

2) vesd össze ezt azzal, hogy Orbánék mennyit telepítettek be! mert többet!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:15:16

@antiinternáci: "Gyurcsány, Juhász kábszerész, Niedermüller, akit valaha emberarcú kommunistának akartak eladni, stb..."

1) add meg a pontos idézeteket és forrásokat, hogy ők mennyiről beszéltek!

2) vesd össze ezt azzal, hogy a csuti geciék, és a maffiózók mennyit telepítettek be! mert többet!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:18:49

@desw: "az pedig nem lehetett Magyarország! "

de lehetett. bizonyítsd, hogy nem!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:20:24

@antiinternáci: "Az Orbán-Soros jelenség azt mutatja, hogy"

az, hogy Soros kit támogatott, nem jelent sokat. Ezt kéne felfogni, de te ehhez hülye vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:21:26

@antiinternáci: "Az Orbán-Soros jelenség azt mutatja, hogy "

kettős a mércétek, és ostobák vagytok. A la "a mi Soros-bérenceink jó Soros-bérencek"

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:23:32

@midnightcoder2:

btw. több százezer magyar kivándorló bizonyítja, hogy a Nyugat, az még mindig az a Nyugat. és kb 0 kivándorló keletre meg azt, hogy a Kelet is még mindig ugyanaz a Kelet.

de elköltözhetsz Belorussziába! ott bevándorlókkal sincs gond!

2018.04.29. 09:28:18

@Weißkopf: "Ahogy mondani szokták, az EU nem svédasztal, ahol csak abból válogatunk, ami jólesik nekünk"

Pedig amikor csatlakoztunk az EU-hoz, pont ez volt a marketingszöveg, és erre mondtak igent a népek. Minden európai ember egyenlő, egyenlő fizetések, nyugati életszínvonal és hasonló bullshit szövegek, amiről márcsak a hülye nem látja, hogy soha nem teljesültek, és nem is fognak. 2004-ben nem volt arról szó, hogy nyugati szintű árak balkáni szintű fizetések mellett még be kell fogadni minden jöttmentet is. Ha ez lett volna a kampányszöveg, nem sokan szavaztak volna rá, elhiheted.

"Vannak kellemetlen oldalai is egy szövetségnek, ilyen pl. a valódi menekültek elosztása"

Maradjunk annyiban, hogy Magyarországnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy a földgolyó 7 milliárd emberéből 6 nyomorban él. Nem mi tartottunk gyarmatot, nem mi igáztunk le országokat, és nem mi profitáltunk mások nyomorából, nem értem miért kellene közösen viselni a terheket, amikor a hasznot sem közösen osztották el. Attól hogy belépsz egy klubba, még nem jelenti azt, hogy onnantól kezdve bárki seggbe rakhat vazelin nélkül, vannak azért határok, amire nemet mondhat az ember. A bevándorlás egy ilyen dolog.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:28:26

@midnightcoder2:

"1. Hiroshima és Nagasaki is tele volt nőkkel és gyerekekkel. Ahogy Tokió is, és Drezda is."

A) Az egy háború vége volt. Most nincs háború. Ez a náci fasz békében lőne nőkre és gyerekekre.

B) Egyik általad említett esetben sem lőttek egyesével nőkre és gyerekekre. Ez a náci fasz egyesével is lőne.

Tudom, náci faszoknak ezt nehéz felfogni, de kurva nagy a különbség.

Ja, és mindegyik esethez olyan náci faszok vezettek, mint ti.

"2. Alapvetően minden ember náci"

Nem, a kurva anyád a náci, és te.

"A négert aki a gyereked torkát fogja átvágni"

Nem fogja. A náci tisztet, aki a gyerekedet fogja megerőszakolni, nem fogja zavarni, hogy te náci vagy, és te juttattad hatalomba.

"3. A legtöbb olyan országban ahonnan ezek jönnek fehér ember nemigen mászkálhat az utcán helyi kísérő nélkül, és az sem árt ha ez utóbbi nem fegyvertelen. Persze, nem kell félni tőlük. Te vagy a hülye, de nagyon."

Én jártam ezekben az országokban, te a szaros tyúkólból írsz baromságokat.

"Az egyetlen megoldás az lenne, hogy az összeset aki jön, automatikusan visszavinni, méghozzá jó messzire, valahová Dél-Afrika környékére és ott elereszteni egy gumicsónakon. Aztán, hogy hogyan oldják meg a helyi négerek a migri négerek kérdését, azt már az ő fantáziájukra bízom. Mindenesetre onnantól kezdve radikálisan csökkenne az ide kívánkozók létszáma. "

okkal jobb megoldás lenne, ha az EU az összes nácival, beleértve téged, csinálná ezt. Kevesebb embert kéne kitoloncolni, és emberségesebb is lenne.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:30:29

@$pi$: "MIndenki tudja, hogy ez nem igaz. "

faszt. a tipikus náci azt hiszi, hogy vannak ilyen, könnyű megoldások:

ld:

" midnightcoder2
2018.04.29. 07:41:44"

szerintem rendezzétek le ti nácik, ezt egymás között, ha lehet géppuskával, a világ jobban fog járni!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:31:09

@$pi$: "Nem akarlak elkeseríteni, de amivel engem próbálsz meg gyalázni, az sokkal jellemzőbb rád. "

attól nem lesz igazad, és nem leszel hiteles, hogy náci faszként viselkedsz, utána meg hisztizel, hogy nem agy náci.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:31:56

@$pi$: "Te ezt tényleg érvként gondoltad felhozni? "

igen, összekevertél két egészen más dolgot, két különböző időszakból. iszonyatosan ostoba vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:35:05

@Jankove:

"képtelenek befogadni igazságként, ami az orruk előtt zajlik, teljesen nyilvánvaló, és életveszélyes."

Mert valójában nem az. Csak az ostoba, agyatlan faszokat szopatja a fake news propaganda. Aki nem a szaros tyúkólból, 888-on nevelkedve ír, aki értelmesebb, tanult, aki látott már külföldit, volt már külföldön, az tipikusan látja, hogy a semmitől fostok, mert ostobák vagytok ahhoz, hogy felfogjátok: a barna bőrszín nem egy veszélyes dolog.

A barna bőrszín csak egy másik bőrszín. Csak a 80-as IQ-s elmebetegek félnek tőle, mert ők nem tudják feldolgozni ezt.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 09:37:43

@Jankove: "Maradjunk annyiban, hogy Magyarországnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy a földgolyó 7 milliárd emberéből 6 nyomorban él. Nem mi tartottunk gyarmatot, nem mi igáztunk le országokat, és nem mi profitáltunk mások nyomorából,"

Maradjunk, mint mindig a fasz rosszabbik végén.
Nem mi tartottuk magunkat, mint gyamatot, mert az előzőben írt rosssz helyen voltunk. Most is oda tartunk.
Mi csak a saját nékünk nyomorából profitáltunk, márint azok, akik a hatalmat bitokolták/birtkolják. Mert ehhez sincs elég ész, hogy ne így legyen.

"Pedig amikor csatlakoztunk az EU-hoz, pont ez volt a marketingszöveg, és erre mondtak igent a népek. Minden európai ember egyenlő, egyenlő fizetések, nyugati életszínvonal és hasonló bullshit szövegek, amiről márcsak a hülye nem látja, hogy soha nem teljesültek, és nem is fognak. "

Ja, akkor kérdezd meg Orbánt, hogy a nemzeti gázszerelő miből és hogyan gazdagult, a többi nertárssal együtt, kiscsalággyaik mitől állnak huszonévesen a saját lábukon, neked meg csak itt jut egy kis bér azért, hogy védd őket. No és azon is meditálhatsz időnként két komment közt, ki is a hülye, aki nem látja?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:38:51

@Jankove:

"Pedig amikor csatlakoztunk az EU-hoz, pont ez volt a marketingszöveg, és erre mondtak igent a népek."

faszt.

" Minden európai ember egyenlő, egyenlő fizetések, nyugati életszínvonal és hasonló bullshit szövegek, amiről márcsak a hülye nem látja, hogy soha nem teljesültek, és nem is fognak."

Senki nem beszélt egyenlő fizetésekről. Jogi egyenlőségről talán igen.

Egyébként ha minden európai ember anyagilag is egyenlő, akkor mi van az ingyenélő magyarokkal, akik EU segílykéből tartják fent az országot?!

" 2004-ben nem volt arról szó, hogy nyugati szintű árak balkáni szintű fizetések mellett még be kell fogadni minden jöttmentet is. Ha ez lett volna a kampányszöveg, nem sokan szavaztak volna rá, elhiheted."

A magyar ember seglykéért simán bevállalná még ma is.

"Maradjunk annyiban, hogy Magyarországnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy a földgolyó 7 milliárd emberéből 6 nyomorban él. Nem mi tartottunk gyarmatot, nem mi igáztunk le országokat, és nem mi profitáltunk mások nyomorából, nem értem miért kellene közösen viselni a terheket, amikor a hasznot sem közösen osztották el."

Na ez viszont nincs benne az EU szerződésben, ahogy az sem, hogy a magyarok a kalandozások korában végigrabolták Európát.

Ezt a részt lezártuk. Ha ki akarod nyitni, akkor meg tanulj egy kis történelmet!

$pi$ 2018.04.29. 09:41:14

@Brendel Mátyás: "faszt. a tipikus náci azt hiszi, hogy vannak ilyen, könnyű megoldások:"

Szóval azért vagyok náci, amit egy másik hozzászóló írt. Brendel, Brendel, te teljesen elvesztetted a fonalat, itt lenne az ideje, hogy segítséget kérj... Ezt a háromszáz hozzászólásos kirohanást nézesd meg valakivel, ilyet normális ember nem csinál. :(

2018.04.29. 09:42:09

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Lehet, egyszer eljön az idő, amikor az EU-tagság hátrányai nagyobbak lesznek az előnyeinél. Csak hát amit a britek megengedhetnek maguknak, főleg az nagy testvér USA-val a hátuk mögött, azt mi nem."

Szerintem ez a tényállás már a belépésünk pillanatában bekövetkezett, szvsz EU tagnak lenni sosem volt jó biznisz, legalábbis az olyan másodvonalbeli országoknak mint mi.

desw 2018.04.29. 09:42:15

@Brendel Mátyás:

"tudsz olvasni, faszfej náci? Az ausztrál menekülttáborokat feloszlatták, mert vállalhatatlanok. Az ausztrál menekültpolitika BUKOTT. "

Legalább a saját magad által linket oldal olvasd már el, b+!

Érted az ítéletet, Bucika?

"Australian officials have been scrambling to respond to the decision, with Immigration Minister Peter Dutton saying !!!!!none of the men will be resettled in Australia despite the pleas of human rights groups.!!!!!!"

Érted???

"Dutton insisted !!!!!the court ruling would not change Australia’s policy.!!!!!!!!! Australian officials were in talks with other countries that could potentially take detainees who had been declared genuine refugees, Dutton said. Australia already has a deal with Cambodia that allows refugees held on Nauru to settle there, though only five people have taken up that option."

Érted-e???

Az ítélet csak azt mondja ki, hogy mivel a külső országokban börtönbe zárták a menekülteket, így ez alkotmányellenes.

De NEM fogják beengedni a menekültek Ausztráliába, és leszarják a buzeráns jogvédőket.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 09:42:47

@Jankove: " Attól hogy belépsz egy klubba, még nem jelenti azt, hogy onnantól kezdve bárki seggbe rakhat vazelin nélkül, vannak azért határok, amire nemet mondhat az ember. A bevándorlás egy ilyen dolog."

Mi magyarok és társult végeink onnan indiából és máshonnan, igazán nem panaszkodhatunk arra, hogy ki is a bevándorló. Hiszen az etelközi lyukból egészen a kárpáti medencéig vándoroltunk. Be. Ráadásul az itt élők véleményét sem kérte ki Árpád, tudod olyan nemzeti konzultáció keretében.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:44:08

@$pi$:

"Szóval azért vagyok náci, amit egy másik hozzászóló írt."

nem, te a magad jogán vagy náci. a másik hozzászólótól idéztem azt, hogy a tipikus náci azt hiszi, hogy nagyon könnyű kitoloncolni a bevándorlókat.

a kettő független egymástól, a 80-as IQ-ddal ezt nem sikerült felfognod.

desw 2018.04.29. 09:44:52

@Brendel Mátyás:

"a dublini szerződés alapján mindenki visszább toloncolhatná őket eggyel."

A regisztráló országba, ahol ELŐSZÖR beléptek az Únióba, oda mennének vissza. Ez csak akkor lehetett Magyarország, ha pl a görögök basztak regisztrálni.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:45:44

@Jankove: a magyarok jelenleg is az EU tagság pártján van. Te lehetsz hülye, de ettől nem lesz igazad, és ebben a kérdésben még többségetek sincs.

Ettől függetlenül a csuti geci lehet, hogy kilép, ha már nem jön a segílyke, amiből ingyen élnek.

desw 2018.04.29. 09:47:11

@Brendel Mátyás:

Tessék buzzancs, olvass és tanulj!

"“They were in jail against their own will for no reason,” Henao said by telephone. “The government of Papua New Guinea and Australia, for that matter, were not allowed to do that under our constitution.”

!!!!!4Australian Immigration Minister Peter Dutton said the ruling had done nothing to change Australia’s stance on asylum seekers who arrive by boat.

“No one who attempts to travel to Australia illegally by boat will settle in Australia,” !!!!!!!Dutton said in a statement. “Those in the Manus Island Regional Processing Centre found to be refugees are able to resettle in Papua New Guinea. Those found not to be refugees should return to their country of origin.”"

midnightcoder2 2018.04.29. 09:48:09

@Brendel Mátyás: "Az egy háború vége volt. Most nincs háború. Ez a náci fasz békében lőne nőkre és gyerekekre."

A háború nem akkor kezdődik, amikor megszólalnak a fegyverek. Trianon sem az I világháború végével kezdődött, sőt nem is az elejével, hanem akkor amikor a kiürült területekre Pl. Erdélyben szépen elkezdtek betelepülni a románok. Aztán egyszer csak hopp, többen lettek mint a magyarok, onnantól kezdve csak idő kérdése volt mikor bukjuk Erdélyt. Mondjuk nem sok idő kellett neki. Ma ugyanez zajlik nagyban Európában. Azzal a különbséggel, hogy a román és a magyar kultúra között csak árnyalatnyi különbségek vannak az európaiak és a négerek kulturális különbségéhez képest.

"Egyik általad említett esetben sem lőttek egyesével nőkre és gyerekekre. Ez a náci fasz egyesével is lőne."
Most őszintén szólva, neked nem mindegy hogy egyesével lőnek le, vagy rajtad kívül még másik 300-at is ? És ez utóbbi jobb neked ? Dögöljön meg a szomszéd tehene is ?

"Nem, a kurva anyád a náci, és te."
Szép kulturhált megnyilvánulás volt, igazi munkásőrhöz méltó. De ettől még agyon fognak verni a fekete testvéreid, mert ők nem fogják azt gondolni hogy te is testvér vagy. A forradalmak első áldozatai mindig a naiv hülyék. Amilyen te is vagy.

"Én jártam ezekben az országokban"
Nyilván kísérő nélkül tetted, az országok random területein és nem csak a többé-kevésbé biztonságos zónában, és nyilván az utóbbi 5-6 évben tetted ezt.

"Kevesebb embert kéne kitoloncolni, és emberségesebb is lenne. "
Bocsi, de én itt lakom, ahogy az elmúlt 1000 évben az összes ősöm is, és a nagyanyám még nem a fákon ugrált, hogy aztán onnan lepottyanva teleszülje a világot. A kicsi négerek a 50-as években, amikor a mai bevándorlással kapcsolatos egyezményeket csinálták még tizedannyian voltak mint ma. De még a 90-es években is csak fele ennyien. Ez kb. azt jelenti, mint ha ma kis hazánkban 100 millióan lennénk, de ez várhatóan 2050-re felmenne 200 millióra, majd 2100-rá 400 millióra. Ugyanolyan mezőgazdasági technológia mellett. Mit mondja, kurva jó lenne az életszínvonal. Ja bocs, nem. Pont olyan szar lenne nekünk mint ma a négereknek. De ha beengedjük őket Európába, akkor nyilván jó lesz mindenkinek.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:54:06

@desw: te elmebeteg vagy.

1) felhoztátok, hogy Ausztrália milyen jól megoldja a dolgot.
2) hozok egy hírt, hogy az ausztrál "megoldás" megbukott, be kell zárni a külföldön létrehozott táborokat.
3) az ausztrál bíróság mondta ezt ki, a miniszterelnök elfogadta a döntést

4) az ausztrál bevándorlásügyi miniszter ezután ugrál, hogy "de nem jöhetnek Ausztráliába"

akárhogy is nézem, de:

A) A miniszterelnök a miniszter felettese. Hogy a miniszter mit ugrál, az nem döntő.

B) Az, hogy a táborokat bezárják, és utána a miniszter ugrál a miniszterelnök ellen, az minden, csak nem a könnyű, problémamentes, sikeres megoldás.

C) Ausztráliának jelenleg nincs megnyugtató megoldása. A miniszter ugrálása egy grammnyi megoldást nem tartalmaz, csak hisztit.

És ok, te a Down kóros agyaddal ezt nem fogod fel, de ettől még nem lesz igazad. Viszont emiatt vagy náci.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 09:55:38

@Jankove: "Szerintem ez a tényállás már a belépésünk pillanatában bekövetkezett, szvsz EU tagnak lenni sosem volt jó biznisz, legalábbis az olyan másodvonalbeli országoknak mint mi."

No B+!
Beismered, hogy az országnak mi nem jó? Miért is? Mert a nemzeti, meg nem nemzeti oligarchák elszipkázták a nép elől a feljődéshez küldött eurokat? Talán azokon kéne ezt számon kérdned, akik munkahelyek helyett stadijonyokat, dísztereket, kihasználatlan bicikliutakat csináltak. Mert azok csak viszik a pénzt, de hozni nem hozzák, és ezt még sem akarjátok érteni?

Biztosan nem emlékezhetsz rá, mert akkoriban még tojáshéj volt a seggeden, de az orosz felügyelet alatt a nép azt fújta, hogy az oroszok elvisznek tőlünk mindent. A jó magyar kőolajat és földgázt is. Most meg az se teccik, ha az unió küldi a sok zsozsót a magyar földbirtokosoknak, meg a kormány haverjainak? Nem az unió lopja el, és nyilván ha már ad, akkor el is vár érte ezt-azt.

A bevándorlás meg nem az unió találmánya, az már Árpád apánk idejében is kedvelt népi játék volt. ÉS maradt is, mert egy a FÖLD, és egy az emberiség, még akkor is, ha más a bőrének a színe. Ha a te oldaladról nézzük, ez akkor is így van ha az embert isten teremtette, hiszen akkor ő akarta más színűnek, természetűnek. No vele vitasd meg a bevándorlást, kivándolást, hiszen sehol nem adott isten olyan utsítást, hogy akinek más a színe, más a természete, viselkedése, annak nincs helye a Földön, és azt le kell lőni. A földet sem területre mérte ki, és nem névre szólóan data. Ti meg akik kirekesztésről, leövésről beszéltek, még csak istenek sem vagytok.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:56:19

@desw: nagyon egyszerűen, hátha így felfogod.

ha a bevándorlásügyi miniszter és a miniszterelnök ellentétesen nyilatkozik, az józan paraszti ésszel azt jelenti, hogy probléma van, nem azt, hogy megoldás van.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 09:58:47

@desw:

"Az ítélet csak azt mondja ki, hogy mivel a külső országokban börtönbe zárták a menekülteket, így ez alkotmányellenes.

De NEM fogják beengedni a menekültek Ausztráliába, és leszarják a buzeráns jogvédőket. "

felfogod, te Down kóros náci, hogy a kettő dolog között van egy ellentmondás, azaz PROBLÉMA van, és erre a problémára MEGOLDÁS nincs?!

Dutton mindent mondott, de MEGOLDÁST NEM.

és ez volt a kérdés, hülye, fos nácikám, AUSZTRÁLIÁNAK SINCS MEGOLDÁSA.

desw 2018.04.29. 09:59:51

@Brendel Mátyás:

De nem bukott meg, b+++!!!!

Csak az alkotmányellenes, hogy börtönbe zárták a menekülteket. Van egyezményük pl. Kambodzsával.

desw 2018.04.29. 10:01:54

@Brendel Mátyás:

"felfogod, te Down kóros náci, hogy a kettő dolog között van egy ellentmondás, azaz PROBLÉMA van, és erre a problémára MEGOLDÁS nincs?!"

Olvass már, b+, mielőtt okoskodsz!

" Australian officials were in talks with other countries that could potentially take detainees who had been declared genuine refugees, Dutton said. Australia already has a deal with Cambodia that allows refugees held on Nauru to settle there..."

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:02:03

@Jankove: "Attól hogy belépsz egy klubba, még nem jelenti azt, hogy onnantól kezdve bárki seggbe rakhat vazelin nélkül, vannak azért határok, amire nemet mondhat az ember. A bevándorlás egy ilyen dolog. "

nem, a bevándorlás egy olyan dolog, amiről aláírtuk valamit:

en.wikipedia.org/wiki/Dublin_Regulation

Ennek értelmében pedig több tíz, ha nem százezer bevándorlót toloncolhatnának vissza.

Ez lenne a vazelin nélküli seggbebaszás. Örülj, hogy az EU nem ilyen geci, mert lenyomhatták volna a torkunkon a több tízezer menekültet is. Aláírtuk. Orbán írta alá.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:04:01

@desw: "A regisztráló országba, ahol ELŐSZÖR beléptek az Únióba, oda mennének vissza. Ez csak akkor lehetett Magyarország, ha pl a görögök basztak regisztrálni. "

több tízezer ilyen bevándorló van. az EU több tízezert nyomhatna le Orbán torkán, Orbán aláírta. ehelyett csak 1400-at akartak, de a kis pszichopata csuti geci emiatt is hisztizik.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:05:21

@desw: akárhogy is hazudozol, faszfej nácikám, ebben nincs megoldás. illetve nincs benne leírva más megoldás, mint amit az EU is csinál.

desw 2018.04.29. 10:06:49

@Brendel Mátyás:

Mert Orbánt azt mondta (nagyon helyesen), hogy nem lehetséges az, hogy Magyarország az ELSŐ EU-s ország. Azért meg nem a magyarokat szopassák, mert a görögök basztak dolgozni.

desw 2018.04.29. 10:11:29

@Brendel Mátyás:

Az EU mit csinál, b+++??? Beengedett milliónyi koszladt migránst, aztán elkezdett vakarózni, hogy most akkor ki a genuine menekült és ki nem.

B+, én náci vagyok szerinted, így én ELŐSZÖR megkérdezem, hogy ki akar bejönni, és UTÁNA eldöntötm, hogy beengedem-e vagy sem.

Nyilván te nemnáci mindenkit beengedsz a lakásodba, aztán 1 év együttélés után kérdezed csak meg, hogy ki is ő, ugye??

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:13:10

@midnightcoder2:

"A háború nem akkor kezdődik, amikor megszólalnak a fegyverek."

De a háború hadüzenettel kezdődik, vagy nagyobb alakulatok fegyveres inváziójakor.

"Ma ugyanez zajlik nagyban Európában."

Mármint, hogy magyarok vándorolnak ki. Mégsem ugrálsz, hogy lőjék le a magyarokat Hegyeshalomnál.

" Azzal a különbséggel, hogy a román és a magyar kultúra között csak árnyalatnyi különbségek vannak az európaiak és a négerek kulturális különbségéhez képest."

Köztem és közted kulturálisan nagyobb különbség van, mint köztem, és az algériai, marokkói egyiptomi munkatársaim között. Ha a választani kéne, hogy kit lőjenek agyon, én téged választanálak. Meg a többi nácit. A nácizmusotok elfogadhatatlan, eltérő kultúra, ami nem illeszkedik a mi kultúránkhoz. Pont ez vezetett a drezdai bombázáshoz, és ha sokat ugráltok, ugyanez lesz a vége. Megkapjátok másodszor is.

"Most őszintén szólva, neked nem mindegy hogy egyesével lőnek le, vagy rajtad kívül még másik 300-at is ? És ez utóbbi jobb neked ? Dögöljön meg a szomszéd tehene is ?"

Nem mindegy. A drezdai bombázást a többség túlélte. A célzott halálos lövést nem sokan. Ha neked ez a kettő ugyanaz, akkor te hülye vagy. Mondjuk tudom, hogy hülye vagy, nem meglepetés.

"ettől még agyon fognak verni a fekete testvéreid, mert ők nem fogják azt gondolni hogy te is testvér vagy. A forradalmak első áldozatai mindig a naiv hülyék. Amilyen te is vagy."

Egyelőre több náci fenyeget, mint fekete. Téged egy náci tiszt fog agyonverni.

"Nyilván kísérő nélkül tetted"

igen.

" az országok random területein és nem csak a többé-kevésbé biztonságos zónában, és nyilván az utóbbi 5-6 évben tetted ezt."

igen.

te egyébként jártál a Hős utcában kísérő nélkül?

"Bocsi, de én itt lakom, ahogy az elmúlt 1000 évben az összes ősöm is"

szarok rá, hogy az ősöd hol lakott, ha integrálóid képtelen náci fasz vagy!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:13:49

@midnightcoder2: "Bocsi, de én itt lakom, ahogy az elmúlt 1000 évben az összes ősöm is"

szarok rá, hogy az ősöd hol lakott, ha integrálóid képtelen, kultúridegen, pszichopata, náci fasz vagy!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:17:16

@midnightcoder2:

még egyszer mondom:

1) nem lövünk agyon ártatlan embereket (köztük asszonyokat és gyerekeket), csak azért, mert más a bőrszínük!

2) nem is tesszük ki őket egy csónakban Dél Afrika mellett.

3) ellenben az integrálódni képtelen náci pszichopatákat, ha sokat ugrálnak, akkor akár le is lőhetjük.

nem az számít, hogy milyen a bőrszíned, és honnan jössz, hanem az, hogy kultúridegen, integrálódni képtelen, pszichopata, náci fasz vagy!

én egy csomó afrikaival tudok együtt dolgozni, te meg csak háborúskodni tudsz, ezért titeket fogunk elintézni, velük együtt, és nem őket! de csak akkor, ha agresszívek lesztek, addig még titeket is tolerálunk.

antiinternáci 2018.04.29. 10:17:20

@desw:

Ne törődj az idióta libberrált gyökerekkel, ezek azt hiszik, hogy a "náci" a csodafegyver, amivel egy csapásra nekik lesz igazuk. Hazug, gyűlölködő Lenin-fiúk náciznak csak, ezek aztán olyan terrort csinálnának ha tehetnék, hogy Szamuely kezdő ipari tanuló lenne hozzájuk képest. Ez a Brendel már rengeteg undorító dolgot írkált, összemocskol mindent, ahol megjelenik.

midnightcoder2 2018.04.29. 10:18:27

@Jankove: "Szerintem ez a tényállás már a belépésünk pillanatában bekövetkezett, szvsz EU tagnak lenni sosem volt jó biznisz, legalábbis az olyan másodvonalbeli országoknak mint mi."

Mivel a progresszív baloldal először csődbe vitte a létező szocializmus, majd a maradékot gondosan szétlopta, így akkorra mire beléptünk az EU-ba már nemigen volt hazai gazdaság. A multik ittléte pedig az EU-s tagságunktól, illetve előtte ennek ígéretétől függ illetve függött.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:22:30

@desw: tehát nincs olyan megoldásuk, ami más lenne, mint az EU megoldása. ami tényleg más volt, az megbukott, ami nem bukott meg, az nem más megoldás.

ennyikeh. beszoptad, hülye nácikám

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:23:41

@desw: tárgyalni az EU is tárgyal. ez lenne a nagy megoldásod, te hülye náci?! hol a jó kurva anyádban van az Ausztrálok csodamegoldása, amit emlegettetek?! sehol, te faszfej náci!

$pi$ 2018.04.29. 10:24:34

@Brendel Mátyás: "nem, te a magad jogán vagy náci. a másik hozzászólótól idéztem azt, hogy a tipikus náci azt hiszi, hogy nagyon könnyű kitoloncolni a bevándorlókat."

Először megvádoltál, hogy azt mondtam könnyű kitoloncolni a bevándorlókat. Amikor jeleztem, hogy én ilyet soha nem mondtam, mert pont az ellenkezője a véleményem, akkor beidéztél valaki mást, hogy ő mondta könnyű kitoloncolni.

Amikor szóltam, akkor tovább náciztál, merthogy minden náci azt hiszi, hogy könnyű kitoloncolni a bevándorlókat.

B+, fogd már fel, hogy az én véleményem szerint gyakorlatilag lehetetlen kitoloncolni ezeket az embereket!

Te nagyeszü, akkor most azért vagyok tipikus náci, mert a véleményem pont ellentétes a tipikus náci véleménnyel? Mesterséges intelligencia kutató, mi? :D Hát nem működik...

midnightcoder2 2018.04.29. 10:25:14

@Brendel Mátyás: "nem lövünk agyon ártatlan embereket (köztük asszonyokat és gyerekeket), csak azért, mert más a bőrszínük!"

Nem is azért lőjük agyon őket, hanem mert el akarják foglalni a mi területünket. Odahaza felőlem örökké is élhetnek, és azt csinálhatnak egymással és a kecskéikkel amit csak akarnak.

"nem is tesszük ki őket egy csónakban Dél Afrika mellett"
Akkor előbb-utóbb ők tesznek ki téged.

"ellenben az integrálódni képtelen náci pszichopatákat, ha sokat ugrálnak, akkor akár le is lőhetjük"
Azok az idők már elmúltak, ha ilyen helyre vágysz ahol ezt megteheted, akkor irány a kies Észak-Korea. Bár gyanítom, hogy elmondod a főnöknek, hogy nagyobb mennyiségű négert akarsz beengedni a kies Afrikából, ott is elég hamar munkatáborban építheted tovább a szebb jövőt.

"én egy csomó afrikaival tudok együtt dolgozni"
Nyilván teljesen véletlenszerűen válogatott afrikai kecskepásztorokkal, és még csak véletlenül sem a helyi gazdasági elit európai iskolában felnőtt, európai egyetemet végzett gyerekeivel, akik a saját hazájuknak talán már a nyelvét sem beszélik.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:25:18

@desw: "Orbánt azt mondta (nagyon helyesen), hogy nem lehetséges az, hogy Magyarország az ELSŐ EU-s ország."

Az EU szerződésben nincs olyan, hogy amit Orbán mond, az az igazság. ilyen csak az Orbán-szopó, hülye Fideszesek fejébe van belevésve.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 10:25:34

@desw: "Az EU mit csinál, b+++??? Beengedett milliónyi koszladt migránst,..."

HÓÓÓÓ! Ki is engedte be és hová? Nem az EU, hanem egyes tagállamok. Ugyé ez a szezon, meg a fazon megkülönböztetése.
Miért nem mondod ki, hogy az Orbán kormány engedte őket arra nyugatra tovább, és miután már itt voltak, akkor mondták a németek, hogy jöjjenek. Mert ha nem mondják, hanem kapásból pengés drótot építenek, akkor... Miután a fidesz beengedte őket a szerbek irányából. Tudod ez ott a déli határon lévő területen történt. Majd utána kiálltak és azt mondátk, hogy ők tudták és megmondták előre, hogy százezrek jönnek. Még sem intézkedtek.

2018.04.29. 10:27:39

@Brendel Mátyás: "Aki nem a szaros tyúkólból, 888-on nevelkedve ír"

Ne magadból indulj ki. Egyébként nyisd ki a jutúbét, keress a migrants attack szavakra, fél évre el leszel látva videókkal. Ja tudom, már azt is felvásárolta a lőrinc.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.29. 10:28:23

@Brendel Mátyás:

Idiótám!

"1) Gyerekeket és nőket lőnél le."

Igen, ha a hazámat el akarják foglalni vagy ide betelepedve túl akarnak bennünket szaporodni, akkor minden lelkifurdalás nélkül lelőném őket, amennyiben felszólításra nem fordulnak vissza. Ez az ÉN hazám, nem az övék.

"Te egy embertelen, pszichopata faszbarom vagy."

Ha jól esik neked, csak köpködj. 2/3. :)

"2) Azért lőnéd le őket, mert más a bőrszínűk."

Az okot fent leírtam.

"Te egy náci vagy. Sipítozhatsz, hogy nem, de ez a nácizmus."

Leszarom, minek minősíted. 2/3. :)

"3) Lelőnéd őket, tehát fosol tőlük."

Igen, fosok tőlük, mert el akarják foglalni a hazámat, és a hozzád hasonló idióták még segítenek is nekik ebben.

"Hülye vagy."

Nézz a tükörbe.

"4) Fosol tőlük, de azt állítod, hogy nem."

Lásd fent.

"Skizofrén vagy."

Hol a pszichiáteri diplomád?

"5) Menj nyugodtan a Földközi-tengerre gumicsónakokat lövöldözni. A líbiai vizeken szerintem megteheted."

Bízd rám és a kormányra, mit és hogyan. Nem kellenek a hülye tanácsaid.

midnightcoder2 2018.04.29. 10:28:43

@antiinternáci: " Ez a Brendel már rengeteg undorító dolgot írkált, összemocskol mindent, ahol megjelenik. "

Ráadásul kb. úgy érvel mint a wMiki.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:28:48

@desw:

"Az EU mit csinál, b+++??? Beengedett milliónyi koszladt migránst, aztán elkezdett vakarózni, hogy most akkor ki a genuine menekült és ki nem.2

ahogy idézted, az Ausztrálok is ide jutottak. előtte futottak egy másik kört, de az alkotmányellenes volt, és megbukott.

" én ELŐSZÖR megkérdezem, hogy ki akar bejönni, és UTÁNA eldöntötm, hogy beengedem-e vagy sem."

megsúgom, hogy ez az, amit Orbán elutasít.

"Nyilván te nemnáci mindenkit beengedsz a lakásodba, aztán 1 év együttélés után kérdezed csak meg, hogy ki is ő, ugye?? "

az EU próbál olyan megoldásokat találni, hogy még Líbiában legyenek befogadási centrumok.

na ez az, amit a te büdös náci, ostoba Szijjártód megvétózott.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 10:28:53

@midnightcoder2:

Baszod Orbánnak is afrikai szomszédja volt, hiszen a fárao is onnan jött ide kis hazánkba házat venni. Mert nem minden afrikai olyan, mint a magyarok beintegrálódni nem tudó része ( orbán után szabadon ). Nálunk is vannak akik nagy flórral integrálódtak.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 10:30:38

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "...ide betelepedve túl akarnak bennünket szaporodni,"

Nyugi nyana, már régen túlszaporodtak. Oszt?

2018.04.29. 10:32:23

@látjátok feleim szümtükkel: Igen a gyerekek még talán elhiszik azt a mesét, hogy az EU a jóságos télapó, aki ingyé’ adja a pézt szegény magyaroknak, akiket egyébként egy kanál vízbe megfojtanának. Ebben a pénzzel hajtott profitorientált világban az EU csak önti-önti-önti dézsaszámra ide a lóvét, puszta felebaráti szeretetből, még véletlenül sem azért, hogy a háromszorosát talicskázza ki innen. És persze mint mindig, megérkeztünk orbánsátánhoz, aki az utolsó eurócentet is ellopta, és ott rejtegeti a felcsúti stadion alagsorában. Tyhű bazzeg, télleg belebetegedett ez az ország ebbe a 3 évtizedbe.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.29. 10:32:39

@Brendel Mátyás:

Idiótám, ne egy blogot hozz fel bizonyítékul.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.29. 10:33:34

@midnightcoder2:

"Ráadásul kb. úgy érvel mint a wMiki."

Nem. Brendel Matyikánál még wmiki is értelmesebb.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:35:14

@desw:

látszólag van két lehetőség:

1) a bevándorlók még az országon kívül kérvényezhetik, hogy bevándoroljanak, és csak az léphet be az EU-ba, akinél már lefolyt a menekültügyi folyamat

2) a bevándorlókat beengedjük, és idebent folytatjuk le a menekültügyi folyamatot.

a valóság meg ezzel kapcsolatban az, hogy

A) nem olyan könnyű 1-et megvalósítani, mert hajön sok százezer menekült, és Szerbiában, a határ előtt várakoznak hónapokig, akkor az ott helyben humanitárius válságot idéz elő, akkor Magyarország Szerbiával baszik ki.

B) az EU próbálja a Földközi tengernél is elérni 1-et

C) De a Földközi tengerre nem lehet kerítést építeni. Ezért kell az egyesség Líbiával. A büdös náci Szijjártód pont ezt vétózta meg.

E) És 1 végrehajtásához menekültügyi centrumok is kellenek Líbiában. a büdös náci Szijjártód pont ezt vétózta meg.

úgyhogy a Szijjártódat szidjad, te büdös náci, pont azt akadályozta meg, amerre te kapisgáltál már a pöttömnyi agyaddal!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:37:55

@midnightcoder2: Orbán 8 év alatt nem tudott semmit sem javítani. Továbbra is német multikon, és EU segílykén élünk.

És pontosan azért, mert Mészárosék szétlopják az EU segílykét. A horvát focicsapatból, a stadionokból, a horvát nyaralóból, az adriai jachtból nem lesz az EU-tól és német multiktól független gazdaságunk. Soha az életben.

És ezt pont a geci Orbánnak köszönheted, te fasz!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:40:31

@$pi$:

1) "beidéztél valaki mást, hogy ő mondta könnyű kitoloncolni."

igen

2) " minden náci azt hiszi, hogy könnyű kitoloncolni a bevándorlókat."

én "tipikust" írtam.

2 igazolására pedig 1 nagyon ragyogóan megfelel. alap logikai képességeid hiányoznak.

"akkor most azért vagyok tipikus náci"

nem, te a magad jogán vagy náci, ettől függetlenül. ezt már írtam, de nem fogtad fel, mert alap logikai képességeid hiányoznak.

desw 2018.04.29. 10:40:41

@Brendel Mátyás:

"Ahogy idézted, az Ausztrálok is ide jutottak. előtte futottak egy másik kört, de az alkotmányellenes volt, és megbukott."

Ismét tévedsz! Az alapelvük, miszerint illegálisan érkező SOHA nem telepedhet le AU-ban változatlanul megvan. Még VALÓDI menekült sem telepedhet le soha, ha ILLEGÁLISAN érkezik.

desw 2018.04.29. 10:41:36

@Brendel Mátyás:

"No one who attempts to travel to Australia illegally by boat will settle in Australia,"

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:41:48

@$pi$:

az, hogy:

1) A tipikus náci azt hiszi, hogy könnyű kitoloncolni embereket

és az, hogy:

2) te náci vagy

az két olyan állítás, amely egymástól független, és egymástól függetlenül is írtam.

te összekevered a kettőt, mert ostoba vagy. no és egyébként ezért is vagy náci.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:47:09

@midnightcoder2:

"Nem is azért lőjük agyon őket, hanem mert el akarják foglalni a mi területünket. "

Nem látom, hogy reklamálnál, hogy a magyar kivándorlókat lőjék agyon Hegyeshalomnál.

"Akkor előbb-utóbb ők tesznek ki téged."

mint mondtam, eddig még csak nácik fenyegettek, afrikai és arab kollégáim nem. de facto ti vagytok a veszélyesebbek.

"Azok az idők már elmúltak"

nem, az USA és az EU a jövőben is kész szarrá bombázni Magyarországot, ha amellett, hogy náci, még túl is megy egy bizonyos határon.

"Nyilván teljesen véletlenszerűen válogatott afrikai kecskepásztorokkal, és még csak véletlenül sem a helyi gazdasági elit európai iskolában felnőtt, európai egyetemet végzett gyerekeivel, akik a saját hazájuknak talán már a nyelvét sem beszélik. "

Nem véletlenszerűen válogatott, de a példa mutatja, hogy vannak normális arabok és feketék is. És azt is tudjuk, hogy van egy csomó integrálódni képtelen magyar náci.

Most akkor vagy lőjük a magyarokat is a határon (hiszen több, mint a felük integrálódni képtelen, kultúridegen náci), vagy a feketéket és arabokat sem lőjük a határon.

desw 2018.04.29. 10:48:30

@látjátok feleim szümtükkel:

"HÓÓÓÓ! Ki is engedte be és hová"

A Orbán és az értelmes állampolgárok (tehát nem ti, buzzancs libsik) mindig is azt mondták, hogy közös EU-s megoldás kell a külső határok védelmére.

Mivel Merkel és a többi idióta nem lépett, ezért jött a magyar kerítés.

2018.04.29. 10:48:47

@Brendel Mátyás: "Aláírtuk. Orbán írta alá."

Egy nagy faszt. Ezeket a rendeleteket, egyezményeket azóta is kozmetikázzák igény szerint, aztán ezek a "demokrácia hősei" országok, jönnek a szanckiókkal, szavazat megvonással, csapok elzárásával, ha valakinek nem tetszik. A dublini egyezményed már ott elbukott, hogy az menekültekről szól, viszont akik idejönnek azoknak a 99%-a kurvára nem az. Egyszerű gazdasági bevándorlók, akiknek az az összes problémájuk, hogy autó helyett kecskén járnak, és most megtetszett nekik, hogy mindez varázsütésre az övék lehet.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:49:10

@midnightcoder2:

"Nyilván teljesen véletlenszerűen válogatott afrikai kecskepásztorokkal, és még csak véletlenül sem a helyi gazdasági elit európai iskolában felnőtt, európai egyetemet végzett gyerekeivel, akik a saját hazájuknak talán már a nyelvét sem beszélik. "

Nem mintha a kecskepásztorokat jogos volna lelőni, de ugye a határon nem fogsz nyelvvizsga tesztet és diplomát kérni lövés előtt?!

Másrészt már írtam, hogy a bevándorlók vannak olyan képzettek, mint a Fidesz szavazók, és az angolt vagy franciát még jobban is beszélik. És ez igazolt statisztikai felmérés, nem hasból mondom.

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

midnightcoder2 2018.04.29. 10:49:27

@látjátok feleim szümtükkel: Ez az amit képtelenek vagytok megérteni. Amikor Afrikából vagy a Közel-Keletről átjön egy-egy ember az ottani értelmiség liberálisabb részéből, esetleg elvégez itt egy-két egyetemet majd te találkozol vele, az nem ugyanaz mint ha válogatás nélkül átjön pár millió átlagpolgár ugyanonnan.

desw 2018.04.29. 10:49:51

@Brendel Mátyás:

"Nem látom, hogy reklamálnál, hogy a magyar kivándorlókat lőjék agyon Hegyeshalomnál."

Ők is illegálisan és erőszakosan mennek pl Londonba? Ha igen, lőjék őket is!

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 10:49:51

@Jankove:

Hát ige, tényeg bele vagy betegedve.

A csudastadijony állami pénzekből egy magánalapítvány földjén, annak érdekében épült fel. A focicsatat amit ott képeznek a tao pénzekből, szintén magántulajdonú. Te meg birka adod hozzá az adót.

Mellesleg oda eccerű polgár nem mehet be, csak kívülről nézheti, hogy itt-ott lézeng benne valaki. Főleg biztonsági őr.

No, sikeres gyógyulást.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:50:08

@midnightcoder2:

A magyar nácikat logikád szerint le kéne lőni Hegyeshalomnál, hiszen:

1) Kultúridegen, integrálódni képtelen faszok.
2) Annyira sem beszélnek angolul vagy franciául, mint az afrikaiak bevándorlók.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:50:40

@midnightcoder2: A magyar Fidesz szavazókat logikád szerint le kéne lőni Hegyeshalomnál, hiszen:

1) Kultúridegen, integrálódni képtelen faszok.
2) Annyira sem beszélnek angolul vagy franciául, mint az afrikaiak bevándorlók.
3) nem képzettebbek az afrikai bevándorlóknál

desw 2018.04.29. 10:52:33

@Brendel Mátyás:

"Másrészt már írtam, hogy a bevándorlók vannak olyan képzettek, mint a Fidesz szavazók, és az angolt vagy franciát még jobban is beszélik. És ez igazolt statisztikai felmérés, nem hasból mondom."

Nyilván igazad van, és pusztán csak úgy szórakozásból nem dolgoznak az elmúlt 2-3 évben németek által befogadott menekültek, vmi pár százalékuk dolgozik csak

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.29. 10:53:17

@midnightcoder2:

Jah, kérem romániai területekről előbb jött az értelmiségi még a kádárizmusban, majd később, amikor már elfogytak, akkor a kevébé okosak. Már a világ csak ilyen, vannak benne kevésbé okosak is. Tőlünk is mentek, majd az "okosabbak", tanulékonyabbak 90-ben vissza is jöttek. Soroljam?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 10:55:35

@Jankove: A youtube-ra hivatkozol igazolásképpen?! Te elmebeteg szinten hülye vagy. A youtube-on bármilyen hülyeségre van "igazolás"!:)

Például, hogy egy anakonda megevett egy élő embert:

youtu.be/xBaVF6WNxnc

te tényleg minden szart beszopsz?! ennyire ostoba vagy?!

midnightcoder2 2018.04.29. 10:57:09

@Brendel Mátyás: Ezért mondom, hogy kb. úgy érvelsz mint WMiki. Eleve, honnan a fenéből mondanád meg egy papírok nélküli nigériai bevándorlóról hogy diplomás atomfizikus aminek állítja magát, vagy egy fifikás kecskepásztor ? Már feltéve persze, ha a statisztikát kitöltő polgár ő maga is nem atomfizikus, amit azért picit kétlek. Azaz a messziről jött ember kb. azt mond amit akar. Amiből ki lehet indulni tömeges bevándorlás esetén, az a kibocsájtó országok átlagos képzettsége. Ami a legtöbb esetben nem túl fényes, pont azért tartanak ott ahol.

2018.04.29. 11:02:28

@Brendel Mátyás: "A magyar Fidesz szavazókat logikád szerint le kéne lőni Hegyeshalomnál"

Mi EU tagok vagyunk (sajnos) ezért minket megillet a szabad helyváltoztatás joga. Afrika nem EU tag. Közel kelet sem.

"Annyira sem beszélnek angolul vagy franciául, mint az afrikaiak bevándorlók."
Nemrég olvastam egy statisztikát, nyelvtanulási hajlandóságban nem rosszabb a helyzet magyarországon, mint az eu más tagállamaiban. Néhány éve franciaországban jártam, ott még az idegenforgalmi szempontból felkapottnak mondott vendéglátóipari egységekben sem akartak angolul megszólalni.

"nem képzettebbek az afrikai bevándorlóknál "
Ne beszélj többesszámban, elég ha csak magadat sorolod ide.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:03:14

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Igen, ha a hazámat el akarják foglalni vagy ide betelepedve túl akarnak bennünket szaporodni, akkor minden lelkifurdalás nélkül lelőném őket, amennyiben felszólításra nem fordulnak vissza. Ez az ÉN hazám, nem az övék."

Akkor a németek és osztrákok ilyen erővel lelőhetnék a kitelepedő magyarokat

""2) Azért lőnéd le őket, mert más a bőrszínűk."

Az okot fent leírtam."

Nem, mert a hasonló magyarok lelövésével nyilván nem értenél egyet. Most elsősorban Nyugat Európa felől nézzük a dolgokat, hiszen a Földközi-tengerről volt szó. Németországban több kelet európai (köztük magyar) bevándorló van, mint afrikai. Vagy mindkettőt (tehát a magyart is) lelövik a határon, vagy nem. Választhatsz!

Te csak a bőrszín miatt lőnél emberekre.

"Bízd rám és a kormányra, mit és hogyan."

Az Orbán kormány semmit nem csinál a Földközi-tengeren.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:04:21

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Igen, fosok tőlük"

Kovacs Nocraft Jozsefne
2018.04.28. 09:29:02

"Nem fosok miattuk"

te már annyira leépültél, hogy még a székletedet sem tudod szabályozni. De okoskodsz, és reklámozod, hogy egy Down kóros debil vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:07:00

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Igen, fosok tőlük"

Kovacs Nocraft Jozsefne
2018.04.28. 09:29:02

"Nem fosok miattuk"

te már annyira leépültél, hogy még a székletedet sem tudod szabályozni. Azt se tudod már, hogy mitől fosol, mitől nem. Össze-vissza fosol és nem fosol.

De okoskodsz, és reklámozod, hogy egy Down kóros debil vagy.

2018.04.29. 11:08:36

@Brendel Mátyás: "Te elmebeteg szinten hülye vagy. "

Anyáddal beszélj így ha megengedi.

"te tényleg minden szart beszopsz?!"

Ezt úgy mondod mintha te mindenhol ott lennél a világon ahol történik valami, és elsőkézből értesülnél. Miközben benned még az alapvető szelektivitás képessége sincs meg, hogy eldöntsd valamiről kb. mi kamu, és mi nem az. Nálad csak egy számít: ki mondja. Szánalmas barom.

midnightcoder2 2018.04.29. 11:10:04

@Brendel Mátyás: "Akkor a németek és osztrákok ilyen erővel lelőhetnék a kitelepedő magyarokat"

Egyrészt, az EU ilyen szempontból többé-kevésbé egy országnak számít, ezen belül szabad a tőke és a munkaerő áramlása. Másrészt a kitelepedő magyarok nem migránsok hanem expat-ok. Azaz hasonló kultúrából hasonló nyelvtudással, használható képzettséggel érkeznek. Ami a migrik többségéről nem mondható el, ez a németeknél mára már többé-kevésbé feketén-fehéren ki is derült.

Ha a csökkenő népességet valaki migrikkel próbálja pótolni, akkor kb. úgy fog járni mint mi az ómigráns kisebbségünket: a népességet ugyan pótolják, de a GDP-hez alig tesznek hozzá valamit, a költségvetésnek leginkább a kifizetési oldalán jelennek meg. A német orvost nem fogja pótolni az afgán kecskepásztor.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:10:35

@Jankove: adjál nekem légyszíves 100 milliót, kitalicskázhatod tőlem, megveszem a lakásod és az autód belőle!

tuti megéri neked! az ilyen hülyék, mint te, beveszik az ilyet.

egyébként de facto is hülyeség, amit írsz:

ertelemblog.wordpress.com/2018/01/22/tobb-penzt-visz-e-ki-az-eu-mint-amennyit-ad/

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:11:42

@Kovacs Nocraft Jozsefne: ott a blogban a statisztika és a hivatkozás, te funkcionális analfabéta!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:13:35

@desw: de erre megoldásuk nincs. az, hogy "tárgyalnak" nem megoldás, mert mi van, ha a másik fél nem egyezik bele?! és tárgyalni az EU is tárgyal.

pont ezt vétózta most meg a csuti geci

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:14:21

@desw: "közös EU-s megoldás kell a külső határok védelmére."

most vétózta meg a hazug, náci geci! erről szól a cikk!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:17:56

@Jankove:

1) A dublini egyezményt Orbán aláírta.

2) Ennek értelmében sok százezer bevándorlót lehetne visszatoloncolni Magyarországra.

3) Magyarország el kellene, hogy bírálja őket

4) Ehelyett az EU csak 1400-at kért

5) Orbán ezt is elgecizte

6) Egyébként ennél többet befogadott, tehát még titeket is átbaszott.

7) Németországban kb a bevándorlók felének adtak státuszt. Tehát kb ennyi tényleg menekült. Egyébként a 2015-ösök kb fele tényleg szír is volt.

fingod nincs semmiről, össze-vissza hazudozol. ennyit tudsz, hülye náci.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:21:16

@desw:

"Ők is illegálisan és erőszakosan mennek pl Londonba? Ha igen, lőjék őket is! "

1) tehát az 1956-os menekülteket szerinted le kellett volna lőni, ugyanis illegálisan lépték át a határt

2) a kvótások nem illegálisan jönnének Magyarországra.

3) az érvelés az volt, hogy aki bevándorol, és eláraszt egy országot, azt le kell lőni, bőrszíntől függetlenül. az "illegális" kérdés nem érv, mert most pont arról vitatkozunk, mi legyen legális.

ha te most például lelősz egy bevándorlót a magyar határon, mert illegálisan lépett át, akkor te is illegális dolgot cselekszel. sőt, szerintem a határőr sem lőheti le a ilyen bevándorlókat a jelenlegi törvények szerint.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:21:51

@desw: szerintem azt lőjük agyon, aki illegálisan lelő bevándorlókat! merthogy ez nem legális.

Weißkopf 2018.04.29. 11:23:32

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Hol is van ez az EU alapszerződésében?" Nem tudom, nem olvastam a nevezett okmányt, nézzen utána kegyed, Mrs. Besserwisser. A korrektség azt diktálja (normális emberek esetében), hogy a jogokkal kötelességek is járnak. (Orbán és követői persze fütyülnek erre.)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:25:24

@desw: Schaubild 3

ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

januárban több, mint 250 ezer dolgozott, már évi 100 ezer munkába állításánál tart a folyamat. az akadály inkább nyelvi.

de a magyarok közül se sokan beszélnek németül. szóval ebben a magyarok nem különbek, az meg, hogy a németeknek ez megéri, és megcsinálják, az az ő dolguk.

jobban teljesítenek mint Magyarország, majd sipítoztok, hogy már megint nem értük utol a Nyugatot, már megint a szar irányba mentünk.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.29. 11:27:33

@Brendel Mátyás:

A miattuk és a tőlük szavak jelentésének különbségén gondolkodj el kicsinyég.

2018.04.29. 11:28:26

@Brendel Mátyás: "egyébként de facto is hülyeség, amit írsz"

Jó cikket linkeltél. Röviden, tömören leegyszerűsítve az van benne, hogy a kiáramló pénzeket nem kell számolni, "mert az alma összehasonlítása lenne a körtével" csak a bejövő átutalásokat. Voilá! Mostmár be van bizonyítva, hogy magyarország nettó haszonélvezője az EU-nak. Tudod ez az egész olyan, mit akarok kihozni belőle úgy számolom. Még mindig azt kérdezem, ha Magyarország olyan kurva nagy ráfizetés az EU-nak, és ráadásul állandóan szálka is vagyunk a szemükben, miért nem dobnak ki, mint macskát szarni? Nem kell hozzá közgazdásznak lenni, hogy tudd a választ.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:29:11

@midnightcoder2: mondom, elmebajos vagy.

a Fideszről szóló statisztika bemondásra készült, a bevándorlókról szóló az a német bevándorlási hivatal statisztikája. azért a német bevándorlási hivatal utána tud nézni annak, hogy egy bizonyos diploma létezik-e, illetve a több hónap folyamán a menekülttől kérhetnek iratpótlást.

tehát a bevándorlókról sóló statisztikában csak kevesebb hazugság lehet, mint a Fideszről szólóban. a Fideszről szólónál sokkal inkább igaz lehet, hogy a Fideszes barom behazudta a diplomát. tehát valójában a Fideszesek simán lehetnek még ennél is hülyébbek.

itt vagy például mindjárt te, aki még ennyit sem bírt végiggondolni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.29. 11:29:14

@Weißkopf:

Értelek, szóval hivatkozol rá, de megmutatni nem tudod.

"Mrs. Besserwisser"

Ezt még gyakorold.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.29. 11:33:21

@Brendel Mátyás:

"a bevándorlókról szóló az a német bevándorlási hivatal statisztikája. azért a német bevándorlási hivatal utána tud nézni annak, hogy egy bizonyos diploma létezik-e, illetve a több hónap folyamán a menekülttől kérhetnek iratpótlást."

Ez különösen jól működik az útlevelüket a szerb határon eldobó "szíreknél".

Mellesleg a német hatóságoknak több százezer "menekült" hollétéről halovány rózsaszín fingjuk sincs. További több százezer személyazonosságáról szintúgy: Born on January 1st.

De csak hazudozz tovább, te elmebeteg.

midnightcoder2 2018.04.29. 11:35:15

@Brendel Mátyás: És mégis, szerinted hogy a fenébe tud utánanézni a német bevándorlási hivatal, hogy a papírok nélkül jött Kunta Kinte kecskepásztor vagy forgorvos ? Vagy egyáltalán az-e akinek mondja magát ? Van egymillió migrid, ehhez van pár száz olyan embered aki legalább a kötőszókat ismeri az adott nyelven, és egy rakás olyan országod ahol lőnek. Erre a Mindenható Német Bevándolási Hivatal majd simán megmondja hogy Kunta-Kinte eleve onnan jön-e ahonnan mondja, az-e akinek mondja magát, és persze olyan végzettsége van-e mint amit állít magáról. És persze megismétli mindezt a többi egymillióval is.

Ezért mondom, hogy neked kb. annyi eszed van mint a WMiki-nek, csak te más újságokat olvasol. De ugyanúgy képtelen vagy használni a fejed azon kívül hogy szögeket verj vele a falba.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:35:17

@Jankove:

"Mi EU tagok vagyunk (sajnos) ezért minket megillet a szabad helyváltoztatás joga. Afrika nem EU tag. Közel kelet sem."

Most pont arról van szó, hogy az EU az afrikaiaknak és araboknak is adna bizonyos jogokat, amikből a magyaroknak sokkal többet megadott. Te meg hisztizel, hogy neked jár, de a másiknak nem jár, mert egy pszichopata, rohadt geci fasz vagy..

"Nemrég olvastam egy statisztikát, nyelvtanulási hajlandóságban nem rosszabb a helyzet magyarországon, mint az eu más tagállamaiban."

faszt, a magyarok bűn rosszak ebben.

jakubmarian.com/wp-content/uploads/2014/05/conversation-english-eurobarometer.jpg

" Néhány éve franciaországban jártam, ott még az idegenforgalmi szempontból felkapottnak mondott vendéglátóipari egységekben sem akartak angolul megszólalni."

Franciaországban éltem. A hotelben, vidéken büszkén válaszoltak angolul a tört franciámra.

Mint látod, hülye vagy, fingod nincs a világról, a statisztikát fordítva tudod. A személyes tapasztalatodat azt hiszed, hogy erősebb érv a statisztikáknál. Nekem több tapasztalatom van a világról, mint neked.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:36:53

@Jankove:

"Anyáddal beszélj így ha megengedi."

Anyádat toloncold ki az országból!

"Ezt úgy mondod mintha te mindenhol ott lennél a világon ahol történik valami, és elsőkézből értesülnél. "

Nem, de nem a youtube-ról tájékozódok. Ez iszonyat nagy baromság. És nyugaton több országban sok évig éltem. Nem kell youtube-videókat néznem arról, mi van Franciaországban és Németországban, mert tudom.

2018.04.29. 11:38:50

@Brendel Mátyás: "fingod nincs semmiről, össze-vissza hazudozol. ennyit tudsz, hülye náci"

Neked ki nem náci bazmeg? A szónak az értelmével sem vagy tisztában gyökér!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:42:08

@midnightcoder2:

"Egyrészt, az EU ilyen szempontból többé-kevésbé egy országnak számít, ezen belül szabad a tőke és a munkaerő áramlása. Másrészt a kitelepedő magyarok nem migránsok hanem expat-ok."

Te is csak annyit tudsz, hogy ha az EU a magyaroknak megad bizonyos jogokat, akkor még jó hogy, ha ugyanez az EU másoknak is akar adni fele annyi jogot, akkor meg ugrálsz, mert pszichopata, geci fasz vagy.

" Azaz hasonló kultúrából hasonló nyelvtudással, használható képzettséggel érkeznek. "

A magyarok kevésbé beszélnek angolul és franciául, nem képzettebbek, és inkompatibilis, náci kultúrával rendelkeznek. A Fideszesek főleg. "Logikád" szerint simán vissza kéne vonni az EU tagságot, és le kéne lőni a magyarokat az osztrák határnál.

" a németeknél mára már többé-kevésbé feketén-fehéren ki is derült."

A németeknél nagyon jól mennek a dolgok. Lassan 300 ezer menekült állt munkába, évi 100 ezer fölött jár a tempó.

"A német orvost nem fogja pótolni az afgán kecskepásztor. "

Viszont a magyar kecskepásztor náci, mint ti, az igen.

Még egyszer mondom:

a bevándorlók nem képzetlenebbek
jobban beszélnek nyugati nyelveket
a magyarok meg többségében nácik

egyértelműen a magyarok lelövésére van több ok a te "logikád" szerint.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:43:56

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"A miattuk és a tőlük szavak jelentésének különbségén gondolkodj el kicsinyég. "

Értem, tehát te fosol a feketéktől, de nem miattuk.

Ez így még rosszabb. Ezek szerint te elismered, hogy nem a feketék miatt fosol a feketéktől, hanem amiatt, hogy ostoba náci vagy.

midnightcoder2 2018.04.29. 11:44:52

@Brendel Mátyás: "És nyugaton több országban sok évig éltem. Nem kell youtube-videókat néznem arról, mi van Franciaországban és Németországban, mert tudom"

Még Magyarországban sem tudod hogy mi van mondjuk Tiszanánán, csak azért mert leéltél pár évet mondjuk Budapest belvárosában.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:46:02

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

rögzítsük jegyzőkönyvbe:

2018.04.29. 11:04:21 Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Igen, fosok tőlük"

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.04.28. 09:29:02

"Nem fosok miattuk"

Azaz Kovacs Nocraft Jozsefne fosik a feketéktől, de nem miattuk fosik a feketéktől, hanem más miatt. Ez a más meg mondjuk ki, hogy az, hogy egy ostoba náci. Bevallotta.

2018.04.29. 11:50:18

@Brendel Mátyás: "Nekem több tapasztalatom van a világról, mint neked. "

Igen. Lassan 30 ezer hozzászólással csak ezen a blogon elsőre ordít rólad hogy a tapasztalataidat honnan szerzed.

"Franciaországban éltem."

Helyesbítsünk. Franciaországból neteztél.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:52:05

@Jankove: Nézd, kis agybajoskám, az EU olyan, hogy szinte nincs folyamat arra, hogy kirakjanak valakit. Sajnos úgy alkották meg, hogy erre nem figyeltek oda. Ennek ellenére, emellett folynak azok a folyamatok, amelyek Orbanisztán kirakására irányulnak. Vagy legalábbis arra, hogy egy ennyire geci ország ne tudjon már ingyenélősködni mások kárára. Ilyenek az eljárások, amelyek Orbanisztán ellen folytak és folynak. És már vannak tervek arra, hogy a következő ciklusban Orbanisztán ne kapjon túl sok ingyen segílykét.

Csak tudod, az EU demokratikus, nem pedig egy önkényuralmi rendszer, mint Orbanisztán.

Másrészről viszont az EU-ból kilépni, azt könnyű. ott a Brexit esete. Bár az intő példa is rá, hogy ha egy ország esetleg ostobán így dönt, akkor igen gyorsan kopogtat a valóság az ajtón.

Szóval, bazdmeg, ha olyan szar Orbanisztánnak az EU-ban, mi a jó büdös kurva faszért nem lép ki?!

Ja, és mi a faszért támogatja Orbán sokkal jobban a multikat, mint az előző kormányok?!

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megduplazta_a_multiknak_adott_tamogatast_az_orban-kormany.656027.html

Orbán téged is átbasz, te hülye faszfej, vedd már észre!

midnightcoder2 2018.04.29. 11:53:25

@Brendel Mátyás: "Te is csak annyit tudsz, hogy ha az EU a magyaroknak megad bizonyos jogokat, akkor még jó hogy, ha ugyanez az EU másoknak is akar adni fele annyi jogot, akkor meg ugrálsz, mert pszichopata, geci fasz vagy."

Az EU nem ingyen adta azokat a bizonyos jogokat. Kap érte piacot, kap érte képzett, EU kompatibilis munkaerőt. Egy orvos kiképzése több tízmillió forint, és amikor elmegy innen a frissen képzett fiatal orvos, ezt a nyugatiak megkapják ingyen.

Afrikából pedig kapnak ingyen jól képzett kecskepásztorokat.

"A magyarok kevésbé beszélnek angolul és franciául, nem képzettebbek, és inkompatibilis, náci kultúrával rendelkeznek."
Az expatok általában beszélnek angolul vagy németül, esetleg franciául, mivel kinn nekik dolgozniuk kell, és nem üldögélni egy menekülttáborban. A nácizmus pedig az EU jövője. A kérdés, hogy fehér vagy fekete nácik lesznek-e 100 év múlva az EU-ban.

"A németeknél nagyon jól mennek a dolgok. Lassan 300 ezer menekült állt munkába, évi 100 ezer fölött jár a tempó"
Csak aztán egyre kevesebb olyan melót fognak találni, amit végzettség és nyelvtudás nélkül is be lehet tölteni, és kitermeli a német minimálbért.

"Még egyszer mondom"
Attól még nem lesz igaz. Ha a migrik képzettebbek lennének, akkor nem kecsketenyésztésből élnének hanem szoftverfejlesztésből.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:53:26

@Kovacs Nocraft Jozsefne: a Fideszesebbek hülyébbek a menekülteknél, ez ellen semmi érved nincs. Mert a Fideszesek tisztán bemondásra mondták a végzettségüket.

Ezt nem sikerült felfognod, te húgyagyú náci kurva!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 11:54:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A Fideszesek bemondásra mondták a végzettségüket, mégis hülyébbek a bevándorlóknál. Ezt nem sikerült felfognod, te húgyagyú náci kurva!

midnightcoder2 2018.04.29. 11:55:57

@Brendel Mátyás: "Másrészről viszont az EU-ból kilépni, azt könnyű. ott a Brexit esete. Bár az intő példa is rá, hogy ha egy ország esetleg ostobán így dönt, akkor igen gyorsan kopogtat a valóság az ajtón."

Egyrészt pont a BRExit mutatja hogy kurvára nem könnyű, másrészt az hogy az angolok hogy jártak ezzel, majd kb. 10-20 év múlva derül ki. Ma csak a rövid távú károk látszanak, a hosszú távú előnyök viszont nyilván nem.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:00:06

@midnightcoder2:

"És mégis, szerinted hogy a fenébe tud utánanézni a német bevándorlási hivatal, hogy a papírok nélkül jött Kunta Kinte kecskepásztor vagy forgorvos ?"

Kunta KInte bemondja a nevét, Kunta Kinte megmondja, hogy a Kinshassai Orvosi Egyetemen végzett fogorvosként 2013-ban. Írnak az egyetemnek, és ha tényleg, akkor valószínűleg mindkét adat stimmel, amennyiben Munta Kinte nem egy nagyon gyakori név, és az adat nem szerepel az egyetem honlapján. Ha szerepel, akkor további keresztkérdések.

Tudod a hivatalnokok nem feltétlenül zsenik, de nem is olyan hülyék, mint te.

"Van egymillió migrid, ehhez van pár száz olyan embered aki legalább a kötőszókat ismeri az adott nyelven, és egy rakás olyan országod ahol lőnek. Erre a Mindenható Német Bevándolási Hivatal majd simán megmondja hogy Kunta-Kinte eleve onnan jön-e ahonnan mondja, az-e akinek mondja magát, és persze olyan végzettsége van-e mint amit állít magáról. És persze megismétli mindezt a többi egymillióval is."

Most olyan bevándorlókról volt szó, akik például Nigériából jönnek. Jó eséllyel beszélnek angolul (pláne, ha diplomás, mert ez egyetemi képzés ott angolul folyik).

Te funkcionális analfabéta vagy, nem figyelsz oda, amit írok, és igazolok. Te hülyébb vagy még a kecskepásztor Kinte Kuntánál is, mert annak van józan kecskepásztori esze, neked még azod sincs.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:01:55

@midnightcoder2: btw, ha fogorvos, akkor nyilván fogorvosként akar dolgozni, és akkor úgyis tesztelni fogja szakember, és elég kockázatos behazudni a dolgot.

de te 3 napnál tovább nem látsz a 4 elemiddel, te kecskbaszó, hülye náci!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:02:26

@Jankove: A szónak az értelmével sem vagy tisztában gyökér!

2018.04.29. 12:03:40

@Brendel Mátyás: "Viszont a magyar kecskepásztor náci, mint ti, az igen."

Áruld már el, hogy a hozzád hasonló magyar és fehérember gyűlölő miért nem költözik sierra leonéba? Miért jó neked még mindig itt?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:03:51

@midnightcoder2: Tiszavasváriban is éltem. De a lényeg az volt, hogy jobban tudom, mi van Franciaországban és Németországban, mint a youtube-on, és 888-on nevelkedett agyhalott náci a tyúkólból, Tiszanánán.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:05:20

@midnightcoder2: Jobban tudom, mi van Frnaciaországban és Németországban, mint a húgyagyú, kecskebaszó náci, Tiszanánáról, aki a tyúkólból nézi a youtube-ot.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:06:08

@Jankove: "Franciaországból neteztél. "

Te meg Mucsaröcsögéből, a tyúkólból.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:09:58

@midnightcoder2:

"Az EU nem ingyen adta azokat a bizonyos jogokat. Kap érte piacot, kap érte képzett, EU kompatibilis munkaerőt. Egy orvos kiképzése több tízmillió forint, és amikor elmegy innen a frissen képzett fiatal orvos, ezt a nyugatiak megkapják ingyen."

most is erről van szó, csak te egy geci fasz vagy, aki hisztizik, ha az óvónéni másik gyerekkel is játszik.

"Afrikából pedig kapnak ingyen jól képzett kecskepásztorokat."

hányszor mondjam már, hogy vannak olyan jól képzettek, és jobban beszélik a nyelvet, mint a náci magyar kecskepásztorok?!

"Az expatok általában beszélnek angolul vagy németül, esetleg franciául, mivel kinn nekik dolgozniuk kell, és nem üldögélni egy menekülttáborban."

Az Afrikából bevándorlók közül sokkal többen beszélnek.

"Csak aztán egyre kevesebb ..."

megint a lázálmaid. fingod nincs Németországról.

"Attól még nem lesz igaz. Ha a migrik képzettebbek lennének, akkor nem kecsketenyésztésből élnének hanem szoftverfejlesztésből. "

Ha a magyarok képzettek lennének, nem EU segílykéből, és nem közmunkából élnének.

Én igazoltam, amit mondtam, te csak Orbán faszából szopod a hazugságot.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:12:59

@midnightcoder2:

"Egyrészt pont a BRExit mutatja hogy kurvára nem könnyű"

A brittek már kurva könnyen kiléptek volna, ha közben nem jöttek volna rá, hogy milyen szar is az, és nem akarnák a jogokat, ami az EU tagsággal jár. Azért húzódik el a dolog, mert a britek a szabad piacot mégis szeretnék.

", másrészt az hogy az angolok hogy jártak ezzel, majd kb. 10-20 év múlva derül ki. Ma csak a rövid távú károk látszanak, a hosszú távú előnyök viszont nyilván nem. "

Már kiderült, mert a toryk már most belátták, hogy hülyeség volt: úgy akarnak kilépni, hogy bent maradjanak. A szabad piacot szeretnék megtartani. Ami egyértelmű beismerése annak, hogy az EU jó dolog.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:13:32

@Jankove: miért nem költözöl Észak Koreába? ott nincs menekült.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:21:33

@midnightcoder2:

"Ha a migrik képzettebbek lennének, akkor nem kecsketenyésztésből élnének hanem szoftverfejlesztésből. "

figyeljük meg az ostoba nácik világképét!

1) Vannak ugye kecskepásztorok és szoftverfejlesztők. Más nincs is.

2) A szofverfejlesztők nem vándorolnak nyugatra. Magyarok sem. Ja de!

3) Más magyarok se vándorolnak nyugatra. Ja de, a nem szoftverfejlesztő, és nem kecskepásztor magyarok közül is sokan is vándorolnak nyugatra.

4) Egyébként a kecskepásztor magyaroknak nehéz nyugatra vándorolni. Ők szavaztak a Fideszre.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 12:52:57

@midnightcoder2: Van egy csomó magyar Borsodban, Szabolcsban, stb. aki kecskepásztor. Nyilván van egy csomó képzetlen Közép-Afrikában is. Ezek közül nagyon kevesen jutnak el nyugatra, mert se pénzük, se esélyük nincs (képzettség hiánya), se a nyelvet nem beszélik. Ez ügyben a Közép-afrikaiak jobba állnak, mert sokan tudnak angolul vagy franciául, bár nem a legképzetlenebbek.

A kicsit képzettebbek már inkább eljuthatnak Nyugatra, mennek is. A nagyon képzettebbek meg pláne. Ez Nyugatnak jó is, és kényelmes is.

Tehát eleve van egy természetes szűrő, mert azok, akiknek nagyon hiányzik a nyelvtudásuk és a szakképzettségük valószínűleg el se indulnak, sőt, el se tudnak indulni.

Közép-Afrikában ez a szűrő egyébként sokkal erősebb, hiszen több pénz is kell az úthoz, meg elég nehéz lehet úgy átjutni a Szaharán, Líbián, az embercsempészekkel beszélni, hogy valaki csak bantu nyelven tud. De biztos megesik, ahogy borsodi koldus, kurva, és kubikos is van Németországban.

Szóval a Közép-afrikaiak nyilvánvalóan válogatottabb emberek. És emellett annyival nem szarabb ott az oktatás, mint Magyarországon. Most már Magyarországon is kurva szar az oktatás, köszönhetően Orbánnak.

desw 2018.04.29. 13:24:29

@Brendel Mátyás:

"januárban több, mint 250 ezer dolgozott, már évi 100 ezer munkába állításánál tart a folyamat. az akadály inkább nyelvi."

Hazudsz!

2014-ben, tahát még a nagy invázó előtt már kb 100k dolgozott, 2018-ban összesen 250k, tehát a növekmény 150k legfeljebb.

És azért ~1,5 millióból 150k dolgozó laza 10%-os foglalkoztatási rátát mutat. Mindezt úgy, hogy 2015-ben ment 900k migri, azaz már 2 teljes év biztos eltelt.

Azért én erre nem lennék ennyire büszke, b+!

És biztos vannak magyarok is, akik NémetO-ban csak segélyen élnek, de kizárt, hogy 90-uk!

midnightcoder2 2018.04.29. 15:47:41

@Brendel Mátyás: Egyrészt Orbán ide vagy oda, az oktatásunk klasszisokkal jobb mint a migrik kibocsájtó országaiban. Nálunk ha nem sérült szellemileg, az utolsó szabolcsi ómigri is tud írni és olvasni, számolni.

Afrikából a migrik nem business classon jönnek. És hogy honnan van a pénz ? Összedobhatja a rokonság, lehet egy sikeres rablógyilkosi karrier megkoronázása, finanszírozhatják bűnözői csoportok akik aztán ideát Pl. kábszer eladására használhatják a delikvenst. Ha nagyon ide akar jönni valaki mondjuk Közép-Afrikából, az idejön. És szerintem egyre többen fognak nagyon akarni.

2018.04.29. 16:16:54

@Brendel Mátyás: "Tehát eleve van egy természetes szűrő, mert azok, akiknek nagyon hiányzik a nyelvtudásuk és a szakképzettségük valószínűleg el se indulnak, sőt, el se tudnak indulni."

Ezt nem értem. Eddig azt hazudoztátok, hogy ezek "menekültek" akik a kaszással a nyomukban spuriztak át egy fél világot. Most akkor mégiscsak gazdasági bevándorlókról beszélünk, akik egy jobb világ reményében rúgták ránk a nem lézető határvédelem kapuit?

2018.04.29. 16:19:05

@Brendel Mátyás: "Tiszavasváriban is éltem."

Mesélj, ott milyen a net ? Ugyanazokat a bejáratott faszságokat olvasgattad ott is?

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 18:04:39

@desw:

"2014-ben, tahát még a nagy invázó előtt már kb 100k dolgozott, 2018-ban összesen 250k, tehát a növekmény 150k legfeljebb."

2014 óta a növekmény tényleg 150 ezer, de 2017 január óta 100 ezer. tudod, exponenciális növekedés. ja, az egy nácinak, a húgyagyával magas

ertelemblog.files.wordpress.com/2017/09/fluchtlingearbeitsmarkt.png?w=840

amiből az is következik, hogy a növekmény idén várhatóan még magasabb.

"És azért ~1,5 millióból 150k dolgozó laza 10%-os foglalkoztatási rátát mutat. Mindezt úgy, hogy 2015-ben ment 900k migri, azaz már 2 teljes év biztos eltelt."

Azért én erre nem lennék ennyire büszke, b+!"

ahhoz képest, hogy nem is tudtak németül, meg, hogy a törvények akadályozták őket, meg, hogy ez LEGÁLIS munka ám, nem ám fekete munka, én erre büszek lennék. Orbanisztán errre nem vállalkozott, Orbanisztán ilyet nem tud, Orbanisztán ehhez hülye és lusta.

"És biztos vannak magyarok is, akik NémetO-ban csak segélyen élnek, de kizárt, hogy 90-uk! "

viszont mennyi magyar él segélyen (közmunkán) Magyarországon!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 18:06:28

@midnightcoder2:

"Egyrészt Orbán ide vagy oda, az oktatásunk klasszisokkal jobb mint a migrik kibocsájtó országaiban."

faszt.

" Nálunk ha nem sérült szellemileg, az utolsó szabolcsi ómigri is tud írni és olvasni, számolni."

faszt. tele van funkcionális analfabétával, és pont ezek a Fidesz szavazók.

"Összedobhatja a rokonság, lehet egy sikeres rablógyilkosi karrier megkoronázása, finanszírozhatják bűnözői csoportok akik aztán ideát Pl. kábszer eladására használhatják a delikvenst. Ha nagyon ide akar jönni valaki mondjuk Közép-Afrikából, az idejön. És szerintem egyre többen fognak nagyon akarni. "

hát a magyarok között ez még jellemzőbb, tele van Németország magyar kurvákkal és stricikkel.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 18:08:02

@Jankove: 2015-ben voltak szír menekültek. Afrikából inkább gazdasági bevándorolók jönnek (van köztük is menekült, el kell bírálni őket). tudom, ez már két bit, annyi kapacitása egy nácinak már nincs.

midnightcoder2 2018.04.29. 18:38:05

@Brendel Mátyás: "faszt. tele van funkcionális analfabétával, és pont ezek a Fidesz szavazók."

A te alternatív valóságodban.

"hát a magyarok között ez még jellemzőbb, tele van Németország magyar kurvákkal és stricikkel. "
Azok a "magyarok" leginkább ómigik. A legszebb példái annak, hogy az eltérő kultúrájú civilizációk még évszázadok alatt sem tudnak normálisan integrálódni.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 19:57:08

@midnightcoder2:

ők a Fidesz szavazói, te nyomorék Fideszes!

24.hu/kozelet/2018/04/19/a-nyomorgo-falu-ahol-mindenki-a-fideszre-szavazott/

index.hu/belfold/2017/05/16/integrity_lab_kutatasa_a_diplomasok_sorra_fordulnak_el_a_fidesztol/

hirhatar.com/a-borsodi-fajban-majdnem-az-egesz-falu-a-fideszre-szavazott/

"Azok a "magyarok" leginkább ómigik. A legszebb példái annak, hogy az eltérő kultúrájú civilizációk még évszázadok alatt sem tudnak normálisan integrálódni. "

látom, végig jártad a német kuplerájokat, hogy ilyen jól tudod. Én nem, úgyhogy például az index riportműsorából tájékozódtam:

index.hu/video/2016/04/06/magyar_lanyok_nyugaton_2._parkapcsolatok_prostitucio_nemetorszag/

Van benne cigány gyanús, de a többség se nem néz ki cigánynak, se cigányos akcentusa nincs.

Az alternatív valóságban te élsz, Orbán faszára vagy rákapcsolva, onnan kapod a lét folyamatosan.

desw 2018.04.29. 20:13:57

@Brendel Mátyás:

"amiből az is következik, hogy a növekmény idén várhatóan még magasabb."

Oké, csak közben jön az utánpótlás is. Tavaly vmi 190k jött.

Egyébként csak azt nem értem, hogy ha ilyen klassz dolog ez NémetO-nak, akkor miért erőltetik ránk a migránsokat? Jót akarnak nekünk is, mi? Olyan rendesek ezek a németek, most meghatódtam!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 20:48:28

@desw:

ez az ábra azon országokról amelyekből, 2015-ben jött az a kb 1 millió

ertelemblog.files.wordpress.com/2017/09/fluchtlingearbeitsmarkt.png?w=840

ezekből tavaly már elenyészően kevés jött.

itt van egy jelentés az összes migránsról:

statistik.arbeitsagentur.de/Statischer-Content/Statistische-Analysen/Statistische-Sonderberichte/Generische-Publikationen/Auswirkungen-der-Migration-auf-den-Arbeitsmarkt.pdf

mindjárt az első ábra a dolgozókról szól, akiknek száma évi több, mint 300 ezerrel nőtt,, és a munkanélküliekről, akikek száma 10 ezerrel csökkent.

aztán ugrálhatsz, de a tények, azok tények.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.29. 20:51:10

@desw:

"Egyébként csak azt nem értem, hogy ha ilyen klassz dolog ez NémetO-nak, akkor miért erőltetik ránk a migránsokat? Jót akarnak nekünk is, mi? "

Igazából nem a németek erőltetik ránk őket. Az olaszok és görögök bevándorlóiból adnának át. Németország kb annyi bevándorlót kapott, amennyit kezelni tud, a görögök és olaszok kapnak túl sokat.

Orbanisztán meg olyan szarul teljesít, hogy 1400 bevándorló is földhöz vágná. Én meg ezt nem értem. Hogy lehet ez, hogy Orbán szerint mi vagyunk Európa legjobban teljesítő állama, csak éppen a legkevesebb bevándorló vágja földhöz Orbanisztánt?!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.30. 00:14:18

@midnightcoder2: hát, ha számodra még nem derült ki, hogy a Brexit szívás volt, akkor sajnállak.

tradingeconomics.com/united-kingdom/gdp-growth-annual

midnightcoder2 2018.04.30. 06:16:26

@Brendel Mátyás: Az MSZP szavazóiról is össze lehetett szedni hasonlót amikor még voltak. mno.hu/migr_1834/fantasztikus-europa-a-nyirsegben-502401

A videódon én kettőt láttam aki nem cigány.

midnightcoder2 2018.04.30. 06:17:13

@Brendel Mátyás: "hát, ha számodra még nem derült ki, hogy a Brexit szívás volt, akkor sajnállak."
Ha nem tudod megkülönböztetni a rövid és a hosszú távú folyamatokat, sajnállak.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.30. 06:42:02

@midnightcoder2: ja, mutatóban, több, mint 10 éve. egyedi eset. a Fidesz viszont tendencia.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.30. 06:50:36

@midnightcoder2: hosszú távú folyamatokról keresztkérdés:

akkor ugye igaz, hogy Orbán első uralkodása alatti fellendülést a Bokros csomagnak köszönhetjük, azaz az MSZP-nek, és nem Orbánnak?!

midnightcoder2 2018.04.30. 07:14:50

@Brendel Mátyás: Egészen pontosan az MSZP kormányzás második felének. Mert az első fele egy katasztrófa volt. És persze annak, hogy Bokros bácsi eladott egy rakás dolgot, Pl. a magyar energetikai rendszer nagy részét, ráadásul nem annyira nagyon kedvező feltételekkel. De így sikerült egész jó irányba vinni a dolgokat, amit Orbánék kb. 2000 végéig tartottak is. Aztán, amikor az MSZP elkezdte tolni az osszuk meg a kiváló makrogazdasági eredmények gyümölcseit a kisemberekkel, amiből később a jóléti rendszerváltás programja lett, Orbánék is lazítottak a gyeplőn, ez látszik is az akkori adatokon. De ez is kevés volt a nyeréshez, Megyó majd pedig Fletó ügyesen a lovak közé dobta a gyeplőt, amiből olyan eredmények születtek amilyenek, és aminek a hosszú távú hatásai szintén érvényesek a mai napig. Az, hogy akkor sikerült duplájára emelni az államadósságot, illetve a GDP 55%-áról felvinni 80% környékére, a mai napig érezteti a hatását. Orbán nem csinált túl sok jó dolgot sem az első ciklusában sem azóta, csak nem kúrta el mint az MSZP az utolsó két ciklusában. És ne gyere azzal, hogy válság volt, mert az volt a szlovákoknál is, és ők picit másképp néztek ki 2010-re mint mi.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.30. 07:25:41

@midnightcoder2: tehát azt mondod, hogy az, hogy ma "Magyarország jobban teljesít", az Medgyessy és Gyurcsány érdeme. Hiszen most vagyunk a 10-20 év múlva időszakban.

midnightcoder2 2018.04.30. 07:57:31

@Brendel Mátyás: Nem teljesít jobban. Stagnál. 2010 és 2014 között pedig még ez sem volt igaz. És igen, ez Medgyessy és Gyurcsány "érdeme". Ha normálisan tették volna a dolgukat, ma kb. ott tartanánk ahol a szlovákok.

MEDVE1978 2018.04.30. 08:22:48

@Brendel Mátyás: Na figyelj idióta (úgy tűnik ennyi a fogalomkészleted, ezért mostantól olyan gyönyörű neveket fogsz kapni, mint amilyeneket te aggatsz másokra).:

1. Szakképzett munkaerő elvándorlás: azt írod hülye barom, hogy Magyarországról is elvándorolnak a szakemberek nyugatra. Te fasz, ez is egy negatív folyamat, ezért nincs orvos a kis falvakban. Te hülye geci, fogd már fel, hogy ha a legális bevándorlási lehetőségeket kibővítik Afrika felé, ugyanúgy a gazdagabb, képzettebb réteg fog idejönni, ezzel csökkentve az ottani élet minőségét.
2. Bantu négerek és a francia. Ettől még szakképzetlenek. Valamint két országban beszélnek franciául Európában. Érdekes, a tapasztalat mégsem azt mutatja, hogy masszívan importálnák az afrikaiakat a franciák. Inkább lassítani próbálják a folyamatot, ahogy bálványod Macron is.
3. Faszt, én ahhoz kötném a segélyezését ezeknek az országoknak, hogy demográfiailag mennyire tudnak fenntartható pályát produkálni. Jelenleg nem ehhez kötik, hanem ahhoz, hogy mennyi bantut géppuskáznak le a határon.

"Ja, végül: a bevándorlók németoszágban képzettebbek, mint a Fidesz szavazók."
Nem vagyok érintett, ha sértegetni akartál seggfej, nem a FIDESZ-re szavaztál, viszont ez téged minősít, hogy ilyen baromságokat beszélsz.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.30. 09:59:03

@midnightcoder2: tehát azt mondod, hogy a Fidesz "Magyarország jobban teljesít" propagandája hazug?! A Fidesz hazugságot nyom a hülye szavazóknak sok év óta, közpénzből?! A Fidesz agymosást végez?!

Nem kéne neked az ellenzékre szavaznod?!:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.04.30. 10:09:39

@MEDVE1978:

"1. Szakképzett munkaerő elvándorlás: azt írod hülye barom, hogy Magyarországról is elvándorolnak a szakemberek nyugatra. Te fasz, ez is egy negatív folyamat, ezért nincs orvos a kis falvakban. "

Értem, tehát azt javasolod, hogy a magyarokat is le kell lőni Hegyeshalomnál.

"2. Bantu négerek és a francia. Ettől még szakképzetlenek. Valamint két országban beszélnek franciául Európában."

Speciel négyben: Franciaországban, Belgiumban, Luxemburgban és Svájcban lehet nagyon jól boldogulni francia nyelvtudással. De hát ezt honnan is tudná egy olyan náci, mint te, a haláli nagy "képzettségével".:) Hogy ebből Luxemburgot hanyagoltad, még elnézhető volna, de vajon Belgiumot vagy Svájcot felejtetted még el?!

" Érdekes, a tapasztalat mégsem azt mutatja, hogy masszívan importálnák az afrikaiakat a franciák. "

Tehát azt mondod, hogy Franciaországban egészen jelentéktelen a bevándorlás aránya, ugye?! Ez azért egy nácitól egészen új elem. Eddig az ellenkezőjét hallottuk.

" Faszt, én ahhoz kötném a segélyezését ezeknek az országoknak, hogy demográfiailag mennyire tudnak fenntartható pályát produkálni. Jelenleg nem ehhez kötik, hanem ahhoz, hogy mennyi bantut géppuskáznak le a határon."

De, sok segélyezés van, amely ehhez kötött. De hát amilyen művelt náci vagy, ezekről nem tudsz.

foreignpolicy.com/2017/07/12/danes-tout-family-planning-aid-to-africa-to-limit-migration-to-europe/

www.independent.co.uk/News/uk/politics/family-planning-international-development-aid-dfid-priti-patel-africa-asia-a7834441.html

www.pop.org/clintons-foreign-family-planning-targets-africa/

Pont az általatok utált nyugat, az EU országok, és az USÁ-ban pont a demokraták támogatnak ilyeneket.

"viszont ez téged minősít, hogy ilyen baromságokat beszélsz."

Az téged minősít, hogy az igazolást ignorálod, mert nem tetszenek a tények.

ld ebben a blogban a vége felé, felmérések, hivatkozásokkal.
ertelemblog.wordpress.com/2017/09/04/a-menekult-kerdesrol/

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.30. 10:16:53

@midnightcoder2: "És igen, ez Medgyessy és Gyurcsány "érdeme". Ha normálisan tették volna a dolgukat, ma kb. ott tartanánk ahol a szlovákok."

Ja, persze. Ha a világválságot te megoldottad volna jobban, akkor rajta!
A két kormányt részben azok az elvtársak baszarintották el, akik megvilágosodva, illetve fejlődve ( egy kommentelő szavaival élve ) gyorsan átálltak az akkori ellenzékhez, és már nem elvtársnak, hanem nertársnak hívatták magukat.

midnightcoder2 2018.04.30. 10:26:12

@látjátok feleim szümtükkel: Ja, a világválság a szlovákokat nyilván elkerülte. Megyó még 2003-ban is 2006-os magyar euróról beszélt. Szar sem lett 2008-ra, eurója csak a szlovákoknak lett 2010-re, igen a válság után. Addigra nekünk már céldátumunk sem, az országot pedig már egy éve a Bajnai válságmenedzselte, miután a Fletó pánikszerűen távozott a süllyedő hajóról. Annyira pánikszerűen, hogy utána egy hónapig legalább ment a castingolás az MSZP-ben, míg végül Bajnai nagy kegyesen elvállalta, és amúgy igen profin le is vezényelte. Azóta is őt tartom az messze a legjobb miniszterelnöknek aki a gengszterváltás óta az ország élén állt, azzal együtt is, hogy azért jóval könnyebb dolga volt mint bárki másnak előtte és utána. De pontosan azt és úgy tette, amit és ahogy kellett, és ezt sem előtte sem azóta nem mondhatja el egyik sem magáról.

látjátok feleim szümtükkel 2018.04.30. 14:22:03

@midnightcoder2:

Azért ne felejtsd el, Szili nagysád most ott osztja az igét, akiket a Gyurcsány kormány idején a pokolba kívánt akkor, vagy talán már akkor is bomlasztotta a balodalt? Nem kell mindent Gyurcsányra kenni, mert abban a pártban nem volt diktatúra, mint a fideszben. Ezt a pártvezért és a veztést nem lehet kritizálni, nem úgy, mint a szicikat anno. Ezért nem ment a Gyurcsánynak a szükséges intézkedések átverése. Késégtelen, hogy az Orbán pártegybentartási módszere a sikeresebb, de az már nem siker, hogy a párt tagjai is kussolnak, nem merik elmondani ami nem teccik nekik. Olvasd csak el Lázár mit mondott arról, hogy párton belül is drukkoltak annak, hogy ő veszítsen. De megkritizálni senki nem merte. Ez a nagy különbség, amit nem birtok lenyelni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.01. 00:01:32

"Az elmúlt tíz évben 45 ezer francia zsidó ember menekült el Izraelbe, mert nem viselték el az antiszemitizmust. A 2015-ös migránsválság óta különösen romlott a helyzet, a muszlimok feltűnően erőszakosabbakká váltak. Mindennapos, hogy megtámadják a zsidó embereket, fizikailag is bántják őket. 2015 óta közel 20 ezer zsidó vándorolt ki Franciaországból."

www.origo.hu/nagyvilag/20180430-migrans-muszlim-francia.html

Az iszlám bevándorlás elősegítése az antiszemitizmus legújabb és legaljasabb formája. A "menekültek" befogaadása örvén a zsidók legádázabb, halálos ellenségeinek tömegeit importálják a nyugat-európai országok.

chrisred 2018.05.03. 05:17:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Rettegnek, mert a lakóhelyükön 100 emberből kettő arab lett, ezért a Közel-Keletre menekülnek. Logikusnak tűnik.

shakespeare 2018.05.03. 06:56:30

" a munkaerőpiac ijesztő torzulása." Itt felnevettem, szoval igy kell sopankodni es negativ szinben feltuntetni az abszolut sikert a berek emelkedeset es a munkanelkuliseg jelentos csokkeneset :-)

Semmi baj, a jobboldalnak a jobbikkal egyutt negyotode van a magyar parlamentben, ami valjuk be elegendonek tunik arra, hogy ennel a blognal tobb szo es lehetoseg ne jusson az ilyeneknek.

S ez igy van jol. Nagyon jol.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.03. 11:56:21

@chrisred:

A cikk szerzőjével vitatkozz ezen, ne velem. Na meg a tényekkel. :)

chrisred 2018.05.04. 05:11:17

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Egy origós propagandistával vitatkozni? Annak aztán sok értelme lenne. :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.04. 05:24:09

@chrisred:

Csöppet se zavarjon, hogy a cikk francia statisztikai adatokon alapul. Magad is ellenőrizheted.

chrisred 2018.05.06. 08:02:55

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Némileg zavar, ha francia hatósági adatokról van szó, mert azt feltételezné, hogy az idegenrendészeti hatóságok nyilvántartják az országból távozó francia polgárok vallási/etnikai hovatartozását. Csak akkor hinném el, ha bemutatnák a vonatkozó formanyomtatványt, amit ki kell tölteniük. Ugyanis az útlevélben nincs ilyen rubrika. Ha azt írtad volna, hogy az izraeli adatoktól van szó, amik a letelepedési kérelmükből származik, hitelesebb lenne.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.06. 13:38:12

@chrisred:

Felőlem akár izraeli adatok is lehetnek. Vagy francia zsidó szervezetekéi. A lényeg mindenképp az, hogy az iszlám bevándorlás miatt megnőtt az antiszemita támadások száma, emiatt nőtt a zsidók kivándorlása is.

Én ezt államilag gerjesztett antiszemitizmusnak hívom. Mondjuk Franciaország múltját ismerve nem nagyon lepődöm meg rajta, de azon igen, hogy az antiszemitizmust élesen elítélő EU milyen vehemensen támogatja, sőt elősegíti az európai zsidóság kiüldözését Európából. Mert ugyan miként lehet értékelni azt, hogy a zsidóság esküdt ellenségeit, a zsidóságtól a létezés jogát is elvitató tömegeket telepítenek be az EU-ba?

Ennek csak egy neve lehet: ANTISZEMITIZMUS.

chrisred 2018.05.06. 18:29:01

@Kovacs Nocraft Jozsefne: És honnan lehet tudni, hogy megnőtt a kivándorlások száma? Ez legfeljebb akkor derülhet ki, ha a 2008 előtti adatokkal vetjük össze.

Nekem ebből a statisztikából pusztán az jön le, hogy az utóbbi tíz évben évente átlagosan 4-5 ezer francia állampolgár utazik kilencven napon túli tartózkodás céljából (tehát nem turista vízummal) Izraelbe, aminek a célja lehet akár családi, tudományos, tanulmányi vagy egyéb foglalkoztatási jellegű is. Egy 65 milliós országot tekintve ez nem túl nagy szám. Ha kiderül, hogy az előző tíz évet tekintve ez a szám megduplázódott, azzal talán már lehet valamit kezdeni.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.07. 19:06:07

@chrisred:

Tehát azt implikálod, hogy a megtöbbszöröződött antiszemtia atrocitások nem növelik a zsidók kivándorlását. Érdekes elmélet, de kevéssé hihető.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.08. 07:37:46

@chrisred:

"Petitio principii"

Valóban, köszönöm az önkritikádat.

chrisred 2018.05.11. 05:52:08

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Tévedés, amire gondolsz, az a szalmabáb érvelés. lásd ezt: "Tehát azt implikálod, hogy a megtöbbszöröződött antiszemtia atrocitások nem növelik a zsidók kivándorlását." A petitio principii nem arra vonatkozott, amit a vitapartner szájába akartál adni, hanem amit magad akartál eladni saját érvelésként.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.05.11. 07:33:23

@chrisred:

Akkor máskor fogalmazz egyértelműen.
süti beállítások módosítása